Koelner Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 6 minut temu, julekstep napisał(a): CIĄGNIJ FIUTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Tyus Jones ostatnie chwile na złożenie jakiejś fajnej oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Jak ktoś ma ochotę na KAT to zapraszam w ramach S&T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Jonas Valanciunas, Jusuf Nurkic, spadajacy po przyszłym sezonie Derrick Rose plus picki Spurs 2050 i Kings 2051. W zamian szukam graczy na pozycje 1-2 Przy jakieś ofercie nie do odrzucenia równiez Giannis dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Jeżeli ktoś jest zainteresowany s&t heat to śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja #2 draftu dostępny w wymianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Mam 21,5 bańki do wykorzystania - jak ktoś ma jakiegoś fajnego pg lub pf, którego chciałby się pozbyć, to zapraszam. Grunt by nie zabrał mi całego dostępnego salary, więc preferuje raczej zawodników z salary w okolicach 10-11 baniek w nadchodzącym sezonie. To muszą też być konkretne wzmocnienia do s5. W zamian mogę oddać picki - ich ilość i jakość zależy od propozycji i klasy gracza. Edytowane 21 Maja przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Sacramento Kings mają trochę grosza, w salary, wiec szukają ciekawych zawodników. Do oddania ktoś z pary James Wiseman/Jalen Duren, także 1st pick '48. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Szukam wzmocnień. Mam ponad 25,5 miliona do wydania także jestem otwarty na przejęcie jakiś zawodników, którzy znacząco wzmocnią mój zespół. Dostępni są u mnie praktycznie wszyscy, włącznie z Banchero i Maxeyem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Nabędę pick w okolicach 10+ Vuk dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Heat Wszyscy dostępni na sprzedaż tylko poważne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Oddam Josuf Nurkic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Bucks Wysłucham ofert za moje picki z tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja #5 posłucham ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Poszukuję wzmocnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Simmons do wzięcia za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Godzinę temu, SlaKB napisał(a): Simmons do wzięcia za darmo panie kochany, do niego to jakaś dopłata potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Bledsoe/Klay na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Rozważę oddanie najbliższego picku sonics za jakieś fajne wzmocnienie pod kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Bucks Pick #22 I #23 wymienię na jakieś picki lub pick w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi