Qcin_69 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 3 minuty temu, Koelner napisał(a): Tatum i gracze Magic wyrażają niezadowolenie to już od początku swoich karier w NBA, grać dla Julka to jak robić dla Niemca w 41’ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Haha smietnikowcy z Knicks i Hawks jak hejtuja niedoscigniona potege z Orlando! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 11 minut temu, julekstep napisał(a): Haha smietnikowcy z Knicks i Hawks jak hejtuja niedoscigniona potege z Orlando! Knicks, hawks, magic to jak jedna wielka potyczka kloszardòw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 (edytowane) simka za 10 min. Limit na zmiany 21:10 Dzień 98 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 135 - 76ers 137 play-by-play Knicks 124 - Bucks 131 play-by-play Clippers 98 - Suns 106 play-by-play Heat 103 - Hawks 106 play-by-play Wizards 101 - Timberwolves 113 play-by-play Sonics 118 - Rockets 90 play-by-play Pistons 89 - Magic 97 play-by-play Celtics 122 - Lakers 103 play-by-play Mavericks 98 - Warriors 108 play-by-play Grizzlies 90 - Cavaliers 119 play-by-play Kings 84 - Nuggets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nikola Mirotic (Wizards) - 3 days @Principe ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 (edytowane) Sonics tam gdzie ich miejsce! Oby utrzymac! KULTURA ORGANIZACJI! Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 @Cichy jak to się stało, że Brunson grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Do Powtórki!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 10 minut temu, Braveheart22 napisał(a): @Cichy jak to się stało, że Brunson grał? Normalnie Masz 14 graczy w skladzie, wiec masz tylko 2 IL sloty dostepne Backupem na PG zrobiles....startera na SG, wiec simka sama dobrala sobie kandydata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 (edytowane) 17 minut temu, Braveheart22 napisał(a): @Cichy jak to się stało, że Brunson grał? masz 14 graczy, ustawiles 3 na IL. Ostatniego (Brunsona) nie moglem dac na IL. Gra zadecyowala ze dosatl jakies minuty bedac w 12-ce meczowej Podobnie Pablo ustawil na IL Embida i RoCo ale ze ma 12 graczy w skladzie, zaden nie trafil na IL.. i jest szansa na uraz przed trade Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 6 minut temu, julekstep napisał(a): Normalnie Masz 14 graczy w skladzie, wiec masz tylko 2 IL sloty dostepne Backupem na PG zrobiles....startera na SG, wiec simka sama dobrala sobie kandydata Dziękuję, ale może coś wygraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Dziękuję, ale może coś wygraj Niestety wlasnie wygralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 IT wraca po latach do Phoenix. Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Piłem i nie zauważyłem ze mi się to losowanie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Piłem i nie zauważyłem ze mi się to losowanie nie podoba. ładnie poleciliście na derbach że @LAF jeszcze śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 5 minut temu, Koelner napisał(a): ładnie poleciliście na derbach że @LAF jeszcze śpi Akurat miałem gości. Przyjaciółkę żony która ma problem z alkoholem. Mysle ze nie pomogłem gościnnością. To bylo takie dłuższe spotkanie. Ale to mecz pels sprawił ze odleciałem. I już lakers nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 35 minut temu, ignazz napisał(a): Przyjaciółkę żony która ma problem z alkoholem. Mysle ze nie pomogłem gościnnością. jak fajna to nie ma co żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 3 godziny temu, Koelner napisał(a): ładnie poleciliście na derbach że @LAF jeszcze śpi Wstałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 simka za 20 min Dzień 99 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 105 - Pistons 118 play-by-play Raptors 118 - Bulls 132 play-by-play Jazz 93 - Grizzlies 80 play-by-play Sonics 79 - Heat 100 play-by-play Celtics 109 - Nuggets 107 play-by-play Kings 83 - Knicks 116 play-by-play Lakers 99 - Nets 118 play-by-play Trailblazers 132 - Mavericks 127 play-by-play Rockets 99 - Hornets 128 play-by-play Spurs 85 - Suns 116 play-by-play Clippers 93 - Warriors 90 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jarret Culver (Suns) - 51 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Jest niedziela. Jest święto. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 simka za 15 min! @Pablo81 ten 6'3 Quindary jako backup C to missclick czy chciałeś oszukać komiszów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi