SlaKB Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Zamienię dwa picki (28&19) na jeden wyższy (5-15), jak ktoś jest chętny to zapraszam. Mogę też dorzuci pick z drugiej rundy jakby ktoś byl chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Rozważę sprzedaż Steve Smitha - chyba jeden z najlepszych sg w lidze w CY. Mogę oddać też Holidaya i Price na jednorocznych, niskich kontraktach. Szukam młodych, białych , zdolnych. Możliwa wymiana Smitha na wysoki pick w tegorocznym drafcie (ale w takim przypadku to jużbliżej samego draftu, ewentualnie w trakcie jego trwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Ktoś chętny na Hughesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Informuję, że dostępni są Derek Harper, Armen Gilliam oraz Rod Strickland. Jestem gotów rozważyć każdą ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Wymienie pick 14 lub 15 1st round Jazz tegoroczny za pick w przyszlych sezonach / jazz Edytowane 15 Maja 2018 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Wymienię picki #9 #15 #17 za wyższy. Możemy się ew dogadać co do zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Przypominam, że BUCKS mają do oddania kilku ciekawych zawodników,tj. cały skład! Defensywny C - Elden Campbell Punktujący PF - Terry Cummings Dobry zawodnik na dobrym kontrakcie - Michael Finley i Steven Nash Młody gniewny - Crawford, Prince, Hedo, Z-Bo czy Diop Wciąż solidny - McDyess czy Rider A do tego do oddania pick nr 4 draftu!!! Edytowane 23 Maja 2018 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Nets oddadzą:Jerryego Stackhousa oraz wszystkich innych kogo mam po za HillemPicki na przyszły sezon także dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Wymienię Peję Stojakovicia, rozpatrzę każdą ofertę, ale miły byłby np. PF w podobnym wieku. Edytowane 29 Maja 2018 przez LTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Niestety dostałem recommenda, wymieni ktoś Biedrinsa za Duhona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Szkoda, że nie napisałem priv do mnie kiedy masz zamiar wybrać, poczekałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Akurat ze względu na długi weekend nie miałem za bardzo opcji sprawdzić czy drużyna przede mną picknęła, do teraz. No ale już poszło, mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Sacramento Kings, szukają konkretnego obwodowego all stara (najlepiej SG/SF ew. PG). Do oddania Kevin Garnett, dodatkowo moga być dodani fajni zawodnicy, jak Yao Ming lub Jason Kidd, jeśli do wzięcia będzie jakiś kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Przypominam, że rozważam oddanie Gilliama i Harpera. Dostępny jest też spadający po nast. sezonie kontrakt Stricklanda (15,5 mln). Interesują mnie trejdy w których albo trochę zaoszczędzę, albo pozyskam większa liczbę zawodników, długość kontraktów ma mniejsze znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Oddam Terrego Cummingsa i Michela Finleya za picki, spadające lub młodych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) W Sacramento Kings do oddania: Stephen Jackson, dlugi kontrakt, ale gosc jeszcze mlody i jeszcze ciut sie rozwinie. Jako jedna, z opcji w ataku, mysle, ze w przyszlym sezonie bedzie krecil cos ok 20 pkt/mecz. Kendall Gill, w kwiecie wieku rzucajacy, dodatkowo spadajace po sezonie ponad 16 baniek. Szukam na pozycje najlepiej PG i C, ale inne tez nie sa wkluczone. Mozliwe tez rozmienienie na dwoch mlodych zawodnikow z potencjalem. Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Timberwolves oddadzą Shareef Abdur-Rahima, 25 letni gracz na świetnym czteroletnim kontrakcie (6 baniek w każdym). W ubiegłym sezonie notował prawie 20 pkt na mecz dodając 11 zbiórek, 3,5 asysty, 2 bloki i przechwyt. W pierwszej kolejności chcę dostać gracza z pozycji 1-3 na rookie kontrakcie ewentualnie jakąś gotówkę z assetem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Mogę oddać spadające Miller/Worthy za coś trochę lepszego na dłuższym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Oddam Stackhousa + Scola/Calderon/1 round pick - za jakiś spadający kontrakt każda pozycja mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 W Indianie Pacers pora na porzadki, wiec do oddania kilku mlodych zawodnikow, z potencjalem, ktorzy przy dobrych campach, maja szanse stac sie wartosciowymi zawodnikami na lata: Chris Andersen Udonis Haslem Rasual Butler Mickael Pietrus Jay Williams Mo Williams W zamian przyjme picki, spadajace lub innych mlodych zawodnikow z potencjalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi