Junio Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja bym wziął tę koszulkę Dirka w XL, ale cholera ona mi sie jakas dziwna wydaje...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jersey'e DRose'a i Beasley'a sprzedane. Reflektuje ktoś na Gordona lub Camby'ego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 jak tam chcecie,... ja chciałbym wylicytować L czy tam XL swingmana Terrego, Kidda, badź też/i wziąć za Buy Now Wade'a. Ale to jeszcze chyba 3 dni. Zresztą nie martw się o koniec aukcji bo akurat po fali wykupu z jego aukcji dopiero zaczyna co nieco interesującego wstawiać. Ja nadal mam nadzieję na nowika w 48 authentic albo coś innego interesującego mnie w auth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaslinus23 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 http://allegro.pl/jordan-xl-champion-nba-usa-autentyk-igla-w-wizards-i1652902567.html Og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 og, ale cena z (_+_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 a ten jordan z wizards nie powinien miec metki z 48 zamiast xl skoro to authentic, jak dla mnie jest jakis dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 aa, widzisz. Zerknąłem tylko na pierwsze foto. Koszulka ma krój i wygląd repliki. I gdyby taką była to raczej nie miałbym zastrzeżeń. Natomiast jeśli faktycznie jest wyszywana to jest to fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 niestety ale jersey fabrolo to fake juz byl tu omawiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaslinus23 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Bardzo szkoda że to fake Więc z tego powodu mam pytanie: Czy ktoś do sprzedania autentyka drużyny Wizards? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ktoś mówił, że koszulki J-Willa to rzadkość a tutaj na allegro mamy tanią repliką: http://allegro.pl/champion-knigs-wiliam ... 62067.html Z innej beczki, ktoś się może orientuje czy PZKosz robi coś w sprawie sprzedaży koszulek Polski? Dogged się rozpadł, niby Spalding dalej dostarcza stroje kadrze, ale nic nie widać aby się zmieniało na lepsze mimo iż prezes nowy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Replike J-willa jasne że można spotkać ale mi się śni po nocach chociażby swingman jakoś nie lubie replik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ostatnio swing chyba był na allegro, z czasów Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_Buck Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No i z tymi koszulkami ? Zamawiacie czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dzięki wielkie dla kolejarza i DamianOItaliano za kolejne pozytywne transakcje (to już trzecie jakie wykonuję z oboma panami!). Koszulki zostaną do Was wysłane jutro z rana. Jednocześnie żegnam się z wszystkimi forumowiczami na następne 3 miechy. Z racji tego, że będę w USA, mój dostęp do internetu będzie mocno ograniczony i nie dam rady zaglądać na forum tak często jak zwykle. Mimo to, jeśli będziecie mieć jakieś pytania - piszcie tu lub na pm. Jak tylko będę w stanie to sprawdzę i odpowiem. Mam nadzieje, że bb2 lub ktoś inny wypełni lukę w kwestii rozpoznawania jersey'ów. Owocnych (koszulkowych) polowań życzę! Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 hehe nie ma problemu, raz dziennie staram sie pojawic i na ciekawsze pytania odpowiedziec. a swoja droga wczoraj dostalem lbj'a z cavs. rbk z 2004-06 swietnie zrobiony, sz 52, naprawde konkretny jersey te adidasa (drifit zamiast siateczki i szersze sciagacze) juz imo nie sa takie fajne. pozostal jedynie melo z nuggets do sciagniecia ale to na kiedystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 wrzuc foto jak bedziesz mial czas :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 http://cgi.ebay.com/Rudy-Fernandez-Yout ... 2c5cb986ae og ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie da się określić bo to są zdjęcia katalogowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie da się określić bo to są zdjęcia katalogowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Co do koszulek to może się jakoś umówimy? Bo ja bym chciał 2-3 zgarnać a aukcje kończą się za 2 dni (we wtorek). A chciałbym jedną z nich wygrać Kto się tym zajmie? Kto mógłby wylicytować dla mnie 2 jerseye? Bo ja niestety będę w pracy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi