DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 eazy wyczyść skrzynkę PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 eazy no raczej rozmiar xl mnie interesuje jakbys mial koszulke wade albo james czerwoną ale tą retro co teraz ostatnio grali to ja chetnie bo ciezko mi znaleźć. PS czy spodenki magic za czasów Penny-go to można znaleźć tanio ? wiem że to rarytas ale kurde ceny od 100$ są Ta retro HEAT , WADE moge kupic za 86$+24$wysylka swingman w moim rozmiarze , i mysle caly czas nad nim ! bo ten kroj jerseya jest mega! Dallas, juz wyczyszczona " OK powodzenia ci życzę z tym koszulkowym biznesem. To fakt, z tymi autentykami w ludzkich rozmiarach to nie ma lekko ;)" Dzieki NAS , mam nadzieje ze bedzie dobrze : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dallas, juz wyczyszczona Możesz mi odpisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dallas, juz wyczyszczona Możesz mi odpisać ? Napisalem , ze glowa jak u kosmity w logo NBA , i "48" nie ten charakter . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Napisalem , ze glowa jak u kosmity w logo NBA , i "48" nie ten charakter . Dzięki małe szczegółki a jakie ważne pozdro mam jeszcze parę koszulek odkopanych wrzucę nową kolekcję to może pomożesz z weryfikacją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dzięki małe szczegółki a jakie ważne pozdro mam jeszcze parę koszulek odkopanych wrzucę nową kolekcję to może pomożesz z weryfikacją ? Jasne , nie ma problemu , napisz . Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jeszcze mam problem mianowicie czy kojażysz championy z przodu jak normalne repliki championa a z tyłu wyprasowane ? Chodzi mi o elementy napis np sixers i nazwisko itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jeszcze mam problem mianowicie czy kojażysz championy z przodu jak normalne repliki championa a z tyłu wyprasowane ? Chodzi mi o elementy napis np sixers i nazwisko itd? nie wiem o czym mowisz dokladnie , 2 dni temu widzialem Championa zrobionego jak autentyk z 1 metka na dole , podszyta ladnie , siatka normalna nie jak w replice , numery i napisy wyszyte ladnie grubo (napewno nie byl to swingman) , i pod logo NBA bylo logo Championa podszyte .. 1 raz cos takiego widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 nie wiem o czym mowisz dokladnie , 2 dni temu widzialem Championa zrobionego jak autentyk z 1 metka na dole , podszyta ladnie , siatka normalna nie jak w replice , numery i napisy wyszyte ladnie grubo (napewno nie byl to swingman) , i pod logo NBA bylo logo Championa podszyte .. 1 raz cos takiego widzialem Zrobię foty wieczorem to zobaczysz http://allegro.pl/koszulka-nba-denver-nuggets-15-anthony-i3074726382.html mówisz o tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Zrobię foty wieczorem to zobaczysz http://allegro.pl/koszulka-nba-denver-nuggets-15-anthony-i3074726382.html mówisz o tym ? nieee, to jest swingman championa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 nieee, to jest swingman championa . Nie ma czegoś takiego jak "swingman championa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nie ma czegoś takiego jak "swingman championa"W takim razie jaki to typ koszulki ? Myślałem ze to jakiś swingman ale wyszyty grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nie ma czegoś takiego jak "swingman championa" To jest odpowiednik swingmana , a jak inaczej to nazwiesz ? śmiało mozna powiedziec ze to swingman.. sa repliki , autentyki od Championa , a to odpowiada swingmanowi , chyba ze wymyslisz nowe pojecie na jerseye pomiedzy replikami a autentykami . RICHIE maz jeszcze tego Iversona czy opyliles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ja wiem, że to odpowiada bardziej swingmanowi, bo zwracałem na to uwagę już jakieś 2 lata temu. Niemniej jednak oficjalnie to jest autentyk i nie należy mylić pojęć. Iverson sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ja wiem, że to odpowiada bardziej swingmanowi, bo zwracałem na to uwagę już jakieś 2 lata temu. Niemniej jednak oficjalnie to jest autentyk i nie należy mylić pojęć. Iverson sprzedany Smieszniez tymi autentykami.. Za ile poszedl Ivi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 no cóż, ja nazewnictwa nie wymyślałem... Za ile? Za wyraźnie mniej niż nowy swingman w nbastore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A te niby autentyki mają jakąś wartośc jak zwykłe autentyki? czy taką jak zwykły używany swingman ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Richie no to fajna cena , szkoda ze sie spoznielem : ( Dallas bardziej jak to drugie , chodziaz te championy hardwood sa calkiem fane np Bird co byl ostatnio na allegro , ale wiecej niz 70pln bym nie dał za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) http://allegro.pl/adidas-koszulka-all-stars-2007-wade-3-unikat-i3082147668.html og ? i opłaca się za taką cenę ? http://allegro.pl/koszulka-atlanta-15-horford-adidas-l-i3077608316.html i to jeszcze og ? Edytowane 10 Marca 2013 przez DallasChampions99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Sprzedam Lina z NYK. Nowy z metkami rozmiar L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi