kolejorz Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Jeżeli kupujesz coś powyżej 75$(nie wiem czy na dla wszystkich rzeczy) to przesyłka jest za darmo. Jakaś promocja jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 znajac zycie dotyczy to tylko USA wiec do Europy i tak bulisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 http://store.nba.com/promo/index.jsp?promoId=11368270 Tak jak pisałeś tylko U.S.A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earvin Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dobra może nie o jerseyach, ale o ciuchach. Ma ktoś pojęcie ile kosztuje wysyłka z NBA Store, a konkretnie z Lakers Store, bo mam na oku jedną rzecz, ale nie chce się naciąć na koszty wysyłki.Z tego co patrzę to wysyłka (5-10 dni) kosztuje około 30$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 dlatego najlepiej miec kogos w USA i wziac wysylke za friko po stanach a do europy ktos Ci przesyla. Wychodzi duzo taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 http://allegro.pl/toronto-raptors-ed-da ... 40065.html - dobry opis - ED Davis xD Raczej Antonio Davis http://allegro.pl/stoudamire-toronto-ra ... 73301.html - wyglada ładnie ale czy og ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Ciekawe za ile pójdzie: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-AUTHENTIC ... 230f0b751e PS. Jeżeli założę konto na ebayu to kiedy będę mógł zacząć zakupy i jeżeli przeleje na konto np. $(dolary ) czy normalnym przelewem można płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Rondo - fake. kolejorz: po założeniu konta na ebay'u musisz je jeszcze połączyć z paypalem i wtedy możesz płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 W życiu bym nie powiedział że fake To jak założę paypala to wszystko już będzie OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 teoretycznie. W praktyce to jeszcze zależy jaką metodą będziesz płacił przez paypal - czy wpłacasz ręcznie środki na paypala, a dopiero z paypala płacisz za aukcję (długo to trwa) czy przypisujesz do paypala kartę kredytową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 http://allegro.pl/houston-rockets-nba-4 ... 97569.html og or fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 og replik raczej nie podrabiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicki678 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Chciałem Was spytać co sądzicie o sprzedawcy z Allegro o nicku "NBA_JERSEY_SHOP"? Jeśli już o nim było to przepraszam, ale nie udało mi się nic o nim znaleźć w wyszukiwarce na forum. Chodzi mi o to czy sprzedaje trafny towar czy oryginalne jerseye? Przykładowo ten: http://allegro.pl/kevin-garnett-celtics ... 91007.html Oryginał czy fake? Przy okazji czy ktoś wie jak to jest, że on ma tyle tych koszulek używanych? Jakieś kontakty w second-handach? I ostatnie pytanie jaki rozmiar jerseyów byście mi polecili na wzrost 193 cm i raczej szczupłą budowę ciała? L czy XL? Dzięki z góry za odpowiedzi i proszę bądźcie wyrozumiali dla nowego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Gość ma większość oryginalnych jersey'ów, lecz niestety po skandalicznych cenach. Podejrzewam, że kupuje okazyjnie, a potem wystawia za 2-4x więcej. Garnett og. Co do rozmiaru: Jeśli lubisz długie jerseye - bierz XL. Jeśli wolisz niezbyt szerokie - bierz L . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 I znów wpadka ze strojami. Dziś Wilson Chandler miał "Chanlder" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jak wróciłem z szkoły obejrzałem sobie powtórkę meczy Nuggets - Hornets i chciałem napisać, ale widziałem że ktoś mnie ubiegł macie zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 http://allegro.pl/nike-portland-basketb ... 97924.html a jak tutaj? bo w sumie 'zanabyłbym se' takową, ale coś czuje, że to chyba jednak fake :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Widzę i wy też umieściliście Chandlera. To już chyba 5 albo i 6 wpadka w tym sezonie ze strojami i już sam nie wiem jeżeli to krawcowe klubowe przyszywają to chyba robią to w godzinnach nocnych przy zmęczeniu i słabym świetle, a jeżeli to jest robione taśmowo to kończ waćpanie wstydu oszczędź oddajcie to nie wiem nawet i Stelmanowi. Co mi tam też dam zdjęcie: Klik A ten Sheed to og swingman, Nike robiło takie retro koszulki o innych kolorach (np. Retro Atlanty Hawks tej zielono-niebiesko-białej w kolorze żółto-czarno-czerwonym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKCThunder Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A może te wszystkie błędy to celowo są robione. Popatrzcie: Taki zawodnik np. jak Chandler to może taką koszulkę w publiczność wyrzucić (nie każdy zawodnik wyrzuci więc robią błędy kilka razy, aż się uda), następnie taki człowiek widząc coś takiego myśli- to może ja też kupię bilet w pierwszych rzędach i jak będę miał to koszulkę to ją na ebayu sprzedam za kupę forsy. Próbują przyciągnąć ludzi, bo bilety w pierwszych rzędach trochę kosztują. Trochę, a nawet bardzo przesadzone, ale jakieś teorie trzeba wysuwać, bo nie chcę mi się wierzyć, że te błędy są niespecjalne. Rozumiem raz góra dwa, ale to już nie jest pierwszy albo drugi ich taki wyczyn. Bo albo robią to specjalnie, albo szyją pijane szwaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi