matiwrona Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Mam trochę wolnej kasy jak ktoś chce skorzystać z sign and trade ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) Cavs Pat Beverley, Tadek Young, Jordan Clarkson 1st pick pistons 2039 (top 5 protected) - szukam wzmocnien lawki Edytowane 29 Sierpnia 2022 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Wciągnę niechcianego zawodnika za darmo w cap space, najlepiej kontrakt za 1,2. Ewentualnie jakiegoś pg za max. 5.5 miliona. Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Oddam spadające kontrakty Evans i Ilyasova wzamian mogę przyjąć jakiś dwuletni kontrakt plus picki albo ktoś młody. Na 5 etap mam 4.6 mln jak ktoś chce sign and trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 w Lakers nadal do oddania: Wade, Ray Allen, J. Lin, A. Biedrins, Z. Randolph, S. Marion. Spadające i picki 1 - rundowe mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Jak ktoś ma fajnego pg na zbyciu, to możemy zrobić s'n't za wybranego gracza z FA, którego mogę spóbować podpisać za MLE. Mogę przyjąć na siebie w takim przypadku 5 888,893. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Phoenix Suns Oddam: Delonte West (chyba, że ktoś woli Gibsona lub Brooksa) Poszukuję: kogokolwiek grywalnego na PF ps. Jeszcze Wally Szczerbiak ewentualnie do oddania za kogoś na PF Edytowane 1 Września 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Szukam b. dobrego Sg - lepszego od tych (dobrych), których mam w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Kupię jakiś solidny back up pod kosz. Mam trochę spadających (Burks, Marshall, Stephenson, Daniels). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Kirilenko i Arenas dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Sacramento Kings szuka typowo ofensywnego zawodnika na obwód (pozycje SG/SF). Przy ciekawej ofercie wszyscy, prócz Schrodera do ruszenia. Mam tez 1st rd picki w najbliższym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jestem w stanie rozważyć wymianę Dirka oraz/albo Korvera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Courtney Lee za SFa na lawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Tyreke Evans i Ersan Ilyasova dostępni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jazz oferują: spadający Brian Cook - 3mln - Pf/SF ~ 890 w skilach. Blok > 90 ; Post, Strength, Steal > 70 za pg/sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 oddam Ridnoura i Devina Harrisa, oraz wszystkich na minimalnych za picki lub allstara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Iggy i Lowry na wydaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Słucham jeszcze przez 2h ofert za KG i Sapa, jak ruszy liga to już pewnie nikogo nie ruszam ze składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Golden State Warriors szukają nowego domu w szczególności dla Joela Freelanda robiącego z ławki 11 zbiórek i prawie 2 bloki. Do oddania również grupa młodych zawodników: Reggie Jackson (świetny strzelec), Jae Crowder, Tony Snell, Trey Burke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 W obliczu dość długiej absencji Bobana, kupię coś grywalnego pod kosz. Mam trochę spadających (Burks, Marshall, Stephenson). Ewentualnie sprzedam samego Bobana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi