kuba2419 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Rozwiąże sprzedaz Grega Monroe (PF) 18,1pkt, 14,5zb i 2,6block per game za jakies spadajace kontrakt/y plus picki w dalszej przyszlosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Milwaukee Bucks pozyskają zawodnika na pozycje SF. Do oddania- picki z najbliższych draftów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W dniu 18.01.2023 o 23:14, kuba2419 napisał: Rozwiąże sprzedaz Grega Monroe (PF) 18,1pkt, 14,5zb i 2,6block per game za jakies spadajace kontrakt/y plus picki w dalszej przyszlosci. Ostatnie chwile aby wlaczyc sie do walki o Grega Monroe! W Rockets czas na zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zach i Wade tanio. Zach za spadające Wade za spadające+ pick 1 rundy. Kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Sacramento Kings odda Andrew Boguta i Gilberta Arenasa, moga pojsc jako duet, za kogos konkretnego lub osobno. Najlepiej za kogos na obwod na pozycje SF, ew. PG/SG. Choc wysokim, moze w troche innym typie, tez nie pogardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Mam nadmiar ludzi pod koszem - sprzedam w pierwszej kolejności Drummonda, Sullingera i Pekovica, a przy fajnej ofercie mogę ruszyć Randolpha. Pozyskam coś na obwód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Rozważę oddanie Odena i Farieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Chce ktoś Bledsoe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Knicks poszukują SF na ławkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 W dniu 23.01.2023 o 16:05, Principe napisał: Chce ktoś Bledsoe? Stata też mogę ojebać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Jestem w stsnie oddac Boozera (PF) robiacego 17pkt i 11zb na mecz + Tristana Thompsona 6pkt i 6zb za jakies wiekszy spadajacy kontrskt, ewentualnie mige dolozyc kogos jeszcze na spadakscym typu Crowder czt Yao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Gordon lub IT dostepni w wymianach, za kogos z pozycji 1-3, jesli twoj atak niedomaga jest rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Jak ktoś chcę cokolwiek ode mnie not named Valanciunas, Asik, Leonard i Seth to zapraszam. Nie biorę na siebie żadnego salary na następne lata, więc przyjmuję tylko picki, najlepiej 1 rundowe z lat 2041 wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 D.Wade za spadające, potrzebuje zaoszczedzić z 1-2 mln. gm lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Jazz Derozen za spadające. Przynajmniej z 10 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Hawks TMac za spadające, mogę nawet przyjąć kilka mln więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Lac wysłucha ofert za Anthonego Randolpha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 W dniu 26.01.2023 o 08:51, kuba2419 napisał: Jestem w stsnie oddac Boozera (PF) robiacego 17pkt i 11zb na mecz + Tristana Thompsona 6pkt i 6zb za jakies wiekszy spadajacy kontrskt, ewentualnie mige dolozyc kogos jeszcze na spadakscym typu Crowder czt Yao Jestem w stanie dolozyc swoj pick w 44, znaczy swap ktory pewnie będzie moim pickiem bo Hawks będą raczej dalej szorowac dno tabeli w '44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Deron Williams na sprzedaż, poszukuję pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Yao Ming i Mason Plumlee jako backup C dodtepni do wymiany. Na spadajacych kontraktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi