Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Kawhi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 39 minut temu, LAF napisał(a): armagedon jest blisko przyjdź do nas na boisko tu hardkor nie disco jak tede nie upadłem nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 (edytowane) 4 godziny temu, LAF napisał(a): Już niedługo cale Colorado we łzach. Edytowane 2 Marca 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 W poprzednim RS było 2:2 gdzie dwie porażki to : a ) brak All Stara u mnie b ) Szpila wywalił KATa za 6 fauli We wszystkich meczach trójka mutantów grała a w tym meczu z podpunktu b tylko -4 Just say Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 idę palić @Cichy @Krzemo kontrolujcie tam BAJERĘ w temacie (póki co ostatnie przebicie Camby -> Richardson) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): idę palić @Cichy @Krzemo kontrolujcie tam BAJERĘ w temacie (póki co ostatnie przebicie Camby -> Richardson Przebilem MLE dla Denga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Przebilem MLE dla Denga. Tzw sytuacja dynamiczna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Tzw sytuacja dynamiczna! Deng mi wyszedł pogrubionym (bo wcofywalem MLE dla Matthewsa). Mam jeszcze raz wysłać bez pogrubienia nazwiska , czy tak jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Deng mi wyszedł pogrubionym (bo wcofywalem MLE dla Matthewsa). Mam jeszcze raz wysłać bez pogrubienia nazwiska , czy tak jest ok? przejdzie, ale na przyszłość lepiej tak nie robić (bo niby co GM to format postów lol, ale jednak w 90% pogrubione = wycofane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał(a): przejdzie, ale na przyszłość lepiej tak nie robić (bo niby co GM to format postów lol, ale jednak w 90% pogrubione = wycofane) Ma szybko z telefonu było. Wycofalem Wesa a dałem Dengowi. Edytowane 3 Marca 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, profesora napisał(a): Miami Heat -$1 537 654 1. Boban Marjanovic - 9 000 000, 1 rok - BR 2. James Ennis III - 3 000 000, 1 rok - BR - przebity 3. T.J. McConnell - 1 300 000, 3 lata, 0 % - BR 4. Dragan Bender - 1 360 000, 3 lata, 0% - LLE* 5. Luol Deng - min - przebity 6. James Ennis III - 4 700 000, 1 rok - BR 7. Luol Deng - MLE 8. James Ennis III - 5 100 000, 1 rok - BR - przebicie swojej oferty to nie przedłuża etapu jbc (to nie jest przebicie ale poprawienie oferty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): to nie przedłuża etapu jbc (to nie jest przebicie ale poprawienie oferty) To chyba już koniec, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): To chyba już koniec, nie? yup, właśnie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): to nie przedłuża etapu jbc (to nie jest przebicie ale poprawienie oferty) a jest gdzies napisane, ze tylko ktos inny moze przebijac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): to nie przedłuża etapu jbc (to nie jest przebicie ale poprawienie oferty) A Kahr też siebie nie przebił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 2 minuty temu, Cichy napisał(a): a jest gdzies napisane, ze tylko ktos inny moze przebijac? imho to jest dość oczywiste (że przebicie występuje tylko wtedy kiedy więcej niż jedna ekipa rywalizuje o grajka) ZRESZTĄ!!!! mamy zabezpieczenie na taką okoliczność -> w temacie napisałem że to nie jest przebicie a zgodnie z tym punktem regulaminu: KWESTIE ORGANIZACYJNE Usuwanie postów z ofertami jest zabronione Żeby nie było wątpliwości i nieporozumień: posługujemy się pełnym imieniem i nazwiskiem zawodników. Czyli nie posługujemy się określeniami: J-Rich, Big Ben, Big Daddy itd. itp. Każdą zmianę w swoich ofertach (dodanie, wycofanie, podbicie) GM zgłasza w nowym poście, jednocześnie podając wszystkie swoje oferty (czyli również te, które pozostają bez zmian w stosunku do poprzedniego posta). Edytowane posty nie będą uwzględniane przy sprawdzaniu ofert. Uprzejmie się prosi o informacje dotyczące zmian, którego zawodnika dotyczą. Komisz ma zawsze rację mam rację! Teraz, Pablo81 napisał(a): A Kahr też siebie nie przebił? a Pistons nie dawali Kyriemu też 10 baniek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): A Kahr też siebie nie przebił? Ja przebiłem Slaka również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): imho to jest dość oczywiste (że przebicie występuje tylko wtedy kiedy więcej niż jedna ekipa rywalizuje o grajka) ale tu walczylo Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): imho to jest dość oczywiste (że przebicie występuje tylko wtedy kiedy więcej niż jedna ekipa rywalizuje o grajka) ZRESZTĄ!!!! mamy zabezpieczenie na taką okoliczność -> w temacie napisałem że to nie jest przebicie a zgodnie z tym punktem regulaminu: KWESTIE ORGANIZACYJNE Usuwanie postów z ofertami jest zabronione Żeby nie było wątpliwości i nieporozumień: posługujemy się pełnym imieniem i nazwiskiem zawodników. Czyli nie posługujemy się określeniami: J-Rich, Big Ben, Big Daddy itd. itp. Każdą zmianę w swoich ofertach (dodanie, wycofanie, podbicie) GM zgłasza w nowym poście, jednocześnie podając wszystkie swoje oferty (czyli również te, które pozostają bez zmian w stosunku do poprzedniego posta). Edytowane posty nie będą uwzględniane przy sprawdzaniu ofert. Uprzejmie się prosi o informacje dotyczące zmian, którego zawodnika dotyczą. Komisz ma zawsze rację mam rację! a Pistons nie dawali Kyriemu też 10 baniek? 1 minutę temu, kahR napisał(a): Ja przebiłem Slaka również. A, ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi