ryba83 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 oki dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 panowie, jesli szukacie oryginalnych koszulek, wpiszcie sobie na ebayu "authentic jersey 48" albo "authentic jersey 44" przesortujcie jeszcze na nba i bedziecie mieli same koszykarskie koszulki wiekszosc z nich jest og aby znalezc tanio trzeba juz przeszukiwac setki stron i wylawiac te zle podpisane najlepiej a tu gradka, dla tych, ktorzy chcieli miec jersey swojej ulubionej druzyny z wlasnym nazwiskiem i numerem http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=authentic+jersey+blank&_sacat=24442&_odkw=authentic+jersey+48&_osacat=24442 na ebayu mozna tez dokupic numery i litery do wyszycie albo zrobic to w polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 moze ktos rzucic okiem http://www.ebay.com/itm/SWINGMAN-PORTLAND-BLAZERS-BRANDON-ROY-RED-RETRO-JERSEY-SIZE-XL-/270996606233?_trksid=m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D9103592688038878557&_qi=RTM1084479 do ile " pi razy dzwi " oplaca sie licytowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 to zalezy co rozumiesz pod pojeciem granica oplacalnosci gosc chce 20$ za wysylke wiec juz masz 70zl dla mnie swingmany praktycznie nie maja wartosci, wiec nawet bym nie licytowal. gosc juz nie gra, nie wiadomo czy zagra choc na plus, ze fajny jersey retro. za calosc nie wydalbym wiecej niz 150zl (lacznie z kosztami wysylki) bo ciut drozej mozna kupic nowego swingmana w polsce og dlatego ja licytowalbym maxymalnie do 22$ ale to pod warunkiem, ze jestes fanem roya czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ok dzieki wlanie te retro mnie uzeklo na maksa, przemysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Generalnie zgadzam się z bb2, z jednym tylko "ale". Zaleczy do czego potrzebujesz jersey. Jeśli chcesz w nim grać i Ci się podoba, natomiast nie zamierzasz tworzyć kolekcji, swingmany są jak najbardziej OK. Niestety obecnie dolar stoi wysoko, więc jest to kiepski czas na zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaLG Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kupie fajny jersey Michaela Jordana ! PRIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 co znaczy fajny? jaki masz budżet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 richie wysoki kurs $ ma swoje pozytywne strony jezeli kupowanie sie nie oplaca... oplaca sie sprzedawanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Wiem, wiem. Dwa jerseye już sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaLG Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Najlepiej zadbany . 120-130zł pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dawno nie odwiedzałem forum z kilku powodów: 1. Generalny remont mieszkania mam już za sobą 2. Po ponad 2 miesiącach dotarła paczka ze Stanów. Już się bałem, że zaginęła w trakcie przeprawy. Kilka fotek: [ATTACH=CONFIG]442[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]443[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]444[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446[/ATTACH] Cała moja kolekcja do obejrzenia na stronie (na wzór richie): https://picasaweb.google.com/113520001540122910588/KOLEKCJAJERSEYNBA?authkey=Gv1sRgCL2X0MSvjJCoxgE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jeszcze kilka fotek nowych jersey: [ATTACH=CONFIG]452[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]453[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]456[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]455[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ładnie, ładnie! Brawo! Trzy jerseye gdzieś już chyba widziałem...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 http://www.ebay.pl/itm/NBA-Basketball-Trikot-SAN-ANTONIO-SPURS-George-Hill-3-white-Swingman-in-L-/280818119384?pt=Sport_Alle_Sportbekleidung&hash=item41621072d8 moglby ktos rzucic okiem? i czy cena adekwatna generalnie poszukuje koszulki Hilla i cos nie moge trafic..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 hill og damiano zmiazdzyles tym kempem:) jakie ma dokladnie wymiary? moj kemp mitchell&nessa zielony nie doszedl. kupowalem przez kumpla, nie dawal znac, ze nie ma i nawet kasy nie odzyskalem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Kemp zdecydowanie hitem kolekcji. Kurde bb2, tak to jest czasem zamawiać przez innych. Kiedyś przez kumpla kupowałem jersey i też nie doszedł, a potem ten przegapił termin kiedy można to zgłosić do ebay'a i było "po ptokach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 moj kemp mitchell&nessa zielony nie doszedl. kupowalem przez kumpla, nie dawal znac, ze nie ma i nawet kasy nie odzyskalem:( U tego kolesia co Ty Kempa, ja również coś kupiłem. Chyba Garnetta białego z Bostonu. Paczka nigdy nie dotarła. Koleś się nazywał chyba moneymakerqq, zepsuł mi masę krwi na początku roku. Chyba opowiadałem Ci bb2 i chyba nawet pytałem czy dostałeś przesyłkę od niego. Ja nie dostałem. Z tego co się dowiedziałem to najpierw gdzieś wyjechał, później podobno zginął. Po jego śmierci, jakiś kolega się odezwał i obiecał, że sprawą się zajmie. Następnie kontakt się urwał. Na szczęście PayPal ściągnął kasę i pieniądze odzyskałem. Na ostatnią paczkę czekałem od marca. Znajoma w Stanach uzbierała pokaźną paczkę. Były tam rzeczy i dla mnie, dla żony, szwagierki itd. Paczka została wysłana Polonezem. I...cisza...dopiero żona znalazła firmę KAREX w Częstochowie, która odbiera te paczki. Po kilku telefonach okazało się, ze paczka leży od ponad miesiąca u nich. Wszystkich zawiłości nie będę opowiadał, paczka trafiła w końcu do Nas. Wymiary Kempa podam w niedzielę wieczorem lub poniedziałek, weekend spędzam poza domem. To Champion rozmiar 48, więc jak dla mnie idealny rozmiar. W mojej kolekcji mam dopiero 11 zespołów. Sporo mi jeszcze zostało do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Siemka,słyszałem,że ten sprzedawca ma fake rzeczy,ale może ktoś od niego kupował i by dał opinie bo asortyment to trzeba przyznać ma gość spory. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24328213 Edytowane 15 Czerwca 2012 przez FRESHMAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 ten to znaczy który? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi