GeDDo Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Celtics mają do oddaniaza free pick nr 14 obecnego draftu. Jak ktoś chce, to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Mam na zbyciu spadające za rok kontrakty, mogę przejąc dłuższe umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Oddam Holidaya za cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Rozważę sprzedaż Dikembe Mutombo. Jak ktoś zainteresowany, to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 W zasadzie to wysłucham ofert za wszystkich zawodników Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Mogę przyjąć jakiegoś centra za mój cap space (9 mln) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Widze, ruch się zrobił w tym temacie, to i ja przypominam, że w Sacramento jest do wzięcia James Harden, na fajnym, spadającym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Oddam Motieujnasa za cap space, a jeśli uda mi się go oddać do mogę również za miejsce w salary oddać bardzo solidnego Foxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Bulls oddadzą kogoś z poniższych żeby zejść z Luxury Tax Mark Aguirre (33l, G/F) - jako zmiennik na SG/SF daje ok. 10-14ppg przy 20-25mpg. Jako starter 15-19ppg. Ron Harper (31l, SG) - świetny defensor, 18ppg i więcej jeśli jest jedną z 3 opcji w ataku (za niego chciałbym innego SG, ale z niższym kontraktem). Juwan Howard (26l, F/C) - solidny 3ci podkoszowy, jako starter robi double-double, młody Greg Ostertag (26l, C) - jeden z najlepszych blokujących w lidze (98), bardzo dobrze zbiera, młody (za niego chciałbym innego F/C, ale z niższym kontraktem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Blazers oddadzą kogoś z poniższych młodych i perspektywistycznych PG (za grajków na inną pozycję ew. picki) Earl Boykins (26l) Andre Miller (25l) Dan Dickau (25l) oferty za innych ze składu też wysłuchają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Milwaukee Bucks z chęcią porozmawiają o tradach za zawodników, każdy zawodnik jest na stole! Mogą być picki, młodzi zawodnicy, spadające kontrakty, gwiazdy ligi czy emeryci. Myślę, że mam paru zawodników, którzy przydadzą się pretendentom oraz picki i młodych, którzy mogą się przydać przy przebudowie drużyny. Dajcie znać jeśli jesteście zainteresowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Jazz oddadzą spadający kontrakt 2.3mln M.A-Raufa za cap space ew. gracza za ok 1mln. Dobrze punktujący SG pod ballance, inside. Ins94,jumpshoot77,3P_65. Dobry stealing 84. Ja gram stale outside więc nie dostał zbyt wielu okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Wymienię Jamesa Worthy'ego, najchętniej za jakiegoś centra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jerry Stackhouse do oddania plus mozliwe dodatki za PF /C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 P.S ewentualnie Cuttino Mobley do oddania za PF/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Oddam Charlesa Smitha, two-way PF, bardzo dobry na ławkę, na niezłym kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Kupię jakiegoś białasa na sg na poziomie Stevego, tudzież za Holidaya. All white starting 5 in da making. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) W Sacramento Kings do oddania: Jason Kidd Stephen Jackson James Harden Poszukuję innych graczy obwodowych (PG, SG, SF) Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Mephis Grizzlies poszukują graczy na pozycję PF Wciąż do oddania Vinny del Negro czy Damon Stoudamire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Timberwolves trading block: - Shareef Abdur-Rahim - Stromile Swift - Bison Dele - Jason Williams Szukam młodych zdolnych i picków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi