Nas Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki za informacje Fart. Jak ten Bryant ? http://allegro.pl/nba-iverson-usa-nike-nowa-m-i2812134822.html wydaje mi się że og, ale nie mam pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersonic Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Hej! To mój pierwszy post więc na wstępie witam wszystkich serdecznie. Chciałbym podbić pytanie nexa. Jak to w ogóle wygląda z tym fullmoonem? Na którejś jego aukcji wyczytałem, że wysyła tylko do Hiszpanii. Zamawiał ktoś od niego ostatnio? Jak się ma sprawa z płatnością? Tylko paypal? Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Co do fullmoona , to kupilem u niego jakis czas temu 2 jerseye , dobry kontakt wysylke tez szybko zrobil , ale jeszcze niestety nie przyszly.. normalnie do Polski wysyla bez problemu. "NAS" nie chcesz moze bucikow IVERSONA ? jaka masz stopę ? bo mam kazckie answery VII w wymiocistych kolorach moze widziales na allegro sa wystawione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ja bralem u fullmoona raz dostalem clo dwa razy bez, choc troche duzo chce za wysylke. ale polecam goscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 2 transakcje u fullmoona, zawsze szybko i bezproblemowo. Cła nie doliczali. Zgadzam się z BB, że przesyłka do najtańszych nie należy, ale to chyba pewien standard wśród sprzedających koszulki europejskim nabywcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 rowniez kupowal chyba ze 3 razy u fullmoona wszystko bezproblemowo, maks 2 tygodnie i paczka w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Bryant og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersonic Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Panowie dzięki za szybką odpowiedź. Rzeczywiście w przypadku niektórych swingmanów przesyłka wychodzi drożej nież sam jersey, ale przy zamówieniu np. 3 sztuk jakoś tam ten koszt się rozkłada. Oprócz fullmoona polecicie jeszcze kogoś? PS: płaciliście przez paypal? wiecie może jak przeliczają walutę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jest temat na forum z zaufanymi sprzedawcami - tam zerknij kto jeszcze jest wart uwagi. 95% płatności na ebay'u odbywa się przez paypal. Rzadko kiedy jest inna możliwość. Kurs zazwyczaj jest nieco mniej korzystny od standardowego, ale tragedii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Oprócz trochę mniej korzystnego kursu trzeba doliczyć chyba 4% prowizji przy płatności PayPal, ale mimo wszystko to najlepsze wyjście(często jedyne), bo w razie czego eBay zwraca całą kase jak przedmiot nie dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 http://allegro.pl/koszulka-jersey-nba-spurs-tim-duncan-adidas-i2813593752.html cos wartego uwagi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2033714 OG autentyki wszystkie 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Wg. mnie wszystko ok, tylko te rozmiary.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman86 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jerry Stackhouse Pare osob pytalo o dlugosc od ramion i dodatkowe zdjecia metek: http://allegro.pl/show_item.php?item=2804170893 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersonic Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc i cenne rady!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Fartman86 zdjęcia nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman86 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Fartman86 zdjęcia nie działają. Co za bzdura z tym allegro. Wstawilem jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 "NAS" nie chcesz moze bucikow IVERSONA ? jaka masz stopę ? bo mam kazckie answery VII w wymiocistych kolorach moze widziales na allegro sa wystawione . Widziałem, na mnie niestety są za duże. Mam rozmiar 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Tak swoją drogą @Nas: nie mógłbyś w podpisie ustawić tego url-a do tematu ze sprzedawcami jako klikowalnego linka zamiast ? Będzie łatwiejszy dostęp, a przy okazji Twoja sygnatura nie będzie aż tak rozszerzać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Widziałem, na mnie niestety są za duże. Mam rozmiar 42 No wlasnie na mnie tez ; / , ja mam 43 stopę , a to jest 43 rozmiar reeboka ,i sa o numer albo poltora za duze szkoda bo sa konkretne . http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/07/41/80/2807418054 Cos cennego ? metka wyglada jak autentyk , w ktorym roku mieli takie bluzy , wypowie sie ktos ? Edytowane 23 Listopada 2012 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi