Richie Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 To daj jakieś zdjęcia bo jasnowidzami nie jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://www.nfljerseysuperbowl.com/index ... s_id=11147 tu są zdjęcia mam identyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://www.nfljerseysuperbowl.com/index.php?main_page=product_info&cPath=0&products_id=11147 tu są zdjęcia mam identyczną no to kupiłeś fake'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 chmielu4400 dziękuję za pomoc. Ma ktos może jakieś informacje gdzie można kupić taką właśnie koszulkę tylko że oginalną?Może być to swingman Ja nie znam sie na tym, kupilem koszulkę od znanego jak teraz widzę na forum tu Parki1 no i niestety, zamiast poczytać u was posty wpierw kupilem od niego.Moja wina, moja bardzo wielka wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 fajnych masz znajomych nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrclutch Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 wlasnie dlatego taki parki dalej prowadzi działalnosc o kuhwa, kupci u parkiego :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 fajnych masz znajomych nie ma conapisał "znanego", nie "znajomego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 parki twierdzi ,że średnia wieku ludzi na forum to 11lat i radził mi bym nie czytał forów;P eh, no cuż,facet robi co może by okazac sie wiarygodnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Koleś zrobi wszystko żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy, więc od takich radzę trzymać się z daleka. Jesteśmy mu w stanie udowodnić, że żadna z jego koszulek nie jest oryginalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 czytalem wasze forum, widać, że znacie sie na rzeczy.Sam miałem watpliowsci co do koszulki, ten krzywo naszyty napis wyglądał bezczelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 a skoro tu już jestem na tym forum.Macie jakieś namiary na sklepy czy aukcje w których są orginalne koszulki toronto raptors? chodzi mi o te z lat 90-tych , najlepiej takie jak kupilem podrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 musisz na ebay'u szukać, ew. tu: http://www.gamewornuniforms.com/catalog ... _74_99.php ale ceny są ogromne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ulalala...!!! aż takich fanem to chyba nie jestem:P rozumiem ,ze to pożadne koszulki, aale mi chodzi o coś tanszego, najlepiej swingman bo tańszy.Wiesz, to co kupiłem od Parki! mi by wystarczyło tylko żeby to było przynajmniej prosto naszyte ot taka koszulka w ciemnym pokoju z przymrużeniem oczu była by całkiem znośna;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Niestety swingmanów z dinozaurem nie ma (ja przynajmniej się nie spotkałem). Więc masz do wyboru albo replikę albo autentyk, z tymże autentyki chodzą także za dość spore kwoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 na ebay widzialem koszulki takie o które mi chodzi, z australi sprzedawane są, pewnie też podróbki.Teraz wogule na ebayu mało tych koszulek, jeszcze kilka tygodni temu bylo tego wiecej, tylko pytanie czy byly one orginalne.Wogule czym sie rózni replika od swingmana?Replika nie jest gorszej jakości? Są repliki nike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tak, repliki są gorszej jakości, mają napisy naklejane zamiast wyszywanych i gorzej odwzorowują krój meczówek. Nike nie robił replik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://cgi.ebay.com/VINCE-CARTER-Toront ... 3ca8c04c68 http://cgi.ebay.com/NEW-VINCE-CARTER-TO ... 3f05442c85 http://cgi.ebay.com/NBA-Toronto-Raptors ... 415634fb6d coś z tego jest orginalne? czy to wszystko podrobki? bo zdjęcia z koszulkami wyglądającymi jak te miał Parki1, no ale okazało sie że w rzeczywstości jak mi przyszła nie byla do konca tak.Te wygladają dobrze ale pytanie czy identyczne koszulki wysyłają ludziom czy tylko podobne, wadliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 3x fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calgary29 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 powiedz mi, takie koszulki pojawiły sie na rynku na świcie jakieś kilka miesięcy temu.Teraz już ich bardzo.Powiec mi kto wypuszcza te koszulki , w stylu retro i nie tylko Raptorsow to byly koszulki?To Nike je wypuszcza na rynek czy chińczycy zrobili sobie serie koszulek podróbek i je rzucili na rynek? No skąś musiał sie wziąś pomysł.Chyba że nike wypuścił je a chińczycy od razu podobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Szczerze powiedziawszy nie bardzo rozumiem pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi