Richie Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 autentyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 To był authentic. Myślę, że nie poszedł za dużo. Jak za taką koszulkę cena bardzo dobra. Wygląda na to, że ktoś Cię przebił na 3 sekundy przed zakończeniem aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jak autentyk to rzeczywiście dobra cena. Ja tam tych dwóch nie odróżniam. ;] Btw Richie, nie umiesz licytować Możesz mieć tylko pretensje do siebie. Licytuje się w takim momencie, że gośc już nie ma szansy(fizycznie) Cię przebić chyba, ze ejst cwańszy i zaproponuje jakąś niezmieską kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 miałem ustawionego snajpera... EDIT: KG z autografem: http://cgi.ebay.com/KEVIN-GARNETT-Autog ... 1e63acf0db ciekawe za ile pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ja w zyciu "stracilem" juz tyle rzeczy, ze na wszelki wypadek daje kilka dolcow wiecej niz jestem w stanie by pozniej nie zalowac a snajper to podstawa swego czasu wstalem o 5 nad ranem by zalicytowac spodenki lakersow z la 90, meczowe. poszly za 50$ a ja nie zalicytowalem bo padlo mi lacze. od tego czasu juz nie ryzykuje:) pokaz tego soudemire'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dlatego nie używam snajpera - jest zawodny. 5 minut przed końce trzeba po prostu wymasterować kiedy kończy się aukcja i około 8 sekund przed końcem zalicytowac. Nikt już wtedy nie ma szans przebić :wink: A Stat jest kilka stron wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Mój snajper zalicytował 6 sekund przed końcem, więc sorry Luki, ale Twoja teoria niestety się nie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 bardzo czesto jest tak, ze sprzedawca wysyla do europy ale nie zaznaczyl tego w aukcji i majac europejskie adresy w ebayu, nie mozemy zalicytowacx zarowno poprzez snajpera jak i manualnie. tez tak "przerabalem" kilka fajnych rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 bb2 ostatnio przerąbałem w taki sposób aukcję koszuli Timberwolves meczówki Craig Smitha. Poszła za 80 pare dolców. Ja chciałem licytować do 95. Koszulkę chciałem wysłać do znajomych do Stanów. Myślałem, że klawiaturę rozerwę na strzępy!!! Jak zobaczyłem, że nie mogę licytować, bo sprzedający zastrzegł sobie, że sprzedaje tylko do stanów. Chyba muszę spróbować tego snajpera. Wczoraj przysnęło mi się mocno i nie wstałem żeby zalicytować tego James'a. A nikt nie licytował :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 jezeli masz znajomych w us, to na wszelki wypadek zagadaj z nimi i wrzuc ich adres jako alternatywny do ebaya. wystarczy, ze przed aukcja zamienisz adresy na us aby bylk jako glowny i normalnie ci zaglosuje. prawda jest taka, ze wiekszosc rzeczy, gdzie nie ma wysylki do europy i reszty swiata idzie czesto duuzo taniej. niemcy, hiszpanie, brytyjczycy, wszyscy mocno licytuja i to w euro... 3-4 lata temu rzeczy nie osiagaly takich kwot jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 jezeli masz znajomych w us, to na wszelki wypadek zagadaj z nimi i wrzuc ich adres jako alternatywny do ebaya. wystarczy, ze przed aukcja zamienisz adresy na us aby bylk jako glowny i normalnie ci zaglosuje. a nie łatwiej założyć se maila na gmailu? zresztą jak można go nie mieć a pamiętam jak kiedyś gdzieś się nie dało zarejestrować z darmowym adresem mailowym z serwisów .pl, a nie było cudów wianków, ale łykało poczta.fm jak najbardziej, ach co za czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ale to nic nie da. Zakładając konto na ebay'u żeby je potwierdzić i w pełni aktywować, musisz wpisać kod który przychodzi pocztą (zwykłą), przez co czy chcesz czy nie, musisz podać prawdziwy adres w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 gdy ja zakladalem konto na ebayu, byl rok 2005 i takich jaj nie bylo. bylo za to kosztowne wysylanie hajsu przez western union:D pozniej dopiero wprowadzili podzialy na international i us, plus zweryfikowane adresy z kartami. to przez nigeryjczykow:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ale to nic nie da. Zakładając konto na ebay'u żeby je potwierdzić i w pełni aktywować, musisz wpisać kod który przychodzi pocztą (zwykłą), przez co czy chcesz czy nie, musisz podać prawdziwy adres w PL.pierwsze słyszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 http://allegro.pl/carmelo-anthony-denve ... 36610.html og? jezeli tak to ja bym zaklepal bo zalezy mi na autentykach melo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jak og to tutaj raczej nie ma problemu z 'zaklepywaniem' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 dziwny ma ten wzorek na napisach. Moj Camby ma inny. Poza tym logo nba wygląda też podejrzanie, aczkolwiek przydałoby się zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 chciałbym zaklepać ten jersey, poluje już na niego od roku, a teraz jeszcze na ebayu ceny wzrosły o ile się tylko pojawi 2x lub 3x po ustanowieniu rekordu przez Sugar'a http://allegro.pl/koszulka-nba-seattle- ... 37850.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ladne perelki wynalezliscie:) ja oczywiscie odpuszczam choc na takiego melo poluje, to mam w tej chwili mase innych wydatkow. ale wyjazdowe jerseye jamesa z cavs i melo z nuggets chcialbym powiesic, najlepiej te reeboka z poczatkow (maja wezsze sciagacze i lepsze materialy) co do melo, to wzorek powinine byc w choinke a nie w siatke ale moze czegos nie wiem. ray czesto chodzil na ebayu po 20$. niedawno za 90$ byl autentyk z inauguracyjnego meczu 08/09 ze zlotymi wstawkami i patchem. fajny jersey ale imo te jerseye z sonics normalne zielone duzo lepsze. ediT: gosc od melo ma podrobione jerseye dwighta bardzo niepewny jersey cp3 nie podal rozmiarow jerseyow (obstawiam, ze cos ma z 50-54) wiec nie jestem pewien tego melo. jak ktos chce go licytowac, niech zastrzeze mozliwosc zwrotu. a swoja droga tu jes ladny pierce. http://allegro.pl/paul-pierce-authentic ... 53151.html duuuzo lepszy kroj i sciagacze robil nike. naprawde ladny jersey. i bez kiniczynki nad nazwiskiem. imo najladniejsze jerseye c's. cena calkiem wysoka, na ebayu mozna znalezc aniej ale to nowy jersey i og. wiec dla wielkiego fana the truth do przelkniecia jako flagowy jersey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazper Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 wydaje się w porządku : http://cgi.ebay.com/JOHN-WALL-REV-30-Sw ... 4aab1cee62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi