Xamel Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Nie pojawił mi się perkins na stronie taktyki. Zamiast niego jest maxiell. Tzn: proszę maxiella na IL a tam gdzie maxiell (drugi C) - Perkins reszta jak ustawiona. Dzięki i pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 u mnie w taktyce na PF jako 3 opcja byl Amir Johnson a teraz nagle zniknal mi z rostera prosze o poprawke i przed simka o ustawienie go na pf jako 3 opcja ps. w free agents jest drugi Amir Johnson ktorego przydaloby sie usunac;) pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Nie wiem skąd te problemy, w csv wszystko jest ok. Przebudowałem bazę zawodników ponownie, sprawdźcie czy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 u mnie ok thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 u mnie nie w porzadku bo przegralem :-( jest ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Znowu mam gasola a nie Jordan i perkinsa a chciałbym coś zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaraz sprawdze jeśli zatrzymuje simke to simuj i się nie przejmuj - zmienimy na jutrzejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Teraz już ok, zmieniłem, ale jeśli już przesimowales to może być po staremu, zmien na jutro pozdrawiam i dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pietras, podaj proszę na gg mój login i nowe hasło 8) Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Czy jest możliwe zweryfikowanie czy posiadam mój pick 2015? Na stronce jest u mnie, ale wydaje mi się ze oddalem go za milsapa pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Oddałeś, viewtopic.php?f=32&t=3919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Re: Transfery przez Krzemo » Cz gru 31, 2009 2:40 pm Wizzards - Nuggets Ben Gordon - Recce Gaines whats your name? what have you had? reach for the lasers SAFE AS FUCK! http://www.youtube.com/watch?v=wVgE33UhbTY Krzemo Rookie Posty: 74 Dołączył(a): N paź 25, 2009 8:17 pm Góra Re: Transfery przez Krzemo » So sty 02, 2010 7:01 pm bezpośrednio po powy zszej wymianie (czyli pending od jutra ?) Nuggets - Blazers Gordon 17.4 + Chalmers 13.9 (w sumie 31.3) - Bryant 28.4 pytanie : salary ok, czy Blazers mają dorzucić ? Czy to oznacza ze Gordon i chalmers są dostepni od 2:40 czy 19? Mogę ich już prosić na stronę? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gotowe. Simka jutro rano, ustawcie składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 DZięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 W takim tempie to ten sezon do wakacji bedzie trwal...Przyklad z wczoraj....09.01 byla simka, 10 nie bylo, 11 rano byla i nie mozna bylo odrazu zrobic tej zaleglej z 10? Tylko ona pewnie bedzie dzis albo jutro...Co 2, 3 dni wystepuje dzien zaleglosci...i RS zamiast tych 120 dni bedzie trwal 150 albo i 160... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 W takim tempie to ten sezon do wakacji bedzie trwal...rozumiem, ze to jest zyczenie do komiszow. jesli tak, to da sie je spelnic simki wczoraj wieczorem nie robilem, gdyz nie chcialem poznym wieczorem na zmeczeniu popelnic znowu jakiegos bledu. tak wiec, wczorajsza simka bedzie najpozniej do 9.30. natomiast dzisiejsza planowo, wieczorkiem. co do pytania odnosnie dwoch simek jednej po drugiej, to nie mozna czegos takiego zrobic, gdyz zawsze moga wystapic jakies kontuzje, zmiany taktyki pod konkretnych rywali, itp.. no i trzeba dac czas GM'om na ewentualne zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 jednak nie zrobie teraz simki, bo nie ma na serwerze aktualnego save'a. jednak bez paniki. postaram sie mimo wszystko dzis zrobic dwie simki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja mam standardowo trzy życzenia: 1. Proszę się upewniz ze przynajmniej jeden zespol z trójki jazz, sonics, warriors będzie miał porządna obsuwe. 2. Jakiś winning streak dla moich jest niezbędny 3. Czy moglibyście simowac 2 razy dziennie? Niech się ten koszmarny sezon kończy jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 w ustawieniach taktyki nie mam dostępnego amira johnsona :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi