House Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 <~180cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Aż sprawdziłem artykuł i pod ani nad tą fotką nie jest nic napisane, że z prawej jest fake. Dotyczyło to metek reeboka, rozumienie czytanego tekstu się kłania. Poza tym pod tym zdjęciem wyraźnie jest napisane, która metka jest ok. Tylko trzeba porównać piątki. Mnie zmyliło zdanie nad fotkami Rbk: "Poniżej macie po lewej stronie oryginalne metki, po prawej fake." Gdyby napisał "metkę", też myślałbym że chodzi tylko o Rbk. I właśnie dlatego się zapytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @jestrab - koleś od koszulki jest na czarnej liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestrab Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 damn... tego nie sprawdziłem, choć wczoraj uważnie porównywałem zdjęcia oryginałów i nie znalazłem niczego, co wzbudzałoby wątpliwości, naprawdę. pokazałem wczoraj aukcję dziewczynie i stwierdziła dziś rano, że zrobi mi niespodziankę i kupiła, a teraz kaszana i jej też smutno no nic, nauka na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Każdy produkt zakupiony online można zwrócić w ciągu chyba 10 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Nie musisz tego kupować. Jeśli już dokonano przelewu, to... przyjdzie koszulka do Ciebie. Napiszesz, ze to nie jest oryginalna koszulka, żądasz zwrotu pieniędzy i odsyłasz albo kierujesz sprawę na Policję. Musisz postraszyć, po co Ci nic nie warty fake. Edytowane 15 Lutego 2013 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Z tą policją to chyba więcej zachodu niż pomocy nawet zgłaszając sprawe na allegro juz powinno cos dac mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Tak czy inaczej prawo zezwala na zwrot przedmiotu zakupionego przez internet w ciągu 10 dni od jego otrzymania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestrab Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 zgadza się, chłopaki, choć muszę zaznaczyć też, co i Wam może się kiedyś przydać, że przepis ten o zwrocie w ciągu 10 dni przy zakupie na odległość (w tym wypadku przez internet) dotyczy tylko zakupu dokonanego u kogoś prowadzącego działalność gospodarczą - jeśli ktoś sprzedaje indywidualnie, wówczas ten przepis nie ma zastosowania i przyjęcie zwrotu jest zależne od dobrej woli sprzedającego. jeszcze wracając do tej koszulki, kurde, bo to mnie męczy (choć dziewczyna już pocieszona ), sprawdzałem to w nocy i porównywałem i nie znalazłem nic, co mogłoby wskazywać, że to fejk... może ktoś mógłby jednak na to spojrzeć? będę wdzięczny, a i na przyszłość będę wiedział, na co jeszcze zwrócić uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Fotka dolnej metki byłaby bardzo pomocna w ocenie. Koleś prowadzi sklep, więc musi przyjąć zwrot. A jakby robił problemy to go postrasz urzędem skarbowym, bo prowadzi sklep, a nie odprowadza podatku. Zwrot towaru + zwrot kasy za wysyłkę w obie strony + na koniec oczywiście negatyw. Tak bym tą sprawę starał się załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestrab Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @sirkozi, dokładnie to samo pomyślałem, bo to ewidentna działalność gospodarcza a ci ze smutnych instytucji donosy lubią, każdy przedsiębiorca to, niestety, wie... ale dzięki Wam za pomoc w rozwiązaniu kwestii W takim razie może jak dostanę tą*koszulkę, to zrobię zdjęcie tego, co potrzebujecie do oceny (bo ciągle mam jeszcze nadzieję na oryginalność tego swingmana...). szkoda w sumie by było oddać jednak dobrą koszulkę bo jak rozumiem jednak po zdjęciu z aukcji nie da się stwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Sprawa jest taka: ten Garnett wygląda całkiem dobrze ale wydaje mi się trochę kwadratowy. Może się czepiam, ale po tym jakie paskudne fake'i wystawiał ten gość wcześniej (chociażby Raya Allena z Miami) nie jestem w stanie mu zaufać Wrzuć zdjęcia i zobaczymy czy to w ogóle ta , której zdjęcia są w aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestrab Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) No nie jest za długi, bo to w końcu rozmiar S... ale naturalnie, nie spieram się ze specami, w końcu po to do Was udałem się po poradę to przeanalizujemy jeszcze koszulkę jak przyjdzie. Dzięki za pomoc Haha, no właśnie, tego się obawiam - że przyjdzie zupełnie co innego. Edytowane 15 Lutego 2013 przez jestrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 mam watpliwosci co do autentycznosci , fake czy og ? http://www.ebay.com/itm/ADIDAS-Authentic-PRO-CUT-Lebron-JAMES-Cleveland-CAVALIERS-XL-48-NBA-Store-CAVS-/111002986185?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item19d84b26c9 Jak na Autentyk 48 to troche maly ! w sam raz dla mnie , ale czy og ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 wyglada na fake, dziwne np to 48 na metce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 wyglada na fake, dziwne np to 48 na metce podjerzany taki.. szkoda. Naipsalem Ci wiadomosc kolejorz daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 http://www.ebay.com/itm/Champion-Philadelphia-76ers-Allen-Iverson-Authentic-Road-Jersey-Size-44-NWT-/281065334212?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item4170cca5c4 Jest to og autentyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie mam takie pytanie od jakiego sezonu NBA wprowadziło Jersey robione z materiału dri fit? Już rozwijam poniżej pokaże dwa linki do tej samej koszulki MJ czarna z sezonu 1997/98 jedna jest z materiału w dziurki druga z materiału dri fit. Czy to możliwe że właśnie w tym sezonie użyli tego materiału? i czy to możliwe że właśnie w jednym sezonie użyli dwóch rodzajów materiału? http://www.ebay.com/itm/MICHAEL-JORDAN-BULLS-97-98-UDA-AUTO-SIGNED-PRO-CUT-NIKE-JERSEY-50-4-w-COA-/121066132464?pt=US_Autographs&hash=item1c301a93f0 http://www.ebay.com/itm/1997-98-Chicago-Bulls-Alternate-Game-Pro-Cut-Michael-Jordan-UDA-Signed-Jersey-/321072776243?pt=US_Autographs&hash=item4ac16dc433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 na tej fotce jest na 99% drifit http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/michael-jordan-of-the-chicago-bulls-walks-up-court-wearing-news-photo/75316319 ale nie ma pewnosci, czy koszulka tez byla z dro fitu. mam spodenki z 98/99 kornela davida i sa z dri fitu takze raczej te koszulki byly drifitowe jak znajde fotke, wrzuce. a czy jest mozliwe, by w 1 sezonie zmienili material? nie sadze... choc tu jest sprawdzone zrodlo i jest siatka http://www.huntauctions.com/online/imageviewer.cfm?auction_num=38&lot_num=79&lot_qual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi