julekstep Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 28 minut temu, kahR napisał(a): Dwa duże kontrakty przy 22 bańkach w kieszeni to chyba niewykonalne. oferty jakie póki co dostali Greg (MLE) i Kyrie (LLE) sugerują co innego Teraz, Krzemo napisał(a): Zakładając, że Irvingowi trzeba będzie rzucić za pierwszy rok te 16,2 mln, to te 6 mln, które Pistonsom zostaje, może wystarczyć na Odena/Gasola czy jakiegoś Larrego Sandersa. nikt nie rzuci tyle Kyriemu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nikt nie rzuci tyle Kyriemu xD Ale więcej niż MLE powinien jednak dostać, to nadal ofensywny TOP, tylko pewnie trzeba go przestawić na SG. Tym bardziej kasy na drugiego bolka będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 3 minuty temu, SlaKB napisał(a): Pistons 1. Kawhi Leonard - 8 000 000, 3 lata 2. Willy Hernangomez - 8 000 000, 3 lata 3. Kyrie Irving - 9 500 000, 2 lata 4. Greg Oden - 5 000 000, 2 lata Jesli dobrze licze to tu nie ma przebicia Odena, oferta jest chyba niewazna, przekracza salary o nieco ponad 100k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 3 minuty temu, Cichy napisał(a): Jesli dobrze licze to tu nie ma przebicia Odena, oferta jest chyba niewazna, przekracza salary o nieco ponad 100k Żaden z tych graczy nie weźmie takiej wypłaty więc whatever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Dobra Pany zapomniałem zapisać starych ofert , czy mam wysłać post raz jeszcze z TYMI SAMYMI STARYMI i NOWYMI czy zostawić jak jest ? @Cichy @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 (edytowane) 1 minutę temu, LAF napisał(a): Dobra Pany zapomniałem zapisać starych ofert , czy mam wysłać post raz jeszcze z TYMI SAMYMI STARYMI i NOWYMI czy zostawić jak jest ? @Cichy @julekstep moze, lepej poprawny post, zgodny z zasadami opisanymi w pierwszym poscie, bo ten moze byc niewazny? Edytowane 1 Marca 2024 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Poprawione Tym razem wszystko ładnie szybko naprawione zgodnie z zasadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Dla pewności: oferty z poprzedniego etapu są kasowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 1 minutę temu, kahR napisał(a): Dla pewności: oferty z poprzedniego etapu są kasowane? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 (edytowane) 2 minuty temu, kahR napisał(a): Dla pewności: oferty z poprzedniego etapu są kasowane? tak jak posty LAF'a Edytowane 1 Marca 2024 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 W kwestii formalnej. A to nie jest tak, ze pierwsze oferty, w etapie mozna skladac do godziny 22, potem ew. licytowac i przebijac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 3 minuty temu, Cichy napisał(a): tak jak posty LAF'a .... @LAF NIE KASUJ POSTÓW W TEMATACH FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 mozna zmieniac wyrownana oferte jak ma sie jeszcze kase w salary? @SlaKB @Krzemo@julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Ja teraz nic nie skasowałem przecież a po prostu dodałem nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 1 minutę temu, Ice23 napisał(a): W kwestii formalnej. A to nie jest tak, ze pierwsze oferty, w etapie mozna skladac do godziny 22, potem ew. licytowac i przebijac? Tez mnie zdziwily pierwsze oferty dla graczy po 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Teraz, Cichy napisał(a): mozna zmieniac wyrownana oferte jak ma sie jeszcze kase w salary? @SlaKB @Krzemo@julekstep imho nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 1 minutę temu, Ice23 napisał(a): W kwestii formalnej. A to nie jest tak, ze pierwsze oferty, w etapie mozna skladac do godziny 22, potem ew. licytowac i przebijac? Niestety chyba nigdy tak nie bylo, pamietam, ze w poprzednich latach lecialy nowe oferty (nie tylko minima) po 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi