rw30 Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 (edytowane) Chyba już nigdzie Aaaa...Może Winners na Włodkowica, ale to miałabyś się wywiedzieć czy pokazują NBA Edytowane 29 Lutego 2024 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Na jakiejś grupie dyskusyjnej na FB mi się wyświetliło wydarzenie - oglądanie NBA na żywo w nocy 2/3 marca, pub Wembley, ulica bodajże Ruska,tylko pojęcia nie mam, czy to jakaś cykliczna, czy bardziej jednorazowa akcja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 w moim wieku nie nastawiam się na siedzenie po nocach, raczej te mecze 9/10PM CET, ale dzięki za info 3 godziny temu, Ociep napisał(a): Na jakiejś grupie dyskusyjnej na FB mi się wyświetliło wydarzenie - oglądanie NBA na żywo w nocy 2/3 marca, pub Wembley, ulica bodajże Ruska,tylko pojęcia nie mam, czy to jakaś cykliczna, czy bardziej jednorazowa akcja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 2 godziny temu, rw30 napisał(a): w moim wieku nie nastawiam się na siedzenie po nocach, raczej te mecze 9/10PM CET, ale dzięki za info Czyli raczej weekendy jeśli w tych godzinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 no tak, pewnie niedziele, bo poza niedzielami to chyba rzadko kiedy coś jest grane w tych godzinach, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 https://www.instagram.com/stories/znaroznikanba/3315164246399203596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi