Stromile Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) @Bulls prosiłbym o usuniecie nadmiarowych graczy ze składu @Blazers czy w swoim 3cim (4tym?) sezonie kierowania Blazers mógłbym w końcu się doprosić o dostęp do konta Portland? Edytowane 18 Lipca 2018 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ja rowniez przypominam o dostepie do konta Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) @Bulls prosiłbym o usuniecie nadmiarowych graczy ze składu @Blazers czy w swoim 3cim (4tym?) sezonie kierowania Blazers mógłbym w końcu się doprosić o dostęp do konta Portland? W dniu 26 czerwca 2017 o godzinie 19:17 wysłałem do SlaKB nowy login i hasło z dostępem do ekipy Portland dla Ciebie. Ostatni raz logowałeś się 11 grudnia 17 o godzinie 14:42. Więc jedynie pozostaje przypomnieć sobie hasło do konta Ja rowniez przypominam o dostepie do konta Pacers Zaraz podeślę Tobie dane na priv. Edytowane 18 Lipca 2018 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jeszcze prosimy Geddo o usunięcie staruszków i będzie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jeszcze prosimy Geddo o usunięcie staruszków i będzie pięknie Mogę to zaraz zrobić, ale czy aktualne są listy zawodników na stronie po waivera i FA? Bo nie chcę komuś usunąć kogoś kogo powinien mieć w taktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Blazers Cut Darko Milicic Sign JaVale McGee Oprocz tego wszystko jest aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W Pacers, na stronie w skladzie jest Elias Harris do usuniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W Memphis do usunięcia masz: Anderson, Bayless, Cheeks, Gist, Ogilvy, Westbrook. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W Pistons Ajinca i Wes Johnson. Jesli ktos jest na forum to niech wpiszę o jakich graczy chodzi, Geddo będzie miał łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Nuggets Samardo Samuels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 nie wpisujcie, nie ma takiej potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Tak PS2. Wyczyściły się moje ustawienia CHI, tez tak macie?Wszyscy, to moja sprawa Wywaliłem wszystkich niepotrzebnych zawodników. Jest jednak skutek uboczny, w postaci skasowania taktyk które ustawialiście od dwóch dni (moja też poszła się jebać). Tak więc, wszyscy na nowo muszą ustawić taktykę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W związku z tym, jesli jutro będzie mało składów ustawionych to przeniesiemy start sezonu na piątek, aby każdy sobie ustawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 U mnie wciąż jest zwolniony Darko zamiast McGee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 U mnie wciąż jest zwolniony Darko zamiast McGee Jak komisze wprowadzą zmianę w grze i zaktualizują bazę danych to wszystko powinno być poprawie. Obecnie baza danych została zbudowana na podstawie ostatniego dostępnego pliku csv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Derrick Favours PF->C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Ersana Ilyasova pf->sf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 proszę o zmianę pozycji dla Borisa Diawa (jazz) z PF na SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Jamal Sampson PF -> CTrevor Ariza SG -> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi