Cichy Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 simka za ok 15 min. Limit na zmiany 9:15 Dzień 117 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 98 - Mavericks 135 play-by-play Warriors 100 - Grizzlies 109 play-by-play Lakers 102 - Heat 116 play-by-play Timberwolves 102 - Celtics 108 play-by-play Cavaliers 102 - Jazz 104 play-by-play Nuggets 110 - Bucks 114 play-by-play Kings 72 - Rockets 85 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 (edytowane) 20 minut temu, ignazz napisał(a): Pasuje. to juz ostatni raz w tym RS no i Dinwiddie jeszcze jedno 3D Edytowane 7 Maja 2024 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Heat z #2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 (edytowane) Mavs którzy mieli znaleźć się gdzieś tam w otchłani walczą o rozstawienie na zachodzie, są najbardziej hot drużyną przed PO, ba jeszcze dodatkowo rozdają karty kogo wpuścić z 8 miejsca do plej offów - Sonics, czy Grizz W sumie to nie wiem czy to nie ten Lawson zrobił taką różnicę, bo wcześniej jako back up Conleya grał Neto, więc raczej bez szału. Edytowane 7 Maja 2024 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 (edytowane) 4 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Heat z #2. Robie co mogę by Hawks cieszyli się moim pickiem Edit uciekło mi, że to Spurs mają mój pick Edytowane 7 Maja 2024 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 (edytowane) 8 minut temu, profesora napisał(a): Robie co mogę by Hawks cieszyli się moim pickiem Edit uciekło mi, że to Spurs mają mój pick jeden cygan, drugi cygan - nie robi to wielkiej różnicy, tak czy siak dobrze się stało! niech się Heat tam nacieszą tym sezonem bo w kolejnym cały wschód KLĘKA PRZED POTĘGA MAGIC! edit -> CAŁA LIGA Edytowane 7 Maja 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 2 godziny temu, julekstep napisał(a): niech się Heat tam nacieszą tym sezonem bo w kolejnym cały wschód KLĘKA PRZED POTĘGA MAGIC! edit -> CAŁA LIGA Zapowiedzi jak co sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 5 godzin temu, Roger napisał(a): Mavs którzy mieli znaleźć się gdzieś tam w otchłani walczą o rozstawienie Jakim k**** rozstawieniem ? Od kiedy zespół z 6-8 miejsca jest rozstawiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): Zapowiedzi jak co sezon Matiwrona wyżej stawiał picki Magic niż picki Rockets, którzy wydawali się spadać w otchłań. To dużo mówi o sile Magic. Orlando przez lata będą walczyć o to, by ich pick był jak najgorszy. Nic więcej. Smutny upadek julekstepa. Może kiedyś wprowadzi poprawki do swoich wag w Excelu i wyjdzie z bańki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Matiwrona wyżej stawiał picki Magic niż picki Rockets, którzy wydawali się spadać w otchłań. To dużo mówi o sile Magic. Orlando przez lata będą walczyć o to, by ich pick był jak najgorszy. Nic więcej. Smutny upadek julekstepa. Może kiedyś wprowadzi poprawki do swoich wag w Excelu i wyjdzie z bańki hehe mocne słowa jak na kogoś u kogo za rok zacznie się KD effect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Teraz, julekstep napisał(a): hehe mocne słowa jak na kogoś u kogo za rok zacznie się KD effect No spoko. Tylko ja mam właśnie ostatni rok, gdzie oddałem picki za Geralda Wallace i Larry Hughesa i najlepszy prospekt jaki z tego wyszedł to średniak Kuzma. A ty nie masz kontroli nad swoimi pickami kilka sezonów do przodu i średni team na potężnym Wschodzie. Bardzo słabo jak na fakt, że miałeś z draftu Tatuma i Ingrama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Matiwrona wyżej stawiał picki Magic niż picki Rockets, którzy wydawali się spadać w otchłań. To dużo mówi o sile Magic. Orlando przez lata będą walczyć o to, by ich pick był jak najgorszy. Nic więcej. Smutny upadek julekstepa. Może kiedyś wprowadzi poprawki do swoich wag w Excelu i wyjdzie z bańki mądrego warto poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): No spoko. Tylko ja mam właśnie ostatni rok, gdzie oddałem picki za Geralda Wallace i Larry Hughesa i najlepszy prospekt jaki z tego wyszedł to średniak Kuzma. A ty nie masz kontroli nad swoimi pickami kilka sezonów do przodu i średni team na potężnym Wschodzie. Bardzo słabo jak na fakt, że miałeś z draftu Tatuma i Ingrama. iście drugorundowa ekspertyza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 dziewczyny nie drapcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 47 minut temu, LAF napisał(a): Jakim k**** rozstawieniem ? Od kiedy zespół z 6-8 miejsca jest rozstawiony ? Wiadomo ocb. Jest szansa na 6, 7 lub 8 , to piszę o rozstawieniu pod tym kątem, a nie pod kątem hca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 O której simka, Wielcy Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): O której simka, Wielcy Panowie? mogę zrobić zaraz BO DOMYŚLAM SIĘ ŻE TO DO MNIE SKIEROWANE! Edytowane 7 Maja 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Nets gra o PO, wygrana zbliży ich poważnie do PO a porażka raczej pogrzebie szansę....lets go Jimmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi