Skocz do zawartości

Draft 2025

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Oby nie było to tajemnicze nazwisko w kontekście trzymania assetow przez spurs. Nawet mnie nie strasz. 

Z drugiej strony weź zatrzymaj parę wysokich. 

Takich wysokich. O ile zdrowi. 

SA nie sa tak głupi żeby sie nawet zastanawiać nad 40 letnim wiecznie połamanym  Embidem

13 godzin temu, n_i_m_h napisał(a):

Kogo byście brali na miejscu Sixers, przy założeniu że nie handlują pickiem, VJ Edgecombe czy Ace Bailey? A może ktoś inny?

Trade down o kilka miejsc i wykorzystanie tego by dostać assety lub porządnych graczy i pozbyć się Drummonda.

Przykładowo z Nets

#3 + Oubre, Drummond, Gordon za #8 i Cam Johnson byłoby cudnie. A z #8 Kon Knueppel to już miodzio.

Ale tak się nie stanie 😐

Ktoś zainteresowany zrobieniem mocka forumowego?

Oznaczam osoby z poprzednich i osoby z tego tematu, ale zachęcam każdego. Jeśli ktoś chętny to nie wpisze którą drużynę bierze jako priorytet a jaką drugą a później rozdzielę.

@agresywnychomik @karpik @ernie9005 @Reikai @pdxpl @blackmagic @kuba2419 @Przemus @LONGER01 @splaash @spabloo @Ashigaru @shadowy86 @ignazz @Behemot @Principe @Sylvinho. @RonnieArtestics @24kobe8 @allen @marceli73 @barcalover @Raven2156 @LeweBiodroSmoka @karl @n_i_m_h @BMeF   @mayor @Roggi @vero1897 @airmax @ptak @iglo13 @january @LAF

Mało czasu!

8 godzin temu, LAF napisał(a):

Oczywiście , że Phoenix 

Czy mogę z @ignazz zrobić trade KD ?

Nie wiem czemu w tym temacie? ;) ja nie oddam nawet #14 za to. Jeżeli robimy też 2rd to wtedy tak. 

Tymczasem. 

REPORT — Ace Bailey has canceled his workout with the Sixers, per @DraftExpress.

IMG-1389.jpg

A zapisz mnie Tecu do dowolnego teamu/teamów :) 

Może przy okazji się uda zaprosić kogoś do beGM? Drafcik i wymiany (+ potem FA) to większość zabawy właśnie w beGM, a ludzie zawsze lubią się w te mock drafty bawić, stąd się już 8 ponad lat temu właśnie wzięła idea beGM jako rozszerzenie tej mockowej zabawy :) 

Jak ktokolwiek chce się zgłosić niech da znać, pomożemy we wszystkim, a gra naprawdę nie zajmuje wiele czasu już.

Dla chcących spróbować sił w grze nadmienię że nowy gm w begm @24kobe8 wszedł bardzo fajnie w grę i z buta rozgrywa właśnie draft. Jest parę ekip wartych prowadzenia i przy wątpliwościach namawiam do podpytywania nie starych wyjadaczy tylko właśnie rookie ;)  co do zapisów związanych z CBA bo na tym opieramy grę doskonałym adresem jest autor powyższego wpisu @january

Potwierdzam słowa poprzedników, świetna zabawa nie wymagająca w zasadzie duzo czasu. Ja dolaczylem pod koniec lata ub. roku.

Wszystko odbywa sie jak w real NBA a aktualnie mamy najlepszy czas scoutingu i wyboru młodych talentów w drafcie. Dalej free agency i konstruowanie rosteru pod sukcesy lub tank i szukanie assetow. 

Polecam👌😎