Richie Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 1. og 2, 3, 4 - fake @bb2: widziałem wcześniej tego gościa. Koszulki super, tylko przesyłka do PL za prawie 40$ to jakieś nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazper Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kurde, a wyglądały nieźle...Dorwać signed Westbrooka to marzenie. Dzięki richie za Griffina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Muszę tylko dokonać małej korekty. Ten Griffin jest oryginalny, jeśli jest to model z poprzedniego sezonu (jak wiadomo zawodnik nie grał, ale może koszulki zostały już zrobione). Natomiast jeśli to ma być model z sezonu 10/11 to to jest fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Richie dzięki EDIT:http://cgi.ebay.com/NBA-Authentic-Oklahoma-city-thunder-Durant-jersey-48-/270675868594?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item3f0589fbb2#ht_500wt_1076 Wiem ze trochę złej jakości zdjęcia ale mógłby to ktoś sprawdzić? Na moje oko to fake :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zobaczcie ten strój OKC. http://img834.imageshack.us/img834/149/ ... rseysb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Durant fake Czarne OKC bardzo mi się podoba. O wiele lepsze niż to ciemnoniebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 To fotoszop przecież, jeszcze nie grali w takich i nie wiem czy takie w ogóle są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Podejrzewam, co nie zmienia faktu, że wyglądają o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkpe Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 panowie, potrzebuje prezentu dla kumpla. coś z koszulek. może być t-shirt, tak do 100 zł. macie może propozycje? http://store.nba.com/product/index.jsp? ... Id=4294663 - takie coś byłoby super, ale tylko w US jest, i nie dostanę takiej na piątek :/ Richie, kupiłem od ciebie classic kidda swingmana, fajna koszulka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No jednak fake. OKC grali 1 mecz z LAC i wtedy grali w niebieskich. http://www.nba.com/games/20101103/OKCLA ... GIboxscore Jednak fajnie te czarne by wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 no czarny okc wypas. mam nadzieje, ze wprowadza takie alernatywne wczesniej czy pozniej. choc jak znam dzisiejsze tendencje to pojda pomaranczowe:D swoja droga swego czasu w phoo shopie zrobilem czarne jerseye lakers i tez byly niczego sobie. w usa sa sprzedawane fejki czarne z fioletowymi wstawkami, ja jednak zrobilem numery i nazwy bialo zolte i te stroje wymiataly. nie wiem jak regulacje ligi nt temat. generalnie chyba nie przewiduje sie 4 strojow. wszyscy maja 1 alternaywne i retro. ale lakers sa jedyna druzyna, ktora ma alernatywne domowe... szkoda, moze kiedys liga zrobi dla nich wyjatek. dogadalem sie z ziomkiem, ze za wysylke 2 jerseyow wezmie tyle co za 1. wiec nawet gdyby o bylo 35$, o jezeli te jerseye nie pojda drogo to bedzie sie oplacalo. moge o zrobic przez kumpla w usa ale wtedy zaplace za wysylke w usa i za wysylke z usa do polski wiec pewnie wyjdzie jeszcze to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay-Z Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Cześć. Mam pytanie: warto wziąć tą koszulkę? Wygląda Ci na oryginalnego swingmana? http://allegro.pl/adidas-pau-gasol-los- ... 50568.html z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Cześć. Mam pytanie: warto wziąć tą koszulkę? Wygląda Ci na oryginalnego swingmana? http://allegro.pl/adidas-pau-gasol-los- ... 50568.html z góry dzięki to podroba, zebys poczytal ten temat to bys wiedzial ze ten gosc sprzedaje shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 @Majkpe: cieszę się, że Ci się podoba i polecam się na przyszłość @bb2: które jersey'e magica masz zamiar licytować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Liga przewiduje czwarte stroje tylko w przypadku jakieś akcji jak Noche Latina czy Green Week albo Dnia św Patryka . Lakersi pamiętam sprzedawano czarno-żółte swingmany MPLS Lakers chyba to była ta sama seria co ten swingman Kidda co Richie sprzedawał. Ten jersey Lakersów mnie się podobał bardzo i taki mogliby mieć Co do OKC to oni w tym sezonie już mogą trzeci strój wprowadzić i faktycznie czarny byłby dobrym wyborem choć pewno dadzą pomarańczowy (jeżeli skorzystają). Dziwi mnie, że Kings nie wprowadzają alternatywnego ubioru bo też już mogą, a czarny byłby tutaj wręcz wskazany. Za rok Bobcats (zapewne pomarańczowy) będzie miało możliwość posiadania trzeciego stroju oraz 76ers (najpewniej niebieski) ciekawe czy skorzystają z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkpe Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 panowie, potrzebuje prezentu dla kumpla. coś z koszulek. może być t-shirt, tak do 100 zł. macie może propozycje? http://store.nba.com/product/index.jsp? ... Id=4294663 - takie coś byłoby super, ale tylko w US jest, i nie dostanę takiej na piątek :/ Richie, kupiłem od ciebie classic kidda swingmana, fajna koszulka. ej no nie olewajta, tylko proszę dajcie jakieś propozycje :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 rozumiem, że to ma być nówka z metkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 richie: gosc ma tylko 2 johnsony z tego co widzialem. away lakers i 92 all star game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 hmm...moglbym przysiac ze widzialem jeszcze jednego, ale moze cos pomylilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkpe Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 rozumiem, że to ma być nówka z metkami? jak na prezent to wypadałoby :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi