Richie Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ta z allegro to swingman ta z ebay'a to autentyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alieen Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Aha, to już coś wiem ten autentyk wyglada jakies 10x lepiej jakosciowo i wizualnie chyba za swingmanem nie mam co sie rozgladac A znajoma jest cena, tak zeby nie przeplacic za autentyka tego? Zanosi sie na moja 1 oryginalna koszulke nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henk Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja dalej próbuje nauczyć się odróżniać fake od og i po przestudiowaniu tego i owego mam kilka pytań Mianowicie czy na oryginalnym napisie Bulls 'eska' zawsze ma takie charakterystyczne zakończenia na górze i na dole?; W poliestrowej koszulce Rose grał tylko jeden sezon bo później wprowadzono ten inny materiał?; Czy dobrze się dopatrzyłem, że na tym poliestrowym materiale numer składał się z dwóch części a na tym nowym z trzech? Tej cena jeszcze pewnie pójdzie w górę co nie:P? http://www.ebay.com/itm/Derrick-Rose-autograph-Bulls-authentic-jersey-GAI-COA-signed-auto-Chicago-MVP-/250964151132?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6ea10b5c#ht_500wt_970 A w cenie tej to dobry samochód można kupićhttp://www.ebay.com/itm/DERRICK-ROSE-1-BULLS-2008-09-GAME-JERSEY-ROY-AUTO-LOA-/320822849625?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab2883059#ht_768wt_1187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 nawet nie wiedzialem, ze rose gra juz czwarty seezon. myslalem, ze 3... henk tak, od zawsze ta e"s"ka ma takie zakonczenia. co do materialu, w poliestrowych gral 2 sezony pierwsze sezony btw. zagadka dla forumowiczowych jerseymanow, co jest nie tak z ta koszulka? http://www.ebay.com/itm/320810085540 w ogole paczka dzis przyszla. m.in bluza magica lakersow adidas originals z serii "player jacket" i bluzo-kurtka deszczowka m&n lakersow jezeli ktos w przyszlosci bedzie sie zastanawial, czy inwestowac w tego typu ciuchy, odpowiadam: inwestowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 odkad gra Rose stroje robi tylko adidas i w tym czasie te bulls maja inne sciagacze, takie jak na tym zdjeciu Rosa z aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dokladnie, altrnatywne czarne bulls powrocily do normalnych ksztaltow choc na spodenkach pozostawiono romby\w w ogole alternatywne bulls to ciekawy temat... ten jersey rose'a pochodzi prawdoposobnie z "klubowej fabryki" jakas szwaczka musiala miec czysty jersey w takim rozmiarze i naszyla numery i napisy zatem jersey moze i jest og ale rose nigdy nie mogl w nim zagrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 bb przyszedl juz barnes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 na paczki z koszulkami jeszcze czekamy:) barnes do 18.01 powinien przyjsc, reszta pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Panowie jak ten jersey O'neala ? w ogóle co to jest za kolekcja? http://www.ebay.com/itm/Shaquille-ONeal-93-94-Orlando-Magic-Un-Used-Worn-Pro-Cut-Game-Issued-Jersey-LE-/270891916727?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%2BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D320810085540%26ps%3D63%26clkid%3D5564035520788619199 Przypominam że mam do sprzedania org swingman Dericka Rose czerwona Rozmiar M przysłana przez znajomych ze stanów. Zrobię może jutro foty i wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 to meczowka shaqa jerseye kilkunastu (kilkudziesieciu?) gwiazd w tamtym sezonie mialy takie dodatkowe metki widzialem m.in. na o'nealu, mutombo, barkleyu, pewnie jeszcze cos bylo pewnie pojdzie za dobra kase ale mozna obserwowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yaroshy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam, nie mam specjalnie duzego pojecia o jersey'ach dlatego zwracam sie do was, http://allegro.pl/kobe-bryant-lakers-nba-koszulka-adidas-r-l-i2038250424.html . Jest to oryginal czy moze jakis fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ciezko okreslic nie podoba mi sie niedokladne wyszycie po wew str koszulki, szczegolnie po bokach 95% swingmanow to podrobki, dlatego trzeba byloby porownac z jakims og swingmanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 BTW. zauważyliście dodatkową metkę na karku w tym swingmanie Kobego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsyg Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pytanie laika czysto teoretyczne, elementy wyszywane na autentykach są wyszyte i naklejone czy wszyte w koszulkę ? jedyne autentyki jakie posiadam są to europejskie championy już dosyć wiekowe i tam wszystko jest przyklejone do koszulki czyli dosyć tandetne, jak sytuacje wygląda w tych nowych produkowanych przez Adidasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Amerykańskie autentyki mają na/wyszywane napisy. Europejskie są naklejane, choć też są z materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 richie zauwazylem, nie widzialem tego w og, wiec to tylko potwierdza moje przypuszczenia, iz to fake w nowych autentykach poczatkowo byla mowa o tym, ze w pelni wyszyte numery i napisy beda naklejane pozniej okazalo sie, ze beda naklejane tylko logotypy na jerseyach a teraz jest chyba wszystko... choc jak widac tutaj numer z tylu jest naklejony http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=300644256095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsyg Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 czyli jeśli ktoś chce inwestować w autentyk do grania to w grę wchodzi tylko taki z amerykańskiego rynku, o ile nie zdarzyło mi się nigdy by odkleił się cały element ale wąskie końcówki głównie w nazwie zespołu z czasem odchodzą co wygląda nieciekawie, pytałem się bo ostatnio trafiłem na Allegro autentyk LeBrona z Cleveland i też jest wyklejany przez co straciłem zaufanie co do jego oryginalności (co prawda trafiony za śmieszne pieniądze ale jednak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://www.nba.com/video/channels/tnt_overtime/2012/01/12/20120112_top5_inside_3.nba/?ls=iref:nbahpt1 - zobaczcie na nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Czy mógłby ktoś wrzucić bezpośredniego linka do kategorii na ebayu, w której są autentyki. Znajdujecie co chwila jakieś koszulki, a ja nie potrafię trafić do kategorii, gdzie jest ich tak dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 takie cos http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=jersey+authentic&_sacat=24442&_dmpt=US_Baseball_Fan_Shop&_odkw=jersey+authentic+44&_osacat=24442&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 mozesz dopisac "48" "44" albo "52" jsli szukasz konkrenego rozmiaru przy okazji omijasz podrobione rozmiary "50", "54" ale nie ma nowych autentykow w rozmiarach normalnych "m", "l", "xl" itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi