lakow Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 wstawię dziś wieczorem zdjęcia mojego swingmana od Parki1... czy ten swingman powinien być dri-fit? bo ja mam całego w dziurkach, ale wszelkie nadruki są naszywane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 wstawię dziś wieczorem zdjęcia mojego swingmana od Parki1... czy ten swingman powinien być dri-fit? bo ja mam całego w dziurkach, ale wszelkie nadruki są naszywane... :evil: to nie jest swingman tylko chińska podróbka swingmana . Pozdrawiam i gratuluje inteligencji . Kolejny laik dal sie nabic w butelkę. P.S. Zdjecia chetnie zobacze takze czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakow Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 masz problem? oceniaj swój intelekt, a nie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 wstawię dziś wieczorem zdjęcia mojego swingmana od Parki1... czy ten swingman powinien być dri-fit? bo ja mam całego w dziurkach, ale wszelkie nadruki są naszywane... :evil: to nie jest swingman tylko chińska podróbka swingmana . Pozdrawiam i gratuluje inteligencji . Kolejny laik dal sie nabic w butelkę. P.S. Zdjecia chetnie zobacze takze czekam Puknij się w głowę. Nie każdy kupujący koszulki zna to forum i zp1, więc ciężko się w ogóle zorientować w oszustach. Kolega dobrze robi wrzucając tu fotki dla porównania i widać, że stara się jakoś powalczyć z parkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 wstawię dziś wieczorem zdjęcia mojego swingmana od Parki1... czy ten swingman powinien być dri-fit? bo ja mam całego w dziurkach, ale wszelkie nadruki są naszywane... Wrzucaj, chętnie zobaczę jak wyglądają te słynne koszulki od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 skoczek, nie buzuj sie tak ja sam swoja przygode zaczalem od podrobek jordanow kupilem AJ III, AJ VI, AJ XIII i dopiero przy zakupie trzynastek (mialem porownanie, jak wygladaja og, bo mialem w 98 roku) zorientowalem sie, ze to podrobki kasy niestety nie bylem juz w stanie odzyskac i wcale nie czulem sie fajnie jak sie okazalo, ze 1000zl, ktory wpadkowalem poszedl na podrobki dopiero wtedy ogarnalem, ze to co sprzedaja chinczycy to fake sam zaczalem przygode z jerseyami od podrobionego czarnego autentyka jordana z serii 8403 i zielonego pierce'a wtedy jednak te jerseye byly duzo lepiej podrabiane, nie bylo praktycznie swingmanow, wyszycia byly wrecz idealne i jedyna roznica to naszyte metki. milo, ze chlopak chce wrzucic fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ok przepraszam , myslale ze skoro zarejestrowales sie na forum prawie rok temu to odwiedzasz czasami ten temat no ale teraz to juz musztarda po obiedzie, przynajmniej nie popelnisz juz drugi raz tego samego bledu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 http://cgi.ebay.com/Minnastoa-Timberwol ... 3f0bcec5d0 pierwsze podróbki Rubio na e-bay. Ja również popieram akcję walki z podróbkami. Sądzę, że allegro nie wiele zrobi w temacie wspomnianego sprzedawcy. Konflikt interesów!! Allegro zarabia, nikt się na niego nie skarży, więc nie ma problemu!! Myślę, że dobrym posunięciem ze strony BB2 było przekazanie informacji adidasowi. Jeśli ta informacja trafiła w odpowiednie ręce to, "wspomniany sprzedawca" może mieć poważne problemy. Miejmy nadzieję, że tak będzie. Trzymam kciuki za akcję i prawników adidasa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 jezu ten rubio wyglada naprawde dobrze, w sensie dobrze przypomina og. nie widzialem oryginalnego swingmana wolves ale widzialem og bulls i magic i musze przyznac, ze na 1 rzut oka jersey dobrze wyglada. oczywiscie, ze towar, ktory wysylaja chinole rozni sie od tego na zdjeciach ale gdyby gosc nie mial podrobionych innych jerseyow a koszulka posiadalaby metke papierowa adidasa, ktorych brakuje przy podrobkach to nie wiem co bym napisal "u" jest troche krzywo w nazwisku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightdew Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pozwolicie, że się przypomnę Jakieś sklepu, które dość hurtowo sprzedaje na ebayu polecicie? Typu http://myworld.ebay.com/fullmoonjerseys/. W grę wchodzą repliki oraz swingmany rozmiar M. Po prostu jak widzę w nba.store cenę za replikę 50 $ to cały czas wstrzymuję się z zakupem wiedząc, że za taką cenę mogę mieć kilka koszulek. Niestety brak mi rozeznania po serwisach aukcyjnych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakow Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 ok ludziska zrobiłem upload na speedyshare http://www64.zippyshare.com/v/96420769/file.html skoczek oblukaj sobie, jeśli jest to podróbka to opiszcie dlaczego, co na to wskazuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 jeśli jest to podróbkanawet nie trzeba patrzec czy to podrobka skoro jest od parkiego np na matce na dole zobacz jak wyglada jerry... ja pi****le to jakis kosmita :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pierwsze co mi się na oczy rzuciło to niedorobione kolory. Nazwisko, obwódka numeru i wstawka na dole po bokach powinna być niemal czarna, a u parkiego widać taki ciemnawy fiolet. Literki 'z dziurkami' powinny być białe w środku (R O A). Na temat metek ciężko mi się wypowiedzieć. BTW - ten gość ma oryginały? http://cgi.ebay.com/HORNETS-CHRIS-PAUL- ... 588ed65b70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Szerzeń na dolnej metce powinien być tego samego rozmiaru co logo NBA. Tak, windycitywholesale ma og rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 troche niewyrazne te fotki ale 1) wyszycie na karku metek. sa krzywo wszye, ta dolna nie jest idealnei po srodku 2) logo nba i adidasa jest slabo wyszyte, niewyraznie 3) "m" na metce na dole powinno miec nie pionowe sciany boczne tylko skosne 4) nie wiem jak wyszyte sa ORL w og, ale nie sadze by tu bylo to zle, choc jezeli ktos ma og o moze napisac czy faktycznie nie powinno byc wypelnione 5) logo hornets na metce dolnej tez cholernie niewyrazne. looknijcie na pilke. aaaaaaaaaaa looknolem na windycity, ktory ma og faktycznie nie powinno byc wypelnienia w literach. logo hornets wieksze na metce tak jak sirkozi wypunkowal a tymczasem parki zbiera kolejne pozytywy na allegro tym razem za drexlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgadzam się ze wszystkim oprócz pkt. 3. Mam kilka og swingmanów Adidasa, m.in. Paul'a i w każdym z nich ściany litery "M" są pionowe. Wymienione litery nie są również u mnie wypełnione, jak już zostało wspomniane wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKCThunder Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja wpadłem na inny pomysł. Skoro parki ma tyle sprzedanych fejków, to postanowiłem się spytać zwykłych ludzi na boisku, którzy mają jakiekolwiek koszulki z NBA co nimi kieruje podczas kupna koszulki. Jeden facet około 40 powiedział mi, że dla niego ważne jest to, czy koszulka wygląda tak jak naprawdę (w sensie, żeby koszulka celtics nie miała żółtych napisów, tak mi wytłumaczył) i, że będzie to koszulka jednego z jego ulubionych zawodników. Powodów było jeszcze kilka, ale były nie znaczące. Najbardziej uderzyło mnie to czemu nie wie, które to orginalne, a które to fejki. Jak sam powiedział, że teraz na allegro to nie wiadomo, który to jest orginał, który nie, a on się dobrze nie zna. Więc go to nie za bardzo obchodzi. Nawet nie wiedział, co go zupełnie zaskoczyło, że nba store do Polski wysyła. Może wszyscy się popytajmy. Przynajmniej wyjaśni nam się jedna rzecz: co tymi ludźmi kieruje podczas zakupu u takiego parkiego. Czemu by nie spróbować, przecież to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 jasne, ze mozna popytac ale glowne powody sa 2: 1. kasa 2. niewiedza patrzac na komentarze parkiego (ok 8 negatywow na 1800 komentarzy) widac doskonale skale. nie kazdy trafi na zp1 czy to forum ja swego czasu wysylelem emaile do licytujacych ale teraz nawet to allegro zablokowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kch23 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam Panowie Mam tu cos takiego i pytanie czy jest godne uwagi? http://allegro.pl/chicago-bulls-jordan- ... 49183.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 patrzac na komentarze parkiego (ok 8 negatywow na 1800 komentarzy) widac doskonale skale. Okej, to jedno, ale najgorsze jest to, że żaden, powtórzę, ŻADEN negatyw nie odnosi się do oryginalności towaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi