Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Pomiędzy G3-G5 nie ma zmiany gospodarza, więc imo Hawes jeszcze nie zagra. Bulls 116-114. A to nie ma dni przerwy pomiedzy meczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, Reikai napisał(a): A to nie ma dni przerwy pomiedzy meczami? Przy zmianie gospodarza są puste dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Przy zmianie gospodarza są puste dni. Ok, no to konczmy ta nierowna walke I miejmy to za soba moze byc do konca @Krzemo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 (edytowane) 44 minuty temu, Reikai napisał(a): Ok, no to konczmy ta nierowna walke I miejmy to za soba moze byc do konca @Krzemo? Ok, simnijmy Edytowane 17 Lutego 2024 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 @kuba2419 @julekstep let's go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, Reikai napisał(a): @kuba2419 @julekstep let's go Chwila, muszę zapakować dzieciaki do teściowej i naprawić coś co spierdolilem i jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Jak wygram g5 jakims cudem, to Hawesa trzeba przywrocic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 (edytowane) 11 minut temu, kuba2419 napisał(a): Chwila, muszę zapakować dzieciaki do teściowej i naprawić coś co spierdolilem i jedziemy dalej EHH TE ZETKI W PRACY A JESZCZE PANSTWO OKRADA PSIEMBIORCOW! Edytowane 17 Lutego 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Czy ktoś pokona w końcu tych mutantów z Denver ? No ile można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 12 minut temu, LAF napisał(a): Czy ktoś pokona w końcu tych mutantów z Denver ? No ile można ? daj mi KATa za cap space i podziwiaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Nie chcą mi się tworzyć pliki do htmla i nie mogę wrzucić wyników na stronkę, pewnie coś spierdoliłem xD więc na dalsze simki czekamy na @julekstep albo @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Śmierdzi wałkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 O lol xd No ja moge potwierdzic ze ledwo wygralem I Harden z Lillardem zrobili 36 I 32 pkt, ale co przewiduje regulamin w takiej sprawie to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Szpilewski ze Schetyna by tego nawet nie wymyślili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 59 minut temu, julekstep napisał(a): daj mi KATa za cap space i podziwiaj! Lepiej Ty mi daj Tatuma albo Elfrida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Dzień 161 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Bulls (#1) Bilans serii: 3 - 1 Bulls 109 - Nuggets 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 @julekstep od razu g5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Dzień 162 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Bulls (#1) Bilans serii: 4 - 1 MISTRZEM SIMBASKETU: Nuggets! MVP Finałów: Giannis Antetokounmpo (PF) Bulls 119 - Nuggets 128 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Dzięki @Reikai za rywalizację DYNASTIA z Kolorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 widzę że z bólu zada nikt nie kwapi się z gratulacjami ja tam gratuluję @Krzemo tworzenia historii, choc z racji tempa rozgrywek jak ulotnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi