mazik77 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 tez jestem za rezygnacja z 2 rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 tez jestem za rezygnacja z 2 rundy nie ma takiej opcji. ja z checia lykne sobie kogos, kto spadnie z pierwszej rundy. znajac zycie, przy dobrym campie bedzie mozna sciagnac dobrych rolesow na 3 opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 tez jestem za rezygnacja z 2 rundy nie ma takiej opcji. ja z checia lykne sobie kogos, kto spadnie z pierwszej rundy. znajac zycie, przy dobrym campie bedzie mozna sciagnac dobrych rolesow na 3 opcje. dobrym drafcie, czyli na pewno nie rozpisywanym przez Ciebie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkers Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 rezygnuje z 2 rundy w najblizszym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 z tematu o teansferach pop: Bardzo bym prosil, aby tylko grono komiszowskie wpisywalo trejdy do tego topicu. Wpiszemy rowniez dokladna godzine zgloszenia. godzine zgloszenia czy potwierdzenia przez drug strone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siema w wymiance z orlando w ktorej brali udzial Marion i Yi dostalem 2 picki 1 rundowe pick spursow jest u mnie w rosterze natomiast pick 1 runda 2016 nie ma ani u mnie ani w rosterze orlando, jest za to u Raptors? jak to z tym jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 W temacie Draft Pick Protections jest zapisany pick Raptors 2016 który wędruje do Heat więc wszystko jest wporządku.Po tym sezonie zostanie wprowadzony i napewno go będziesz miał.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Czy możnaby zrobić tak żeby zawodnicy do których mamy birdy liczyli się do salary tylko tym zespolom które są poniżej salary cap, a dla tych powyżej mieli 0 żeby można było widzieć ile jest się od luxury cap? Chciałbym dać gordonowi 1.300.000 , liczyłem ze 3 razy ze tyle mam, ale jak się okaże ze się pomylilem i dostanę bana na następny dzień da nie będzie śmiesznie, a tak by było widać co i jak. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 poprosze o zmiane pozycji: Demar DeRozan SG->SF Marcus Williams SG->SF Jrue Holiday SG->PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 a ja o wywalenie wreszcie krisa dżonsona :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Marco Belinelli na SG pliz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 prosze o zmiane pozycji: Mayo PG Bayless SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 kobe -> PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Gordon -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Marion-> Sg Okafor-> C Stuckey-> Pg ORLANDO MAGIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 HOUSTON Richardson --> SG Hill --> C Gist --> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Na stronie w taktyce Sacramento Kings jest w skladzie Nene Hilario, ktory podobno juz kariere zakonczyl....Prosze o usuniecie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 U mnie Ricky postanowił dorobić do emerytury (w taktyce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Chase Budinger -> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 jeśli można jeszcze to Paula Georga na sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi