Gość kamil Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Witam Mam starą koszulkę spaldinga zapinaną po całości na suwak. Potrzebuje się co kolwiek o niej się dowiedzieć. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 (edytowane) Szczerze mówiąc, moim skromnym zdaniem, nie będąc sentymentalnym, oczywiście bez obrażania czyjejś osobistej opinii, która myśli inaczej z mojego punktu widzenia, ale także patrząc na tę sprawę z innej perspektywy i nie potępiając niczyich poglądów i starając się obiektywnie ocenić, a biorąc pod uwagę każdą opinię, myślę, że jest to koszulka spaldinga zapinana po całości na suwak. Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Sewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Gruba zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 (edytowane) Jak stara? Jest szanaa ze wykonana w USA? Te młodsze to tylko w Chinach. P.s. Pytanie do Glenn Close xD Edytowane 15 Stycznia 2024 przez agresywnychomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi