slawo Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dzisiaj (po 2 miesiącach oczekiwań, ale powód został uzasadniony) dostałem paczkę od eazyonee ze swingmanem Rondo. Koszulka według mnie (oraz jak zapewniał sprzedawca) jest oryginalna, co może posłużyć tym, którzy wahają się w kupnie koszulki od tego też użytkownika. Na prośbę mogę zrobić zdjęcia swingmana Dzięki raz jeszcze za pomoc sprzedając mi koszulkę, którą chciałem nabyć od jakiegoś czasu. Jaram się nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meshuggah Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wielkie dzięki. Czyli rozumiem, że sprzedawcy nie trzeba informować aby zaniżył wartość paczki w celu obejścia cła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 nie sam to zrobi Nie jest głupi sprzedaje tyle koszulkę że woli zaniżyć cene zebys kupił u niego koszulke nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiuszxx Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Poza tym u fullmoon`a licytuj. Zawsze można coś tanio (do 30$) wylicytować. Najlepiej kupić od razu 2-3, bo każda następna wysyłka to tylko 8$, nie 19$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 wiem że to nie jersey ale mógłby sie ktoś wypowiedzieć na ten temat? http://allegro.pl/koszulka-adidas-nba-new-york-knicks-lin-tee-l-i3084469473.html og czy fake? Sam chętnie bym kupił. Trzeba by zapytać o jakieś autentyczne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No właśnie nie chce wysłać zdjęć -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No właśnie nie chce wysłać zdjęć -.- Fakt. Sprzedawca niezbyt rozmowny. Jedyne czego się dowiedziałem to że są "importowane z Wielkiej Brytanii" i że "więcej zdjęć nie posiada"... Ale gość oferuje zwrot towaru w ciągu 10 dni, więc może zaryzykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 http://allegro.pl/lebron-james-nike-team-usa-basketball-koszulka-m-i3100782599.html og? Jakiś czas temu w którymś pl sklepie były te reprezentacyjne w jakiejś niskiej cenie.. Pamiętacie gdzie to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ATAF-SHOP http://ataf-shop.home.pl/pl/searchquery/james/1/phot/5?url=james Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 @Nas Bierzesz ta koszulke Lina? Jak bedziesz ja mial to wrzuc foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jeśli sprzedawca nie chce podesłać fotek tego Lina, to ja bym raczej nie brał. Cena niska, są jakieś dwie nie-stockowe fotki, ale tak naprawdę nic nie pokazują. Śmierdzi mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 @DamianOItalianO Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choazu Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam chciałem zapytać o tą koszulkę http://allegro.pl/koszulka-kevin-garnett-boston-celtics-swingman-s-i3102173423.html org czy fake?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam chciałem zapytać o tą koszulkę http://allegro.pl/koszulka-kevin-garnett-boston-celtics-swingman-s-i3102173423.html org czy fake?? Była dosyć długa debata na temat tej koszulki bo zakupił ją jeden z forumowiczów. Werdykt padł że jest to raczej og @House wysłałem gościowi od Lina jeszcze jedno pytanie i kolejną prośbę o zdjęcia, zobaczę co napisze i wtedy zdecyduje się czy kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malatyn Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Oryginalna koszulka Dwighta Howarda z sezonu 2010-2011! Był to jeden z bardziej udanych sezonów NBA dla tego zawodnika: zdobywał średnio 13.5 zbiórek i 21.9 punktów na mecz. Jersey jest firmy Adidasa i jest to prawdziwy unikat. Jest to wersja Authentic, czyli jest to dokładnie, taka sama koszulka w jakiej grają zwodnicy na parkietach NBA, wypuszczona z tej samej linii produkcyjnej. Od wersji replica i swingman różni się tym, że nie posiada loga Adidasa na prawym barku, napisy na koszulce są wyszywane warstwowo (replica ma nadrukowane, swingman ma wyszywane ale nie warstwowo), ponadto różnią się materiałem wykonania. Jersey wykonane jest w technologi Revolution 30. Dodatkowo jest to Limited Edition, czyli posiadająca certyfikat autentyczności oraz wyjątkowy numer. Jest ogółem tylko 250 takich koszulek na świecie, ta ma numer 76. Edycja limitowana jest dostępna tylko w jednej wersji rozmiarowej, takiej jakiej nosi zawodnik. W tym wypadku jest to 2XL. Absolutny must have dla prawdziwych fanów koszykarskiego Superman'a! Koszulka jest oczywiście nowa, wyjęta z opakowania w celu zrobienia zdjęć. Opakowanie ucierpiało trochę w trakcie podróży przez ocean i to właściwie jedyna rzecz do której można się przyczepić. ktoś chętny zapraszam? prosze pisać PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 nie dziala mi PW jaka cena wyjsciowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Oczywiście jest og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 co do tego nie ma watpliwosci! og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malatyn Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 nie dziala mi PW jaka cena wyjsciowa? 400 zł Osoby z Poznania zapraszam do "oględzin" w realu. tel. 758337591 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Niestety trochę kiepsko trafiłeś z czasem, bo ostatnio była wyprzedaż tych koszulek na ebay'u. BTW. też mam taki sam T-shirt - to Ty je sprzedajesz/ałeś na allegro czy tylko kupiłeś? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi