Rondo999 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 http://allegro.pl/koszulka-tracy-mcgrad ... 91537.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy64 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oryginalna replika. Wiecie może czy robili takie autentyki T-Maca z reprezentacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przyszły jeszcze w starym roku, ale wcześniej nie było czas zrobic zdjęc i umieścic ich na serwerze. Gdy ma się je na sobie, to jeszcze większe robią wrażenie. Idealny rozmiar spodenek dla mnie, to są 40. Mam 94cm w pasie. Choineczki, do tego ta srebrna nitka, która się tak ładnie mieni. http://img842.imageshack.us/gal.php?g=dsc00066wz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ładne, ładne. Podoba mi się ten wilk z boku nogawki. Bardzo dobre wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 mialem swego czasu autentyka kg niebieskiego pumy i faktycznie ta nitka miazdzyla. to sa takie detale ale cholernie ciesza czlowieka. spodenki spoko. sam dluzszy czas chcialem kupic czarne ale zawsze kasa szla na cos innego. jak mi sie uda zrobic fotki to wrzuce czarne spodenki bulls 99/00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wam też się nie wysyłają wiadomości prywatne??!! Już dwie mi czekają w kolejce :-/ Te spodenki Wilków to z którego sezonu mogą być?? Bo planuję poszukiwania koszulki białej Wilków z tego okresu najchętniej Sprewella , KG, Hassella lub kogokolwiek. Czekamy na zdjęcia spodenek Bulls. Pamiętam, ze kiedyś wklejałeś spodenki Lekersów. Nieźle wyglądały. Fajnie by było stworzyć jakąś galerię, lub temat ze zbiorami, żeby każdy mógł umieścić swoje zdjęcia zbiorów. Myślę, że Richie, Rondo999, Almighty, Eazy64 czy Bedboys2 mieliby się czym pochwalić. A dla takich co dopiero zaczynają to skarbnica wiedzy, co fajnie wygląda, jak wygląda oryginał i co warto poszukiwać. Niezłe ceny osiągnęły koszulki u blurboy08. Jednak trzeba przyznać, że u innych sprzedawców takie rarytasy są w znacznie wyższych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Damiano - może masz zapchaną skrzynkę (w wysłanych) albo po prostu odbiorca/y mają zapchane bądź nie odbierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 najpierw pogratulujcie mojej kobiecie bo zrobila swietna fote balans bieli 1 klasa to juz moje z bliska metki i ktostam prosil o kolekcje macie spodenki od lewej: biale meczowki magic'95 - horace'a granta (champion) czarne meczowki magic'95 - shaqa (champion) wyjazdowe swingmany michigan state (nike) wyjazdowe autentyki lakers;98 (nike) wyjazdowe autentyki unc'95 (nike/jordan) jakiestam kobego domowe meczowki lakers'97 - elden campbell (champion) domowe autentyki lakers'07 (reebok) meczowki wyjazdowe lakers'01 - derek fisher (nike) domowe meczowki bulls'02 - zawodnik nieznany (nike) wyjazdowe alternatywne meczowki bulls'00 - kornel david (nike) domowe alternatywne meczowki lakers'08 - sasha vujacic (adidas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 DamianOItalianO- ja raczej niezbyt mam się czym pochwalić, bo koszulkami od niedawna się interesuję. Mam 3 autentyki i 2 Swingmany tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zbiór spodenek badboys2 robi wrażenie. Spodenki 2 razy magic'95, czy bulls'02 naprawdę super, czapki z głów. Zresztą ciężko tutaj coś wyróżniać... bo w końcu są tam i meczówki Fisher, Campbella, Shaqa czy Granta. Jak byśmy zobaczyli koszulki to pewnie szczęka by nam opadła do ziemi Rondo999: Ja też dopiero zaczynam i... ostatnio strasznie mnie to wkręciło. :oops: Co udało Ci się nabyć z autentyków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja mam swoją galerię, ale raczej udostępniam znajomym osobom i tym z którymi robię koszulkowe "interesy" . Jakbyś chciał to podeślę Ci na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Damiano: Autentyki: Pat Ewing M&N 85-86 (autografowany, wyjazd) Pau Gasol z Memphis (wyjazd) Tim Thomas z Bucks(domowa) Swingmany: Dirk (wyjazdowy) Rondo(wyjazdowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ma ktoś może coś ciekawego na sprzedaż z autentyków? Rozmiar Reebok -48; adidas -44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 bb ile masz wzrostu? Jak byśmy zobaczyli koszulki to pewnie szczęka by nam opadła do ziemibyly w tym temacie poszukaj na wczesniejszych stronach polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 rondo: wrzuc tego ewinga:) richie tez zarzuc czyms. matek 186. ale lubie dosc szerokie i luzne spodenki wiec z reguly szukam rozmiarow minimum 2xl czyli 40-44 w zaleznosci od firmy, zawodnika itd z mojej kolekcji raczej nie robie tajemnicy. jak dorobie sie lepszego aparatu, to porzadnie to obfotografuje i wrzuce pewnie gdzies. a poki co trzeba zbierac kase na kolejne jerseye. mam juz kilka na oku, zlozylem nawet kilka propozycji ale goscie chca wiekszej kasy. za taki jersey dalbym sie pokroic http://cgi.ebay.com/Ron-Artest-Lakers-2 ... 45f7baa7cf ale choc sprzedawca jest pewny, jersey ma metki nie z 08/09. szkoda, gdyby bylo inaczej.... choc jak znam zycie sprzedawca ma ustawione takie minimum, ze i tak nie pojdzie. probowalem sie z nim ugadac na jakis jersey barnesa czy artesta ale chlop jest cholernie zachlanny. ma sporo perelek jak pelny rezerwowy stroj kobego z finalow 2010. chce nieco ponad 1000$, kiedy bedzie wart dobre 10k. swego czasu mial tez retro stroj bynuma z 07/08, ktory poszedl za 600$. gdyby kurs dolara byl ten najnizszy sprzed 2 lat (2,2zl) to bym sie zastanawial a, ze wtedy kurs byl 3,5 to nie mialem co nawet marzyc o tym. zaluje, ze fotek nie zapisalem... swwoja droga gosc ma pelny stroj z rookie sezonu kobego (spodenki, koszulke + pelny dres) za 30k:) o czyms takim marze: http://cgi.ebay.com/KOBE-BRYANT-GAME-WO ... 4cf3f334fa pamietam, ze w okolicach 2004 roku takie jerseye mozna bylo kupic na ebayu poi 300$ co dzis nie wydaje sie wygorowana cena za ten jersey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @matek: coś źle zacytowałeś, bo to nie ja pisałem Mnie się marzy meczówka Hardaway'a z Magic, a w następnej kolejności Howarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polann Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam ! Ma może ktoś jakąś Rondo na sprzedaż ? ; D :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Na mnie nie licz http://shop.ebay.com/lakeshow2/m.html?_ ... ksid=p3686 Wiem że nie wysyła do Polski, ale tak z ciekawości spytam czy og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 og swego czasu mial jerseye lakersow w rozmiarach 50-54 kupowalismy je po 30$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak kupowałeś skoro nie wysyła poza USA i Kanadę? Masz znajomych w US czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi