SlaKB Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Niestety geniuz nie zdązyłeś przed campami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Moglibyście robić aktualizację na stronie i wrzucić aktualne składy? Przydałaby się też aktualna lista FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dzisiaj będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Kto jest nowy i nie ma dostępu do konta na stronie? Napiszcie na priv z informacją jaką drużynę kto prowadzi, to przypiszę konta do danych drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Prosiłbym o usunięcie w LAC następujących zawodników : Danny Ainge, Eddie Johnson i Jeff Ruland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nie będę usuwał imiennie zawodników z waszych składów. Za dużo czasu to zajmuje. Mogę przebudować bazę danych, ale skutkiem uboczny będzie utrata aktualnych ustawień waszych taktyk. Dlatego też postaram się za to zabrać po simce (mam nadzieję, że już po pierwszej w piątek). Wtedy składy które podaliście wrzucone będą do gry, a jak będziecie chcieli coś zmieniać, to ustawicie taktykę na nową. Takie rozwiązanie wydaje mi się najlepsze. No chyba, że chcecie to na już, to mogę to robić w czwartek, ale wasze taktyki zostaną utracone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W Pacers, prosze o zmiane pozycji: Kerry Kittles SG ->> PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Minęło 48h od kiedy Hedo i Del Negro zostali zwolnieni, czy w związku z tym mogę traktować ich jako swoich graczy ? (Proszę o potwierdzenie bo kolejna wymiana jest uzależniona od tych transferów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Minęło 48h od kiedy Hedo i Del Negro zostali zwolnieni, czy w związku z tym mogę traktować ich jako swoich graczy ? (Proszę o potwierdzenie bo kolejna wymiana jest uzależniona od tych transferów ) do mnie nikt nic nie pisał na ich temat - ale to niech SlaKB jeszcze potwierdzi, bo on guru od waiverów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 do mnie nikt nic nie pisał na ich temat - ale to niech SlaKB jeszcze potwierdzi, bo on guru od waiverów Jest w wymianach przecież sam tez o to pytałem w sign^cut -i Slaka na PW no ale spoko dajcie znać po prostu, bo Blazers robią ostatni atak na mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jest w wymianach przecież sam tez o to pytałem w sign^cut -i Slaka na PW no ale spoko dajcie znać po prostu, bo Blazers robią ostatni atak na mistrza Chodzi mi o to, że od czasu ich zcutowania nikt mi nic nie wysyłał w ich temacie (czyli nikt poza Tobą nie wyraził zainteresowania). Niech SlaKB potwierdzi bo ktoś mógł tylko do niego coś posłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Chodzi mi o to, że od czasu ich zcutowania nikt mi nic nie wysyłał w ich temacie (czyli nikt poza Tobą nie wyraził zainteresowania). Niech SlaKB potwierdzi bo ktoś mógł tylko do niego coś posłać. Znaczy, jak pytałem Slaka czy w dobrym miejscu zgłosiłem zainteresowanie to napisał ze w dobrym nie wiedziałem ze można tez to zgłaszać anonimowo mniejsza o to, wielki Hedo mam nadzieje ze potwierdzi swoj talent w barwach Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Del Negro i Turkoglu zostaja nowymi graczami Trailblazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Poproszę o dodanie do Blazersow Hedo Manu i Vinnyego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 No prosiłem ładnie o zmianę Ilyasovy na SF i co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Proszę o zmianę pozycji u Sama Perkinsa z SF na PF. Proszę również o aktualizację składów po uwzględnieniu wymiany Bucks - Celtics. Jeśli nie będzie to miało miejsca przed simką, to w taktyce w miejscu BRAK powinien być obecny Chris Andersen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 W Kings proszę o zmianę pozycji: Antoine Carr C --> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 W taktyce do ustawienia, na stronie Kings, nie ma podpisanych z FA zawodnikow (Robertson, Jones) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Ice23 napisał: W taktyce do ustawienia, na stronie Kings, nie ma podpisanych z FA zawodnikow (Robertson, Jones) Wrzucone przed chwilą, może coś się musi odświeżyć. @Krzemo - wiesz coś więcej, trzeba coś kliknąć? Edytowane 27 Maja 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Na razie nie ma caly czas, ale bede co jakis czas sprawdzal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi