Roger Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 U mnie podobnie jak u kolegów wyżej - Andre Miller jest w taktyce, a poszedł na emeryturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jak piszecie na simbasket@wp.pl to wpisujcie nick/nazwę zespołu, bo inaczej nie wiadomo kto pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Podpisani Waivers: Houston Monta Ellis Pacers Roko-Leni Ukic, Gallinari, Joe Johnson PTB George Hill, Jermareo Davidson Suns Jarett Jack SAS Ales Chan, Justin Williams 76ers Troy Bell, Sasha Kaun Aktualna lista waivers (im wyżej tym lepiej) Pistons Kings Timberwolves Heat Magic Nuggets Clippers Celtics Hawks Hornets Jazz Bucks Wizards Sonics Cavaliers Mavericks Grizzlies Lakers Knicks Bulls Warriors Raptors Nets Rockets Suns Trailblazers Spurs 76ers Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 sprzedam swój 5 numer;)bo nie moge nic zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 coś mi nawala csv, nie moge odpalić pliku w grze, wyskakuje błąd - niewłaściwy format pliku, WTF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Już któryś raz to pisze... DLACZEGO NIE WYKASUJECIE STARYCH GRACZY, KTORZY ZOSTALI ZASTAPIENI NOWYMI ???????????? Widze ze ktos wlasnie sciagnol z FA Galliniriego, ktorego ja juz mam w zespole . Bez sensu jest takie cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Czy jak 20 gm'ow ustawi składy będzie mock sezon? Dla zaostrzenia apetytow zwłaszcza młodych gmow (nie to ze ja stary bym chętnie obejrzał czy cus, w zeszłym roku mock mi dawał 41-41 i w tych okolicach skończyłem ) btw: jak chcecie mock sezon ustawiajcie taktykę, a jak tylko ja jestem zaineteresowany to ... szlag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 a ja np nie wiem co to jest ten mock sezon;) możesz jaśniej??jestem chętny na wszystko co urozmaici naszą gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Mock polega na tym, że jeden z komiszy powrzuca taktyki zespołów do gry i puści na raz cały sezon, wraz z play off. Rok temu zrobiłem majstra w mocku, ale potem kontuzje Dre podczas "normalnego" sezonu ukradły mi szanse na mistrza i poleciałem w I rundzie z Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Oprocz usuniecia starego Danilo Gallinariego , pasowaloby tez dodać mojego na stronie na której ustawia sie taktyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Oprocz usuniecia starego Danilo Gallinariego , pasowaloby tez dodać mojego na stronie na której ustawia sie taktyke.Problem polega na tym, że nie można usunąć starego, bo ma ważny kontrakt... więc będzie dwóch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jak ma ważny kontrakt skoro był FA ????? TO samo tyczy sie Blaira. Zawsze usuwaliśmy starych graczy jeśli robiliśmy ich klony w drafcie,więc możesz mi wytlumaczyć dlaczego teraz jest inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 heja mam ten sam problem z plikiem csv co Krzemo wie ktos co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 looknij sobie na poprzednia strone tematu i zobacz co tam pisal Maslon o poprawieniu pliku, w zwiazku z rozjechaniem sie jednego gracza (nazwisko w jednym polu, cyferki polu nizej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Znalazłem, spr czy to to jak bede miał dostęp do simki Nie działa? Przed chwilą zassałem. Widzę że w środku jest dziwnie rozbity Jared Sullinger - zajmuje dwie linijki nie jedną. Nie wiem czemu, ale może to wam przeszkadzało we wczytaniu csv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 To to. Mi też nie śmigało, a po poprawieniu linijki działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 W taktyce na stronie mam do wyboru trzech Pavlovicov i dwoch Donta Smithów...ktorzy to sa ci moi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 W taktyce na stronie mam do wyboru trzech Pavlovicov i dwoch Donta Smithów...ktorzy to sa ci moi?w nocy przebudowywałem delikatnie bazę danych i stąd mogły pojawić się pewne duplikaty. Ostatecznie niektóre stare egzemplarze (w sensie przed przebudową) wymagające odświeżenia zostały zastąpione w bazie (nie w grze!) nowymi, więc mogły pojawić się pewne dziury w taktykach, dlatego proszę o sprawdzenie sytuacji u siebie. W dostępnych zawodnikach każdy powinien mieć swoich graczy, bez duplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Teraz jest juz ok. Przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 u mnie za to pojawil sie Varej ktorego nie widzialem wczesniej, ale Varejao tez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi