Skocz do zawartości

Draft 2025

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, allen napisał(a):

Ktos wie dlaczego ACE Ventura tak polecial w mockach?

Wszedzie jest na 7mcu 

Bylo pisane 

Jego ekipa organizowała spotkania i testy chcąc pieniędzy 

gracz fatalnie wypadał na wywiadach nie rozumiejąc zarzutów gry pod siebie i złych selekcji rzutowych 

odwołał nagle jedyne testy z 76ers 

Nie umawiał się na inne pokazy mocy 

ma egocentryczne podejście do swojej boskości podobno i istnieje ryzyko że będzie szukał big markety 

zaskoczył wszystkich gdzie podobno zarządał gwarancji max kontraktu po rookie deal. 

Edytowane przez ignazz

9 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Tego chyba jeszcze nie grali? xDDDD

Jakieś źródło czy coś plz.

O ile nie lubię obwiniania agentów o zachowanie graczy, to tutaj chyba agent/otoczenie Baileya jest dobrym cancerem. 

9 minut temu, BMeF napisał(a):

O ile nie lubię obwiniania agentów o zachowanie graczy, to tutaj chyba agent/otoczenie Baileya jest dobrym cancerem. 

No ok, czaje że chłop ma nasrane pod czerepem plus agent ma mokro jak myśli o swojej prowizji, takich było na pęczki.

Ja o  tych gwarancjach max kontraktu bym poczytał bo to jest nowa jakość w tych dramach ;)

1 minutę temu, allen napisał(a):

Co za szczur.

Wlasciciele powinni sie dogadac żeby nikt go nie wybral w tym roku.

Screenshot_20250625_215518_X.jpg

Czytałem, ze chce do Wiz albo do Nets, i to wszystko (odmowa workoutów i wywiady)mają na celu wybor przez te dwie drużyny.

Zobaczymy co się wydarzy

@january

z czym się zgadzam:

Nawet jeszcze bardziej bym się rozpływał w chwaleniu #1-#2 ale ogólnie to oczywiste  jestem ogromnym fanem Flagga gdzie mało się mówi ile on mankamentów poprawił i mimo że z ostatnich nie Wemby wyborów mam wysoko Harpera to chciałbym aby stał się cud i w spurs był ( nierealne) Coop 

negatywna ocena Fearsa przez parametry fizyczne i Wolfa 

Nie zgadzam się: aż tak wysoko CMB 

ze 3-8 to nie jest przewaga talentu nad 9-14 powiedzmy. Jasne fit trochę tu namiesza bo jedni szukać będą C inni rozgrywacza a inni budować defensywę jak w OKC. Nie zmienia to mojej oceny że top 8 powinno być stabilne 

Tre Johnson jak dla mnie to mocny 2 tier i nie wypychałbym go do #10 

watpliwości: 

Sorber u Ciebie #9 i tu możliwe że kontuzja mocno zaniżyła jego notowania sam go cenię ale nie wiem czy tak wysoko 

rozmawiałem z fanami jego uczelni i on fatalnie wypadał przeciw mocnym zespołom. Ktoś kto w pamięci ma jego poszczególne występy przeciw gwiazda raczej ostrzega a że spurs go lubią to też więcej patrzyłem 

Queen fatalna wydolność i kondycja fizyczna ale sporo osób zachwyca się jego umiejętnościami czysto skill setem. 

Egor tu może iść to potężnie w obie strony.