DamianOItalianO Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 @bb2 rozmiar 46 to wyciągnąłeś perełkę. U Ciebie w szafie to wiszą już wszystkie gwiazdy lat 90-tych czy jeszcze Ci ktoś został? he he @richie doszedł Ci Paul z Hornets? Jakoś wysoko wydaje się ta metka z przodu na dole, czy to tylko takie złudzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) http://www.ebay.com/itm/George-Gervin-1979-80-SAN-ANTONIO-SPURS-Jersey-MED-LG-XL-2X-or-3X-/261055515502?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item3cc81f0b6e co to za rodzaj jersey ( nie brakuje tu dodatkowej metki firmy, np. adidas ). Jest sens isc w takie cos ,jak tak to jakis przyblizony prog cenowy? dzieki za wyrozumialos za niewiedze Edytowane 18 Lipca 2012 przez ryba83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 @ryba83: to jakiś no name imitujący HWC. Raczej nie ma wartości kolekcjonerskiej @Damiano: tak, doszedł. Metka faktycznie trochę przemieszczona, jakoś nie zauważyłem tego na zdjęciu, ale ogólne wykonanie jersey'a jest bez zarzutu, więc podejrzewam że to taki błąd w produkcji. BTW. było dać znać na forum, że coś sprzedajesz to byś zaoszczędził na prowizji . @kolejorz: napis lakers z przodu za mały, do tego podejrzana dolna metka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) dzis po wpisaniu kodu FB50K12 na mitchellandness mozna dostac 50% znizki na wszystkie jerseye nawet te nowe kempa, larry'ego johnsona czy inne rodmany za 125-150$ mozna miec jersey prosto ze sklepu, taniej bedzie juz tylko w czarny piatek:) hm? Edytowane 18 Lipca 2012 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 BTW. było dać znać na forum, że coś sprzedajesz to byś zaoszczędził na prowizji . Nie ja Ci Go sprzedałem, odwiedziłem Twoją kolekcję na google i zobaczyłem nowy nabytek. Ja Go Ci nie sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Carter zajebisty i chyba schodzi najszybciej bo mało rozmiarów zostało. Skusiłbym się chyba ale poczekam na ten piątek kiedy to jest dokładnie bb2 ? http://www.mitchellandness.com/Products/Toronto-Raptors-1998-1999-Jersey---Vince-Carter__7226-343-98VCAR1.aspx I jeszcze pytanie tutaj chyba jakaś ściema co ? http://allegro.pl/nba-jersey-new-york-knicks-john-starks-autograf-i2498560290.html Widać że ma różne koszulki na aukcjach może dostał paczkę ze stanów z używaną odzieżą i tak się trafiło ? Ale żadnej metki na tej koszulce dziwne. Ten frazier wygląda fajnie może to być oficjalna koszulka ? Widać że jest rok na metce chyba http://allegro.pl/nba-jersey-new-york-knicks-walt-frazier-i2498560537.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 frazier(?) i starks to niestety podrobki czarny piatek przypada chyba w ostatni piatek listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 @Damiano: aaa...już myślałem . Nie wiedziałem, że sprawdzasz moją galerię co jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kurczę, nie mogę teraz znaleźć, ale wydaje mi się, że ktoś z forum miał w podpisie że chętnie kupi koszulkę Yao. Właśnie jedna pojawiła się na allegro: http://allegro.pl/koszulka-jersey-yao-ming-west-all-star-reebok-xl-i2502883194.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki wielkie Richie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 o właśnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 http://www.ebay.com/itm/Adam-Morrison-Charlotte-Bobcats-Swingman-Mens-Sewn-NWT-/140566121541?pt=US_Men_s_Athletic_Apparel&var=&hash=item20ba64cc45 Og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Og, choć swego czasu te koszulki były tak tanie, że w tej cenie szło kupić autentyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No wolałbym autentyk, niestety w tej chwili na ebayu nie ma ani jednego. Patrząc w zakończonych aukcjach też na żadnego nie trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 tak sie sklada, ze mam autentyka morrisona z bobcats wykazdowego size 52 zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 bb2 raczej byłbym zainteresowany. Opróżnij skrzynkę, bo masz pełną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 panowie nie piszcie mi na skrzynke e-nba bo jest zapelniona(wyskakuje mi jakis blad) piszcie na niewiadomski51@poczta.fm cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorari Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) \ Edytowane 19 Lipca 2012 przez sorari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 okropna podróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 bb2 podrzuć kiedyś zdjęcie Swojej szafy z jersey'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi