MarcusCamby Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Hornets wysłuchają ofert za Zach Lavine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia mam wolny capspace i tegoroczny pick- mogę połączyć te obie rzeczy jeśli trafi do mnie jakiś kot na pozycje SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Szukam PG do prowadzenia zespołu. Do oddania w pierwszej kolejności Hartenstein lub Markkanen. W przypadku topowego PG mogę również oddać tegoroczny pick w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Wysłucham ofert za wszystkich co mam włącznie z 5 pickiem tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Wybory 17, 20 i 27 w tym roku za trade w górę lub w przyszłość. Przy mocnej ofercie oddam Ja Moranta (można mu dać rookie extension) za kogoś z dłuższym rookie kontraktem. Konkretne oferty wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 19 godzin temu, julekstep napisał(a): Dam Biyombo za aktualny pick draftu! Oferta ważna do odwołania! Dam Vucevica za aktualny pick draftu! Oferta ważna do odwołania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Dam koło od roweru i stary sznurek za aktualny pick draftu. Oferta bezterminowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia W związku z nieoczekiwanym zakończeniem kariery przez Lebrona wysłucham ofert za wszystkich posiadanych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia New York Knicks Oddam: Fournier 4,9 mln ostatni rok ( BIRDY ) Bruce Brown 1,2 mln ostatni rok Miles McBride 1,9 mln wszystkie picki za SG/SF na tu i teraz Nic Claxton za 3,2 mln ostatni rok jest także do ruszenia ale za dobrą ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Jeżeli ktoś chce się pozbyć 2 rundowego picku to chętnie przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Rozważę ewentualną wymianę Nikoli Vucevica. Najlepiej na jakiegoś SFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Herro na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia rozważę oddanie #18 za future picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Przyjme pierwsza wzglednie uczciwa oferte ktora do mnie przyjdzie najchetniej za nurkica lub bledsoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Oddam 27 wybór w tegorocznym drafcie tanio, półdarmo, darmo. Akceptuję najlepszą ofertę w momencie nastania mojej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Jeżeli ktoś zainteresowany fajnymi rolesami to u mnie Goga Bitadze i Bobby Portis dostepni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Zubac, Clarkson, Lyles, Kaminski - jak ktoś zainteresowany to można pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego W Sacramento Kings do oddania: CJ McCollum i Draymond Green. Najlepiej razem, za jakiegoś jednego konkreta. Może być wyższy kontrakt. Mam miejsce w salary. Przy ciekawych ofertach (nie za darmo hehe), mogą pójść osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Poszukuję defensywnie usposobionego centra do pierwszej piątki. Jak ktoś ma kogoś ciekawego do zaproponowania niech pisze na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Sacramento Kings ma do oddania Usmana Garubę. Bardzo fajne ostatnie campy plus 40 kilka. Dużo potencjału jeszcze. Przy moich lepszych podkoszowych nie bardzo ma miejsce w rotacji, a może komuś się przyda. Kontrakt rookie na ten i na przyszły sezon. ZA DARMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi