kuba2419 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Jeżeli @Reikai i @Krzemo się zgodzą to w przeciągu pół godziny mogę zrobić simke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli @Reikai i @Krzemo się zgodzą to w przeciągu pół godziny mogę zrobić simke Nie ruszaj hofow tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Nie ruszaj hofow tylko Spoko. Ending season zostawię Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 33 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli @Reikai i @Krzemo się zgodzą to w przeciągu pół godziny mogę zrobić simke zrób tę simkę i c*** z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 35 minut temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli @Reikai i @Krzemo się zgodzą to w przeciągu pół godziny mogę zrobić simke Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 43 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Jeżeli @Reikai i @Krzemo się zgodzą to w przeciągu pół godziny mogę zrobić simke @Reikai już wczoraj pisał, żeby kończyć + Bulls mają już ustawioną taktykę po kontuzji Hawesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Taa do konca jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Simka za 10min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 24 minuty temu, Krzemo napisał(a): Ok Jest 3:1 Konczymy serie od razu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Jest 3:1 Konczymy serie od razu? Dawajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 No ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Hometowny nie zapomnijcie dopisać przed końcem sezonu. @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Hometowny nie zapomnijcie dopisać przed końcem sezonu. @julekstep Krolu zloty witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Krolu zloty witaj Szczęść Boże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Sytuacja wyglada tak Mamy g5, ja bym chetnie ten sezon juz skonczyl I reszta ludu tez. Pytanie brzmi: 1. Czy Hawes wroci na g5? 2. Czy @Krzemo zgadzasz sie na symulke do konca dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 wszystko zależy od dzieci Szanownego @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Nie widzę wyniku G5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Sytuacja wyglada tak Mamy g5, ja bym chetnie ten sezon juz skonczyl I reszta ludu tez. Pytanie brzmi: 1. Czy Hawes wroci na g5? 2. Czy @Krzemo zgadzasz sie na symulke do konca dzis? Pomiędzy G3-G5 nie ma zmiany gospodarza, więc imo Hawes jeszcze nie zagra. Teraz, Krzemo napisał(a): Nie widzę wyniku G5 Bulls 116-114. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Teraz, Krzemo napisał(a): Nie widzę wyniku G5 Bylo na discordzie, Kuba zaraz wrzuci pewnie jak schowa dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Hometowny nie zapomnijcie dopisać przed końcem sezonu. @julekstep są dopisane, tylko kart zawodników nie updejtuję w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi