Xamel Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 sytuacja jest krytyczna mam propozycje za cj milesa - iliasowa jsli wiec ktoś chce tego drugiego za darmo to proszę o kontrakt jeśli ktoś jest zainteresowany cj milesem proszę o kontakt będę myślał jak to dograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 oddam za darmo butcha cartera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Orlando robi świąteczne porządki: Na sprzedaż: 1.Reece Gaines-spadający 2.Ersan Yliasova 3.Danny Green-spadający 4.Tracy Mcgrady-spadający 5.Carlos Boozer-spadający 6.Chris Taft-spadający 7.Zach Randolph-spadający Najbardziej poszukuje dobrego Sg/Sf,ale niekoniecznie.Mam do oddania również Pick 1 runda Wizards 2018 i mój 2016 z pierwszej rundy. Pm/lub gg 501779 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Do oddania mam: Rodrick Flemings Toney Douglas Courtney Lee Nick Calathes Marcin Gortat Stephane Lasme C.J. Giles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Do oddania wszyscy oprocz Gasola i Millsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Oddam Arize, Hendersona i Giddensa. Za spadające i picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Poszukuję dobrego SF'a, może być tłusty kontrakt, byle chłopak dobrze grał, w zamian oferuję solidnego podkoszowca w osobie Stevena Hilla, picki 1 rundowe w przyszłum drafcie, znajdzie sie tez jakas spadająca za rok mamona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W przypadku, gdy nie zadziała ustawienie, którym mam zamiar zacząć sezon, to rozważę sprzedaż Banksa za pass first pg. Na razie jednak nie ma się co ślinić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Oddam pick Pacers, każdy 76ers oraz kilka minimalnych kontraktów (dowolny pakiet) w ramach wyraźnego wzmocnienia się na teraz jakimś 6th manem pod kosz lub na obwód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 szukam dobrego SG lub PF/C Do oddania: 1.Rolando Blackman 2.G.Dragic-spadający 3.E.Yliasova 4.D.Green-spadający 5.T.Mcgrady-spadający 6.C.Boozer-spadający 7.Z.Randolph-spadający 8.C.Taft-spadający Pick Orlando 2016-1 runda Pick Wizards 2018-1 runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 NJ Nets Jeśli ktoś potrzebuje wzmocnienia pod kosz, to zapraszam - z wysokich nie do ruszenia jest tylko Moses Malone. Poza tym mam czterech zawodników, którzy mogą grać w s5 na PF/C, więc jednego mogę oddać. Kontrakty mają bardzo sympatyczne. Wśród niskich ciężko byłoby mi oddać Marco, Shauna i Darrena - o reszcie też możemy rozmawiać. W zamian albo jakiś fajny SF (lepszy od Harrisa), albo fajne picki (niekoniecznie z tego draftu) + spadające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kilku Gm-ów szuka SF więc mam do zaoferowania Carmelo Anthonego i centra Frana Vasqueza.Szukam młodych sloidnych graczy,ale inne ciekawe oferty również rozważę...Nie chce picków. Pm lub gg 501779 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ponawiam propozycje.Mam do oddania młodzież z tego Draftu: Schayesa-85 potencjału,Blackmana-91 potencjału. oraz spadające: Tafta,Boozera,T-maca,Greena,L.Williamsa,Dragicia i Yliasove. Gdyby ktoś miał jakiś pomysł na trejd to czekam na Pm lub gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Do oddania mam C.J. Giles, Marcin Gortat Stephane Lasme Luke Babbitt Rodrick Flemings Courtney Lee Brandon Rush Toney Douglas Jezeli ktos jest zainteresowany to czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 wymienie, kazdego poza Gasolem, Boshem, Millsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 w Magic na sprzedać jeszcze pozostał: -pick Orlando 2018-1 runda Danny Schayes-młody zawodnik z perspektywami. Spadające-Taft,Boozer,Green+dwóch jeszcze przybędzie :mrgreen: Ewentualnie D.West i Serqio Rozdriquez W sumie każdy poza Hardenem i Duniganem jest do ruszenia. Najpilniej poszukuje Pg,Sg,Sf ale można składać inne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Do oddania wszyscy poza Koufosem Dantleyem i Irvingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Przebudowy w Magic ciąg dalszy... Na sprzedaż: 1.S.Rodriquez 2.D.West 3.D.Green 4.C.Boozer 5.C.Taft 6.D.Schayes 7.C.Giles 8.D.Brown 9.J.Jerebko 10.G.Giricek Pick Magic 2018-1 runda Jak ktoś coś wymyśli to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Rozważam oddanie Kylea Singlera Powód banalny: Budinger przybywa, jest upgradem w stosunku do niego, a na ławce szkoda trzymać. Rozważę każdą propozycję (nie mam sprecyzowanych oczekiwań). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 PTB: Tanio oddam Sullingera, Grega Smitha i Travisa Lesliego. jestem otwarty na większe wymiany pm only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi