Purple Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam, chciałem się spytać o te koszulki Parkiego? Jak u nich z jakością? Bo sam mam jedną podróbę (nie od niego), która bardzo dobrze się trzyma i w sumie nie żałuję, że ją zamówiłem, za te 100zł, bo pewnie oryginał trzymałby się tak samo. Druga sprawa to taka, czy znajdzie mi ktoś lub czy ktoś ma do sprzedania koszulkę Allena Iversona z 76ers (najlepiej starszy model)? Bo na allegro z tego co przeglądam to albo drogie albo badziew albo podórbka od Parkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-melo15 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 No to gratuluję zakupu, nie wiem w ogóle po co wchodzisz na to forum z takimi pytaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 bb2 Twoja akcja nie ma sensu. Ludziom jak widać podoba się ruchanko w cztery litery. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 spoko. juz kilka osob jednak zamierza isc na policje. zdaje sobie sprawe z tego, ze to walka z wiatrakami bo rynek nie ogranicza sie tylko do jerseyow, przesiez sa i buty, bluzy, ciuchy (adidas, gucci, gb, abercrombie) i elektronika wiem, ze tego nie da sie ruszyc, podobnie jak nie udalo sie wyplenic piractwa cd ale moze uda sie cos w kwestii z jerseyami zrobic. ciekami mnie jak zachowa sie allegro. narazie strzelili sobie w kolano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 bb2 dawaj znac jak sytuacja sie bedzie z parkim rozwijac, bo sam jestem ciekaw swoja droga wiem ze to temat koszulki nba, ale pozwole sobie na maly OT zeby nie zakladac nowego topika. moze jest ktos kto zna sie na koszulkach pilkarskich? http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/ ... ester.html kupilem sobie taka koszuline, ciekaw jestem og/fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-melo15 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Urbancity to chyba największy sklep z odzieżą hiphopową/streetwearową w Polsce, więc mają wszsytko oryginalne. Przy okazji, orientuje się ktoś czy można gdzieś jeszcze dostać ciuchy unk z starszych kolekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakow Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 do akcji się przyłączam, chce odzyskać moje pieniądze i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 bb2 zgadzam sie z Tobą , akcję absolutnie popieram , szczególnie dlatego , że gdyby nie Wy koledzy forumowicze , to sam dałbym dupy i kupił od niego podróbę , jeszcze raz dzięki chłopaki !!! A akcja śwoetna tylko trzeba by ją na jakiś stronach rozreklamować ! Jakieś hasło musielibyśmy wymyślić i posttarać się powrzucać na serwisy koszykarskie . Oczywiście wiem , że to trudne , ja nie mam kontaktów , dlatego nie zdziwię się jeśli nam się nie uda ... Przy czym bb2 jesteś szefem ( bez cienia podlizu) ;> Współczuję tym którzy już tę koszulkę ... Szkoda tylko , że niektórzy całkiem lubią ten proceder :x :shock: :| Chłopaki , a powiedzcie mi tak przy okazji , czy na basketmanii , są oryginalne koszulki tam ?? Np. ta Rose'a i CP3 , od razu mówię , że chyba tam są katalogowe zdjęcia , ale może kiedyś ktoś tam kupował , żeby powiedzieć mi jak tam sytuacja wygląda ??? Dzięki chłopaki jeszcze raz i jestem za ta akcją !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 pepper, juz wczoraj myslalem o jakiejs akcji facebookowej + akcja na blogach i serwisach rozbujamy, tylko musze miec chwile:) wszystkie sklepy jak pro-baller.com, urban city, basketo, basketmania i pare innych maja oryginalny towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKCThunder Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja też chętnie się do akcji przyłączam. Razem z Rondo999 gramy w lidze śląska także można by coś zoorganizować. Nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany, ale czemu by nie spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja również jeśli się przydam to chętnie się przyłącze i coś pomogę też dzięki Forum patrzę innym okiem na koszulki swoje jak i wszystkie. I tak jak każdy chciałbym żeby zamiast tych kilku podróbkowiczów z allegro był tam jeden który miałby w normalnej cenie ciuchy choćby z NBA Store !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 z NBA Store to raczej ciezko bo ceny tam sa dosc zaporowe a doliczajac koszty wysylki + jakas marża dla sprzedajacego to chyba juz wogole odpada. Kto by kupil swingmana za powiedzmy 250 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ale już np. na basketmanii lepiej bo np. CP3 189 zł Co prawda Rose już 249 , ale poza tym reszta po 189 , a skoro bb2 mówi , że tam są oryginły , no to moim zdaniem cena nie najgorsza , szczególnie jeśli wybierasz pomiędzy podróbą za 169+wysyłka = 200 zł , albo CP3 oryginał za 189 zl A tyle że tam chyba repliki Ale to też nie jest źle ;D A bb2 masz może kogoś z oryginałymi tak do 40 dolców ??? albo na allegro ?? hehe :mrgreen: Są różne rozwiązania Skoczek ;D E no to dobrze bb2 , na facebooku na pewno damy radę:> Aż chyba założę tam konto , trzeba się poświęcić dla sprawy !! A Ty OKCThunder , też dobrze byłoby gdybyś dał znać tam ziomkom , na pewno też bym pomogło , chłopaki innymi słowy pełna mobilizacja , i maneta do końca !! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-melo15 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 http://myworld.ebay.com/fullmoonjerseys/?_trksid=p4340.l2559 Koleś ma swingmany po 25$ + 20 za wysyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 dzięki p-melo ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKCThunder Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Przekopiujcie sobie to całe i wklejcie: http://www.panandrzej.pl/i,30,40/Podróbki sprzedają-Chińczyki głupie.html Nasz nowy patron akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Sprzedam koszulkę Derrick'a Roasa. Jest to swingman, rozmiar XL kolor czarny. http://allegro.pl/show_item.php?item=1698341486 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 http://myworld.ebay.com/fullmoonjerseys/?_trksid=p4340.l2559 Koleś ma swingmany po 25$ + 20 za wysyłkę. niektóre nawet taniej, licytację są od 5 $ a jest też dużo po 10$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightdew Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Właśnie pomału miałem się zbierać żeby wujkowi w US dać listę koszulek do zamówienia. Ale niestety http://stores.ebay.com/FULL-MOON-JERSEYS ma strasznie mało moich rozmiarów (M). Polecicie jakieś w 100 % zaufane sklepy z samymi og? Oczywiście w podobnych cenach. W grę wchodzą również sklepy z wysyłką tylko na terenie US. Wujek i tak mi je przywiezie do Polski za kilka tyg. A co do samej akcji to po przeczytaniu artykułu na "zawsze po pierwsze" przeraziłem się ile gościu na tym kasy robi... Akcję popieram w 100 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 basketplanet.pl - czy mają oryginalne buty? Sorry, że w temacie koszulkowym ale tu częściej ludzie zaglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi