matiwrona Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) Nets wysłuchają ofert za Kevina Love - interesuje mnie za niego inny młody gracz PF bądź SF jak oferta będzie ciekawa mogę dorzucić jakiś 1 rundowy pick. Edytowane 23 Marca 2021 przez matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 ja mam do oddania tylko Luca Longleya za jakiegoś 2nd roundera gdyby ktoś chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Chicago Bulls trading block: - M. Beasley - J. Green - G. Hill - J. Salmons - V. Dirac - T. Thomas Picki LAL, IND, NOP aktualny sezon Rozważę także sprzedaż M. Gasola i D. Rose Czyli w skrócie wszyscy prócz Hardena i Holidaya Szukam wzmocnień, najlepiej dość młodych, możemy zamienić się na picki z następnych lat, wszystko jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Jazz wymienią 34 letniego weterana mega def, top playmaker czyli Spadający kontrakt Elliot Perry 7,5mln za max 4,5 mln kontraktu na przyszły sezon + odrobinę wigoru, polotu i młodości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Spadające kontrakty Miles , Allen , Barbosa , Derek Smith do wzięcia za picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Poszukuję wzmocnień na pozycję pg lub sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Gary Payton dostępny za picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 no dobra! w sumie mam w sumie trzy 2nd roundery w najbliższym drafcie - jak ktoś chce to mogę je oddać jako bonus do wymianki która upgrade'owała by mi któregoś z backupów (głównie patrzę w kierunku PG!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 W dniu 22.03.2021 o 16:18, julekstep napisał: MAGIC NICZEGO NIE SZUKAJĄ, MAJĄ PEŁNE ZAUFANIE DO SWOCH GRACZY I PLUJĄ NA KASZTANÓW Z INNYCH DRUŻYN! NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH! 18 minut temu, julekstep napisał: no dobra! w sumie mam w sumie trzy 2nd roundery w najbliższym drafcie - jak ktoś chce to mogę je oddać jako bonus do wymianki która upgrade'owała by mi któregoś z backupów (głównie patrzę w kierunku PG!) Szybko poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Ponieważ Okafor i Bogut są zbyt podobni, rozważę oddanie tego drugiego. Przy mega, mega ofercie tego pierwszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Nets wysłuchają ofert za Kevina Love - j.j Hicksona i Bena Walleca którego mogę przedłużyć I 1 rundowy Puck w najbliższym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Spurs rozważą oferty za: Ridnoura - topowy rozgrywający na bardzo przyjemnym kontrakcie. Arenasa - czołówka SG, wysoki, ale spadających kontrakt, z prawami birda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie wiem czy wiecie, ale Cleveland chętnie sprzeda Chrisa Bosha Melo do sprzedania za podobnej klasy SG lub C Za Derona też słucham ofert, ale musialbym dostac nieziemski zwrot Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Davis+Nelson+Manu na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Teraz, Ice23 napisał: Pisalem chyba przed sezonem, albo zaraz na poczatku, ze interesuje mnie Davis, nawet KVH moglem oddac, to nawet nie odpisales.... Sorry, zapomniałem. Co nie zmienia faktu, że nie byłbym zainteresowany taką wymianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Ice23 napisał: Jasne, teraz jestes, jak Davis sie obsral, a na SF masz konpletna dziure....co zreszta kosztowalo final jak widac.... Nie, dalej bym nie wymienił Davisa za KVH, szukałem za niego czegoś innego Jak widać nie jestem tak świetnym GMem jak Ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Też pytałem w trakcie sezonu o Davisa i też mi SlaKB nie odpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: Też pytałem w trakcie sezonu o Davisa i też mi SlaKB nie odpisał Fakt, mój błąd. Z tym, że wtedy to raczej myślałem o zbudowaniu jakiejś paczki wokol tych 3 graczy, nie chciałem za bardzo oddawać samego Davisa bo znowu pod koszem miałbym biedę. Ale powinienem Wam odpisać, obiecuję poprawę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 9 godzin temu, SlaKB napisał: Nie, dalej bym nie wymienił Davisa za KVH, szukałem za niego czegoś innego Jak widać nie jestem tak świetnym GMem jak Ty! to nikt nie jest ale z ciebie dziad i tak bo mi tez o davisa nie odpisałeś a gdzie on jak nie jesteś Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Jakim GM jestem, takim jestem....ale przynajmniej zdobylem Mistrzostwo....takze ten teges No to przecież mówię, że nie jestem tak dobry jak Ty Nie mam problemu przyznać się do bycia gorszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi