kuba2419 Opublikowano 11 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Nuggets w czepku urodzeni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Dzień 151 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Warriors (#6) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! Warriors 83 - Nuggets 132 play-by-play (#1) Bulls vs Wizards (#2) Bilans serii: 3 - 2 Wizards 108 - Bulls 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: James Harden (Bulls) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Mocne domknięcie serii, Giannisek spuszczony ze smyczy robił robotę. Dzięki za serię @geniuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 simka za 10 min Dzień 153 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Warriors (#6) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! (#1) Bulls vs Wizards (#2) Bilans serii: 3 - 3 Bulls 78 - Wizards 92 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Warriors (#6) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! (#1) Bulls vs Wizards (#2) Bilans serii: 4 - 3 awans Bulls! Wizards 97 - Bulls 125 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Nuda że ja pi****le! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Jedziemy final dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 simka za 5 min! 15 minut temu, Reikai napisał(a): Jedziemy final dzis? tak! Dzień 157 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Bulls (#1) Bilans serii: 1 - 0 Nuggets 121 - Bulls 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Kuzma 28/13. Szkoda, że reszta nie dojechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Mocne otwarcie, 'legancko tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 @SlaKB dziękujemy że wzmocniłeś nuggets jeszcze Gallinarim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 Trzeba liczyc na jakis cud dzis az wroci Harden, potem wszyscy do rogu I Harden ball Ale ogolnie wiecej niz 4:1 to bedzie cud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): @SlaKB dziękujemy że wzmocniłeś nuggets jeszcze Gallinarim Jak już jesteśmy przy podziękowaniach ... Knicksom dziękujemy za Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Jak już jesteśmy przy podziękowaniach ... Knicksom dziękujemy za Rubio raczej cała liga powinna mi dziękować że Ci go wrzuciłem i przepłaciłeś blokując 4 kontraktami salary ale zawsze znajdzie się święty Mikołaj których spucuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 2 minuty temu, Koelner napisał(a): raczej cała liga powinna mi dziękować że Ci go wrzuciłem i przepłaciłeś blokując 4 kontraktami salary ale zawsze znajdzie się święty Mikołaj których spucuje Gdyby nie ten trejd, to pewnie mogło by nie być tego 5 finału z rzędu Liga dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Gdyby nie ten trejd, to pewnie mogło by nie być tego 5 finału z rzędu Liga dziękuje aaaaa to racja szkoda że jeszcze z trzech graczy tego typu nie dostałeś no i umówmy się że pick nr 1 jak tankuje komisz jest z góry dla niego zarezerwowany więc mój wkład jest symboliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 2 minuty temu, Koelner napisał(a): aaaaa to racja szkoda że jeszcze z trzech graczy tego typu nie dostałeś no i umówmy się że pick nr 1 jak tankuje komisz jest z góry dla niego zarezerwowany więc mój wkład jest symboliczny Tam szedł jeszcze Brandan Haywood! Jak mogłem zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 (edytowane) 5 minut temu, Koelner napisał(a): no i umówmy się że pick nr 1 jak tankuje komisz jest z góry dla niego zarezerwowany więc mój wkład jest symboliczny W sumie true xD 3 razy ostatnio jak komisz mial przed loteria nr1 to utrzymal jedynke - a inni czesto spadali! @elwariato @Qcin_69 prosze o komentarz w tej sprawie! Edytowane 15 Lutego 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): W sumie true xD 3 razy ostatnio jak komisz mial przed loteria nr1 to utrzymal jedynke - a inni czesto spadali! @elwariato @Qcin_69 prosze o komentarz w tej sprawie! i pewnie awanse były, znaczy nie wiem tego ale podbijmy bębenek ja mam sugestię odmienna od kolegi @Koelner tj jak komisz zgarnia#1 to z automatu spada pozycje niżej, a jak jest mendowaty to dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 5 godzin temu, Koelner napisał(a): @SlaKB dziękujemy że wzmocniłeś nuggets jeszcze Gallinarim Trzeba było kupować, a jak każdy chce sensownych graczy za darmo to teraz płaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi