julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) 1 minutę temu, Cichy napisał(a): ale tu walczylo Clippers no i zostali przebici przez Heat na 4 700 000 (to przedłużało etap ofc) a potem sami Heat jeszcze poprawili swoją ofertę (to już nie przedłużało) brak bidów w etapie: @Principe @eMeS Edytowane 3 Marca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Witamy w Knicks ! jebote picku majku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 brawo Tracy, witamy w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, Qcin_69 napisał(a): brawo Tracy, witamy w domu dom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Mogę Odenowi podbić %? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 3 minuty temu, SlaKB napisał(a): Mogę Odenowi podbić %? tak, ale nie możesz nic obniżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 mozesz pozwalam ze mi ktos sie polasi na carusòw i haywardow, serio ludzie wstydu nie macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 @SlaKB tylko jak masz kasę jeszcze w zapasie to musisz chyba też podnieść o to minium ofertę 2 minuty temu, kahR napisał(a): Timberwolves 1. Willy Hernangomez, 6 000 000, 3 lata 1. Willy Hernangomez, 7 000 000, 3 lata Teraz, LAF napisał(a): Portland Trail Blazers : 2. Willy Hernangomez 5 000 000, 3 lata , 0% , BR przebite 2. Willy Hernangomez 6 200 000, 3 lata , 0% , BR przebite 2. Willy Hernangomez 6 900 000, 3 lata , 10% , BR LAF 200 IQ MOVE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 wszystko jest dobrze , celowo tak dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): @SlaKB tylko jak masz kasę jeszcze w zapasie to musisz chyba też podnieść o to minium ofertę LAF 200 IQ MOVE! Młody jest i się nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Teraz, LAF napisał(a): wszystko jest dobrze , celowo tak dałem wiem przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 rozkręcili się chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 HWDPistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 2 minuty temu, Koelner napisał(a): rozkręcili się chłopcy zdarzyles napisac i siadlo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Poważnie stary Hayward dostaje takie pieniądze, zamiast całkiem sensownego z potencjałem Normana Powella? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): 1. Marc Gasol - MLE 1. Paul Millsap - MLE 2. Al Horford - LLE 2. Willie Cauley-Stein - LLE 3. Ish Smith - min Szefie, przypadkiem nie po czasie? @Cichy do sprawdzenia Edytowane 5 Marca 2024 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Szefie, przypadkiem nie po czasie? Wlasnie, nie bylo 5 min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Szefie, przypadkiem nie po czasie? na styk i wydłużył etap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Szefie, przypadkiem nie po czasie? @Cichy do sprawdzenia nope wszystko elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 c***a tam, wałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi