Krzemo Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Oho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Bojan Bogdanovic / Isaac Okoro / Herbert Jones + 1st Spurs 48 + 1st PTB 48 + 1st Spurs 50 za wzmocnienia Może Ci @elwariato odsprzeda Hawesa za taką paczkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): Może Ci @elwariato odsprzeda Hawesa za taką paczkę ;] Dobra paczka w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Boston Gary Trent jr (+8 na campach - głównie poprawa w defie) Frank Kaminsky (+10 na campach - głównie poprawa w defie) Caleb Martin (-12 na campach w scoringu, ale plusy w defie) Davion Mitchell (+1 na campach - duże plusy w 3pt i perD) zapraszam do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Poszukuję wzmocnien, bo Julek niechce klekac, jest bardzo przekorny bo czesto robi to bez gadania najchetniej widzialbym kogos na pozycje sf, do oddania wszystko co mam poza kwartetem, trae,klay,hwast,laurie. Dodatkowo picki Sonics, Spurs, Raps i przy dobrej ofercie zawsze trzymajace wartosc Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 W Sacramento Kings kilku ciekawych zawodników do oddania: Serge Ibaka, Draymond Green i Seth Curry. Na fajnych i nie za długich kontraktach (4,5 do 7,5M). W zamian szukam konkretnego podkoszowego (wysokie blk i postD koniecznie) albo fajnego SF. Przy ciekawych ofertach, do ruszenia także 1st rd picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 MKG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 wysłucham ofert za Siakama : interesują mnie : Prospekty picki Sonicks, Pacers, Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Bojan albo Bogdan Bogdanowic do wzięcia (nie wiem który jest u mnie- do sprawdzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): Bojan albo Bogdan Bogdanowic do wzięcia (nie wiem który jest u mnie- do sprawdzenia) Mozesz miec obu bo bogdan na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Aminu i LeVert do wyciągnięcia. Szukam coś lepszego na Centrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Portis, Russel, Drummond i Lawson dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Na razie wysłucham oferty za graczy a co się stanie to zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Lakers zapraszają na picki i spadające kontrakty. Szukam dobrych graczy na pozycję 3-4-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Chce powalczyć o mistrzostwo na Florydzie chetnie przyjme wzmocnienie by to osiagnac do oddania mam swoje pierwszo rundowe picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 (edytowane) Nets wysłuchają ofert za swoich graczy oczekiwania - picki draftowe (jak bierzesz moich to najlepiej picki innych ludzi) młodzi rozwojowi gracze placki na spadających umowach Edytowane 3 Listopada 2024 przez matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Caris Levert do oddania backup na SF/SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 8 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 (edytowane) W związku ze świetnym startem sezonu, wszyscy na sprzedaż. Wolves. Edytowane 8 Listopada 2024 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 (edytowane) Za SG oddam Aytona. Za gwiazdę badz gracza znajdującego się top 5 rankingu Julka na pozycji 1 badz 5 mogę oddac swoje picki, dostępny również jest Dinwiddie. Edytowane 14 Listopada 2024 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Nie do wyjęcia Dipo Cam, Dort i Williams- Dostępni ale tanio nie będzie Reszta dostępna normalnie Nie odpowiadam na wiadomość w stylu czego oczekuję za gracza X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi