eazyonee Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie wydaje mi sie zeby bylo cos takiego , a jezeli jest to u chinczykow gdzies na aukcjiach , albo zawsze mozesz dac projekt takiej literki jakiejs krawcowej czy komus kto by Ci taka zrobil.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolnaz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mógłby mi ktoś powiedzieć jak długi jest ten jersey? http://www.ebay.com/itm/WASHINGTON-WIZARDS-ARENAS-WHITE-AUTHENTIC-JERSEY-sz-52-/270707024703?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item3f0765633f Wiem,że z rozmiarami jest różnie, ale pewnie wiele osób już kupowała od fullmoonjerseya,więc ktoś mógłby zobaczyć na swojej koszulce. Pisałem już do niego z zapytaniem,ale nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ok. 89cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Podejrzanie mi wyglądają te aukcje: http://allegro.pl/bezrekawnik-meski-adidas-nba-rozmiar-xl-575631-i2734672397.html http://allegro.pl/bezrekawnik-meski-adidas-nba-duncan-r-m-336365-i2736304539.html Cenowo dobrze wychodzą jak za nową replikę, patrząc na ceny konkurencji, stąd się zastanawiam. Porównując z innymi koszulkami to wyglądają dobrze, więc nie mam pewności co do oryginalności. W koszulce Denver widzę, że nie ma logo drużyny na karku z tyłu, a tutaj jest: http://www.ebay.com/itm/NEW-DENVER-NUGGETS-CHAUNCEY-BILLUPS-WHITE-JERSEY-sz-2XL-/290535716658?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item43a5473732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Te repliki są ok. Logo na karku weszło w sezonie 2008/2009, a Iverson grał w Nuggets od 2006, więc wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 http://allegro.pl/adidas-authentic-3-iverson-nuggets-j-nowa-xl-i2755165798.html Proszę o opinię, moim zdaniem koszulka wygląda całkiem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A mi się nie podoba po samym spojrzeniu na Jerry'ego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 bo fejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 fake bardzo duzo jerseyow nuggs jest/bylo podrobionych tutaj po 1 kroj koszulki nie jest taki, jaki powinien byc a po 2 na numerach i napisach brakuje wzoru "jodelki" btw, po co ci ai?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) A bo chciałbym w końcu jakimś tanim kosztem - do 50 zł dotknąć autentyka lub porządnego swingmana z naciskiem na tego pierwszego :-) Jedyne autentynki jakie miałem to europejskie championa :-) ale to nie to samo. Edytowane 30 Października 2012 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 w REALU w Łodzi kupiłem fajne t-szerty najka 79-99PLN w sklepie z butami do kosza....w tym komiks z 100 punktami Wilta i smieszny KB- generalnie kto ma okazję na przybyszewskiego zajrzec bardzo polecam bo jest tez kadra USA _ LBJ i KB ( zapowiadanych ze kupie playoffowych Duncanów nie było rozmiaru ale wybrałem inne adasie) dodatkowo w galerii Reala przy Al. Włok nabyłem adasia Dr J ( widziałem jeszcze rudiego z PTB za 199PLN ) a w TKMaxx mignął mi fajny T-sh kobasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 P_M szukajcie a znajdziecie:) ignazz a jaki ten tshirt kobego kupiles i jaki widziales w tkmaxie? na przybyszewskiego faktycznie sporo tshirtow maja ale wiekszosc szara/czarna mam troche inny gust i musze pozostac przy ebayu/footlokerze:) a te jerseye z kadry usa to wyszywane czy wyklejane? i czy wzor retro stylizowany na barcelonie czy nowoczesne z londynu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 http://allegro.pl/jersey-rev30-nba-timberwolves-beasley-rozmiar-m-i2732370722.html Jak ten B-easy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 og, nawet wiem kto go sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Więc podziel się tą wiedzą pewny sprzedawca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Pewny, z tego forum (nie ja, zaznaczam ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wiem, że nie Ty ale zaczynam domyślać się o kogo chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Myślę, że to żadna tajemnica, ale jak sprzedający będzie chciał to się sam ujawni, ja się nie wtrącam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Proszę o ocenę: http://allegro.pl/koszulka-koszykarska-reebok-indiana-pacers-xxxxl-i2750099724.html Cena atrakcyjna i niby atentyk, ale nie podoba mi się materiał z jakiego jest uszyty. Wydaje mi się, że z takiego były robione tylko swingman, jak to jest? Dzięki za pomoc, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 og. Starsze autentyki miały taki materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi