4th60secSyndicate Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 no niezla,pierwszy raz taka widze..co to w ogole za model? i powiedz mi czy na 178cm rozm 56: dł 102 szer 71 bedzie znosny czy zdecydowanie odradzasz?jak ty to widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 po 1 zdecydowanie odradzam/nawoluje kupowanie podrobki po 2 utopisz sie w tym rozmiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dla przykładu ja mam 175 cm i pasują na mnie jerseye 50-54 cm szerokość i 70-75 cm długość. Jesteś 3 cm wyższy więc dodaj mniej więcej 3 cm do każdego z tych wymiarów i wyjdzie na to że jeżeli nie potrzebujesz flagi na maszt to rozglądaj się za mniejszymi rozmiarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4th60secSyndicate Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 hahahahhaaaha nie no flagi ani przescieradla to nie potrzebuje. je@#c podroby! macie jakies namiary na autentyki?oprocz tego pana z australi bo jak widze te ceny np za repliki champion'a O.O to rece opadaja.. mi chodzi o authentic tak do 250pln,ow i w rozm 48. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 looknij tutaj http://www.ebay.com/sch/BasketballNBA-/24442/i.html?_nkw=authentic+jersey+48 zalezy kogo jeszcze szukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 W 48 też się utopisz, to jest rozmiar L-XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4th60secSyndicate Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 bb2 NO, SAC, POR, CLE najlepiej domowki. ebay spoko tylko klops bo paypal. @sirkozi chodze w bejsbolowkach majestic'a 48 i porownujac wymiary (dlugosc,szerokosc) z jerseyami koszykarskimi rozmiarowka praktycznie sie nie rozni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) http://allegro.pl/koszulka-champion-sixers-3-iverson-s-i2639934906.html swingman championa ? Drugi taki jersey już widzę. To made in USA czy Europejski wymysł ? A tak poza tym og, fake ? (obstawiam opcje drugą) Edytowane 17 Września 2012 przez Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Europejski autentyk. Chyba oryginał. @4th60secSyndicate Taki autentyk ma 48 ok. 25 na 35 cali. Mam kilka cm więcej od Ciebie, a dla mnie taka XL'ka Reeboka była do kolan. Wydaje mi się, że jej wymiary to około 65 na 85-90 cm. Mniej więcej coś jak autentyk 48. Ale co kto woli Na ebayu możesz poszukać u FullMoonJerseys. Jest to znany na tym forum sprzedawca - http://stores.ebay.com/FULL-MOON-JERSEYS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4th60secSyndicate Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 @sirkozi dzieki za namiary,fajne ceny. poczekam na dostawe autentykow bo obecnie malo zostalo w ofercie. nie przepadam za bulls'ami ale pippen'a zawsze lubialem i znalazlem na necie taka koszuleczke http://allegro.pl/koszulka-nba-scottie-pippen-chicago-bulls-l-i2614966186.html fake czy org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 pippen og mozna bylo kupic w outlecie adidasa w lodzi za 199zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 @sirkozi dzieki za namiary,fajne ceny. poczekam na dostawe autentykow bo obecnie malo zostalo w ofercie. nie przepadam za bulls'ami ale pippen'a zawsze lubialem i znalazlem na necie taka koszuleczke http://allegro.pl/koszulka-nba-scottie-pippen-chicago-bulls-l-i2614966186.html fake czy org? Mam pytanie jesli pippen to og to czemu nazwisko sklada sie z dwuch kolorow w latach 91-92 taka data widnieje na metce nazwisko bulls zkladalo sie z jednego koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 sluszna uwaga byq! podwojne nazwiska wprowadzono w 92/93:) zatem pozostaje spytac adidasa:) o dziwo czerwone zrobili z sezeonem 95/96, podobnie jak i czarne w paski ale to logiczne akurat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 hahahahhaaaha nie no flagi ani przescieradla to nie potrzebuje. je@#c podroby! macie jakies namiary na autentyki?oprocz tego pana z australi bo jak widze te ceny np za repliki champion'a O.O to rece opadaja.. mi chodzi o authentic tak do 250pln,ow i w rozm 48. ja mam 180 i jakies 78kg i mam autentyka 44 od fulllmoon i jest mega luzny na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271058157466&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Panowie mam pytanie czy ktoś osobiscie miał doczynienia z tym rodzajem bluzy? Wiadomo nie stoktona aczkolwiek najlepiej by bylo tylko z takim samym rodzajem . Prosze o wasza opinie jak one wygladaja na zywca i czy warto za 100 dolcow ja kupic. Panowie niemam zadnej odpowiedzi czyzby nikt nie zpodkal sie z tym rodzajem bluz?? interesuje mnie opinia apropo wygladu jak i wykonania te drugie nawet bardziej czy warte sa swej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) @Byq Sorry że się czepiam ale pracuj na swoimi błędami w ortografii bo robisz je prawie w każdym poście Edytowane 17 Września 2012 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4th60secSyndicate Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) ja mam 180 i jakies 78kg i mam autentyka 44 od fulllmoon i jest mega luzny na mnie a ty masz mozliwosc kupienia na ebay'u od tego typka lub innego sprzedawcy?oczywiscie za wszesniejszym wyslaniem tobie siana. Edytowane 17 Września 2012 przez 4th60secSyndicate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 @Byq Sorry że się czepiam ale pracuj na swoimi błędami w ortografii bo robisz je prawie w każdym poście chyba nad swoimi? mnie to wogule nie przeszkadza nikt nie jest idealem, a kolega jest? jesli koledze nie pasuje to jak pisze prosze nie czytac jak zobaczy kolega me wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Byq, to tak nie działa niestety. @Ryba83 Ile brałeś koszulek i ile zapłaciłeś za wysyłkę u FullMoon? Długo się czeka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4th60secSyndicate Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 @Byq Sorry że się czepiam ale pracuj na swoimi błędami w ortografii bo robisz je prawie w każdym poście LONGER01 byq robi byki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi