Maly2234 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam, mam pytanie co do spodenek, temat dotyczy koszulek, ale myślę, że tutaj będzie najbardziej pasować. Mianowicie gdzie można dostać nowe spodenki drużyn NBA? Allegro przejrzałem, ale niestety tylko Parki ma jakieś spodenki, a skoro koszulki są podróbki to zakładam, że spodenki również, ale daję linka http://allegro.pl/spodenki-cleveland-ca ... 13857.html chodzi mi o te niebieskie, koszulkę mam (og, pytałem się tutaj o nią przed zakupem), teraz jakby były to kupiłbym do niej spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 To co ma Parki to oczywiście chińskie dziadostwo i nie warto się nad tym zastanawiać. Niestety spodenki to dość ciężka sprawa. Na allegro oryginalne można spotkać tylko pojedyncze sztuki, które trafiają się od czasu do czasu. Największą szansę na znalezienie czegoś masz na ebay'u. Pytanie czy będzie się opłacało zapłacić za wysyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A co powiecie mi nt. koszulki od tego sprzedawcy? http://allegro.pl/adidas-la-lakers-kobe ... 63580.html Nie ma realnych fotek, więc czy to są oryginały? I drugie pytanie co do tej koszulki dotyczy typu koszulki, w nazwie aukcji pisze swingman, ale w opisie dalszym jest Adidas LA Lakers Kobe Bryant Revolution 30 Swingman Replica Home Jersey, więc Swingman czy Replica? Chyba, że ja się nie znam, a te koszulki tak się nazywają. Oraz pytanie o rozmiar, czy to rozmiar normalny czy młodzieżowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 od tego sprzedawcy towar powinien byc og, jest to takze raczej swingaman zdjecia katalogowe sa swingmana ale najlepiej sie upewnij i zapytaj o wymiary wtedy bedziesz wiedzial dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Prosta zasada jeśli chodzi o kupno jersey'ów - nie ma real photo - nie kupujesz. Kiedyś widziałem aukcje na ebay'u - gość dał fotkę autentyka hardaway'a, a potem się okazało że sprzedawał replikę. Był laikiem, więc dla niego nie było wielkiej różnicy. Co do rozmiaru: na aukcji nie ma nawet wymiarów koszulki, więc i tu Ci nie pomożemy. Żeby były chociaż normalne fotki to może dałoby radę stwierdzić. Zwracam też uwagę na jedną rzecz: 200zł jak na nowego swingmana rev30 to dość mało. Normalnie w USA kosztują 80-85$, więc o ile nie było jakichś strasznych obniżek (w co wątpię), to raczej patrzyłbym na tę aukcję z dużą rezerwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A swingmany z basketo.pl? Tam również nie ma real foto, a chyba natrafiłem kiedyś tutaj na opinie, że są OG, cena jest wyższa, rozmiary są podane, tylko brak real foto: http://allegro.pl/koszulka-nba-kobe-bry ... 21206.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tu masz cenę inną między innymi że to nie jest Swingman REV30 to jest cena bardziej realna niż za tamtego Kobiego. Oni mają org towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ok, to dzięki wielkie za odpowiedzi i rady. Pomyślę jeszcze i może sobie zamówię od nich komplet koszulka swingman + spodenki (bo spodenki Lakersów mają), trochę cena duża wychodzi, ale myślę, że się opłaca bardziej wydać trochę więcej, ale mieć oryginalne niż zaoszczędzić kilka, kilka dziesiąt złotych i podróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 og, swingman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 bb2 chodzi Ci o koszulkę z basketo czy tą z best sport? I mam jeszcze jedno pytanie, czym się różnią te starsze swingmany od tych REV30? Mam tego starszego swingmana LBJa z Cleveland, niestety z żadnym REV30 nie miałem do czynienia więc nie mam porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zależy do których "starych" swingmanów chcesz porównywać. Ogólnie rzecz biorąc zrobione są z innego materiału, który wg mnie jest lepszy. Milszy w dotyku, lekki. Inaczej mocowane są też napisy. We wcześniejszych swingmanach były wyszywane. Teraz jest coś mniej więcej przypominającego klejenie (nie znam dokładnej techniki). Słynne jest zdjęcie Stoudemire'a, któremu podczas meczu odpadła bodajże jedynka z koszulki, dlatego nie wiem jak z wytrzymałością w swingmanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 mialem okazje 3mac nowego swingmana w lapach, tak jak riche pisze, sa z lzejszegi, milszego materialu, akiego cienkiego drifita tak jak w poprzednich, wszystko jest naszyte (riche, tylko meczowki i logotyp w nowych autentykach jest wyklejany, choc tu tez pewnosci nie mam bo widzialem meczowki wyklejane i w pelni wyszywane...) ale te laty, ktore sa naszywane, pozostale kolory maja malowane na sobie, czyli tak jak w poprzednich swingmanach, choc w tych nowszych laty sa z takiego bardziej gumowego materialu, przez co wszystko jest bardziej plastyczne, lepiej sie to nosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 sporo ciekawych fotek meczowek http://www.flickr.com/photos/jerseys/page3/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Masz oczywiście racje. Jakiegoś zaćmienia mózgu dostałem jak to pisałem, ale po 10 godzinach z rzędu na uczelni, mogło się tak zdarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Zapytałem sprzedawcę tej koszulki http://allegro.pl/adidas-la-lakers-kobe ... 63580.html czy jest możliwość dostania realnych fotek, odpisał mi, że nie, że można zamówić, obejrzeć i w ciągu 10 dni zwrócić, więc chyba z tego wynika, że możliwe, że robi jak Parki, że paczki idą nie od nich tylko skądś indziej, bo nie ma koszulek u siebie raczej, skoro mówi, że nie może zrobić tych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theanswer03 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam, Niestety nie do końca orientuję się w koszulkach Champion, więc jeśli ktoś mógłby odpowiedzieć czy to og czy fake: http://allegro.pl/champion-nba-nowitzki ... 71425.html Jeśli to og to "biere" go Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 maly, swingman kobasa jak najbardziej og wszystkie sklepy typu best sport, basketmania, pro-baller itd maja oryginalny towar zdjec nie robia pewnie z kilku powodow po 1 jerseye sa zapakowane w folie, jezeli maja ich wiecej po 2 duzo sklepow nie preferuje robienia fotek po 3 maja oryginalny towar, wiec jest to zbedne w zasadzie tyle. ten nowitzki to jed3en z pierwszych europejskich autenykow, z poczatku tego tysiaclecia. oczywiscie og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theanswer03 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 wielkie dzięki bb2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaslinus23 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Czy sprzedawca masauction ma oryginalny stuff? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi