Braveheart22 Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Phoenix Suns. Last minute! Mogę oddać swój tegoroczny 1st za jakiegoś konkretnego centra na niskiej umowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Moge porozmawiac o oddaniu Randla lub Hartensteina po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Mam cap space więc mogę komuś podpisać kogoś z FA za future assety, również tegoroczny pick Rockets który dostaną jest do wyjścia również za future assety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Dennis Schroeder do wyciągnięcia tanio. Przypominam, mam cap space więc mogę komuś podpisać kogoś z FA za future assety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Jeżeli ktoś chce to oddam mój tegoroczny pick za jakiś daleki pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia No to lecimy dalej. Willy Hernangomez do wyciągnięcia za jakieś future assety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Ból Ból z pickiem za miejsce na FA lub jakiegoś kota (może być przepłacony) na PF/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Nikola Vucevic idealny backup na spadającym kontrakcie (9,5mln) TANIO do tego mam jeszcze jakieś 27mln wolnych w salary gdyby ktoś chciał kogoś oddać ale nie interesują mnie picki z najbliższego draftu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Za darmo lub pół darmo mam do oddania: Peytona Watsona, Kendricka Nunna, Jordana Goodwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia W dniu 26.08.2025 o 15:35, kuba2419 napisał(a): Nikola Vucevic idealny backup na spadającym kontrakcie (9,5mln) TANIO do tego mam jeszcze jakieś 27mln wolnych w salary gdyby ktoś chciał kogoś oddać ale nie interesują mnie picki z najbliższego draftu... Przypominam, backup C wciąż dostępny TANIO! Do tego mogę kogoś podpisać z FA na zasadzie snt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września (edytowane) Mam masę miejsca w cap space, więc przyjmę wzmocnienia na przyszły sezon. Przy naprawdę wyjątkowej ofercie dopłacę pickami. Nie interesują mnie role playerzy, a w grę wchodzą gracze z każdej pozycji z wyjątkiem sg i c. Edytowane 3 Września przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września White, Melton, Michael Potter Jr Kevin Porter Jr i Alperen Sengun - tu musi być ciekawa oferta bym rozważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września KAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Sacramento Kings rozpoczynają montowanie składu, na nadchodzący sezon. Dużo miejsca w salary, wiec jesteśmy otwarci na rożne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Russell Westbrook dostępny w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września szukam rozgrywajka, czekam na oferty do ruszenia wszyscy poza Tatumem (Edwards tylko w przypadku jakichś sztosów kabanosów ofc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Cavs mają plan podpisania walla i chętnie przyjmę jakiegoś wysokiego w salary. Jak się nie uda FA to możliwe że Mitchell będzie do ruszenia Poza tym mam też chyba 7 pick przed loteria. Rozważam różne opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Cameron Payne Jacob Poetel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Jamal Murray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Mam miejsce w salary aby kogoś przyjąć wraz z jakimś pickiem do tego proponuje podczas FA snt wybranego gracza którego uda się pozyskać również z jakimś assetem Nikola Vucevic tanio do wyjścia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi