alieen Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dzięki za szybką odpowiedź Szkoda mi 4. bo mi najbardziej wpadła w oko. A jak z ich wersjami, które to autentyki a które swingmany ? 4 mi na autentyka wyglądała, ale ja się nie znam po czym widać ze to podrobka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 1. swingman 2. fake to fake 3. prawdopodobnie autentyk 4. fake to fake, choć ten pewnie udaje autentyk 5. replika 6. replika 7. cholera wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 ha! jest i matt barnes! pierwsze wrazenie bardzo pozytywne. napis "lakers" faktycznie jest naklejony, reszta wyszywana. jersey bardzo lekki i bardzo dlugi. 4xl odpowiada dawnemu 2xl (52) wykonany solidnie, material b.mily w dotyku, numery bardzo... "lekkie" i plastyczne, te w dawnych meczowkach byly sztywne sztywny jest logotyp ale jest cienszy i lzejszy dziurkowanie tez robi wrazenie enjoy [ATTACH=CONFIG]154[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]155[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]157[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]158[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]160[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]161[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159[/ATTACH] panowie, co do jerseya cwebba z michigan to jest oryginalna replika prawdopodobnie z 2 polowy lat 90 druzyny uniwersyteckie bardzo czeesto daja prawa do robienia swoich strojow innym mniejszym firmom, tak bylo b.czesto w latach 90, kiedy nie wszystkie szkoly mialy umowy z firmami poza tym gosc ma ogromna liste bardzo ciekawych oryginalnych rzeczy, glownie uniwersyteckich Edytowane 26 Stycznia 2012 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alieen Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 4. fake to fake, choć ten pewnie udaje autentyk A po czym poznajecie, ze Webber z 76ers to fake ? Ze ma logo nba wyszyte ? Chcialbym wiedziec na przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ciekawe edycje jersey'ów: http://www.ebay.com/itm/Kobe-Bryant-Adidas-Vibe-Swingman-Jersey-XL-/260941838888?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item3cc1587a28 http://www.ebay.com/itm/Derrick-Rose-Adidas-Vibe-Swingman-Jersey-M-/260941839546?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item3cc1587cba http://www.ebay.com/itm/Lebron-James-Adidas-Vibe-Swingman-Jersey-L-/260941842060?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item3cc158868c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsyg Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Barnes klasa, takie cukierki z ebay'a czy oficjalnej NBA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 @tsyg ebay a wlasciwie, poza ebayem mam sprawdzonego sprzedawce, od ktorego wzialem juz kilka jerseyow lakersow gosc ma dostep do szatni lakersow o barnesa prosilem go od dnia, w ktorym podpisal konrakt jak zdobyl, dal mi cynk i here we go:) tak swoja droga, taniej mnie wyszla ta meczowka, niz gdyby zamowil identycznego autentyka w oficjalnym sklepie jeziorowcow czy przez nba.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24328213 wydaje mi się, czy to jest taki jakby kolejny Parki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 I jakie jest wasze zdanie Panowie wczoraj Memphis i Clippers grali w takich strojach. Ktoś pisał o nich wyżej ale jak zobaczy się w meczu to zawsze inaczej. Moim zdaniem te Memphis fajne kolorystyka całkiem inna i mi się podoba może nie do końca zielone spodenki tu można było zrobić coś innego ale tak to na plus. A Clippers odwrotnie spodenki bardziej mi się podobają niż koszulka może jakby był mocniejszy ten niebieski. Pojawiły się też Czarne Miami mecz akurat oglądałem ale jakoś Heat bez czerwonego nie są Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 pojawily sie tez stroje heat floridians biale z rozem i pomaranczowym chyba co do strojow memphis i clippers, one nie mogly byc inne (inne spodenki mem) poniewaz byly wzorowane na tych strojach autentycznych sprzd kilkudziesieciu lat na tym polega opcja harwood classic te memphis przypominaja mi koszykarek australii [ATTACH=CONFIG]167[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 @badboys2 Aż nie wiem co napisać. Masz prawdziwego bzika. GRATULUJE ZAKUPÓW. Fotka magic94.jpg wyśmienita. Bluza Johnsona... co ja będę mówił, chyba każdy chciałby taką mieć! Barnas, ładnie będzie Ci pasował w kolekcji z Artestem. Dużo masz meczówek jersey? O spodenkach wspominałeś, ze masz meczowe: Grant, Shaq, Campbell, jakiegoś Węgra z Chicago. Mam na sprzedaż lub na wymianę granatowego autentyka NY KNICKS Stephon Marbury w rozmiarze 56. Koszulka bardzo ładna, fantastycznie wykonana, wyszywana. Zainteresowanych zapraszam. [ATTACH=CONFIG]171[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 dzieki damiano co do spodenek jeszcze prawdopodobnie fishera (99/00) wyjazdowe i biale vujacica (06-08) oraz meczowe wolves sprzed 2-3 lat nie wiem kogo:) meczowych koszulek mam juz +10 ceballos, 3xkobe, fisher, vujacic, george, bynum, artest (rox), barnes, kobe asg'06, gortat, rodman z finalow'98 choc wiem, ze czesc z nich to nie sa game worny tak jest z kobego asg, ktora mial na sobie podczas sesji zdjeciowych przed meczem i prawdopodobnie 2 z 3 jego koszulek lakers i rodman'98 finals nie braly udzialu w meczach:( byly to tzw. zapasowe sety jest juz tego troche:) najbardziej zaluje meczowek kempa z sonics'94, horace'a granta z magic niebieskiego '95 czy penny'ego z magic z paskami wszystkie poszly po ludzkich cenach, podobnie jak spodenki MPLS lakers medvedienki po mniej ludzkich cenach poszla meczowka wyjazdowa kb'99, meczowka retro mamby 07/08 czy caly stroj retro bynuma z 07/08 niestety it's all about money... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 http://allegro.pl/nba-los-angeles-lakers-adidas-bryant-24-i2084771716.html Któryś z was panowie? Og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 http://allegro.pl/williams-johnson-nba-miami-nyk-xxl-i2090577857.html- kolejne fake'i od fabrolo (poza Johnsonem) + http://allegro.pl/jordan-mj-nba-xxl-autentyki-23-chciago-bulls-i2090577858.html (poza Jordanem z Olimpiady) Ponadto zdaje się, że mój ulubieniec powołuje się na bb2 w kwestii autentyczności - "w celu potwierdzenia autentycznosci mozna napisac do autora stornki jersey.bloog.pl do Rafala". Szkoda tylko, że nawet nazwy bloga nie umiał dobrze przepisać. O absurdalności reszty nie wspomnę. No cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bballinboiii Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://allegro.pl/nba-mega-pakiet-jordan-bryant-iverson-okazja-tanio-i2087536364.html pierwszy iverson i kobe niebieska og czy fake ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Iverson og, Bryant fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 bb2 a mam pytanie chciałbym uświetnić zawieszenie pod kopułą nr 12 spurs myslisz że dałbys radę upolować B.Bowena ( biały komplet koszula spodenki jako gospodarz)? poprzez twoje doświadczenie ominąłbym fake'a no i chciałbym wykorzystać ewentualnie Twoje konto jako Kupujacego kasa w sumie nie gra roli więc co byś polecał? pewnie reszta na privie ale wole podpytać w tym temacie na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi