Szulim Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Boston Nadal poszukuje SG scorer - mam i spadające kontrakty, i picki i młodych zawodników Jako karta przetargowa może iść Lawson który jest już sprawdzony w bojach - ale to musi być naprawdę solidna oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Rockets wciąż skłonni handlować Patrickiem Beverleyem SG za MLE z prawami do *MLE na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Jeżeli ktoś ma grywalnego zawodnika na dłuższym kontrakcie i chce sobie wyczyścić sałary przed następnym FA, to chętnie przyjmę takiego gracza w zamian za spadające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Phoenix Suns: Wally Szczerbiak, fajny scorer, u mnie się niestety marnuje na ławce. W zamian szukam kogoś pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Bulls mogą sprzedać: T. Daniels, może ktoś chce zainwestować w jego drugi rok R. Felton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Pelicans sprzedam: Boban Marjanovic, Jamaal Tinsley, Richard Jefferson Blazers sprzedam: LaMarcus Aldridge, Joakim Noah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Blazers Sprzedam Hibberta, Noah? Mam nadmiar pod koszem. Chcialbym jakiegos dobrego PG. Nieaktualne Edytowane 19 Czerwca 2022 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Noah tanio do sprzedania. Moze byc wygasajacy kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Jak by ktoś chciał sobie wzmocnić ławkę to za grosze oddam Eltona Branda i Stephena Jacksona. Przy jakiejś fajnej ofercie od oddania są też pozostali zawodnicy z wyjątkiem Kawahi i Victora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Houston Rockets Po pozyskaniu pięknego Richarda Rockets wysłuch ofert za Dirk Nowitzki oraz Kemba Walker. Czego oczekuję w zmian? na pewno spadającego kontraktu oraz picku/ów. Co do swoich finansów to Houston jest obecnie w dobrej formie oraz w kolejnych latach również finanse są pod kontrolą wiec nie mam ciśnienia aby śpieszyć się z transferami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Spurs Calderon - w ofensywie dobry, jak za czasów All-Stara + udane campy w defensywie sprawiły, że nie jest już dziurą po bronionej stronie parkietu. Jeszcze 45 potencjału. Valanciunas - 21-letni podkoszowy z okienkiem na rozwój. Dobry atak, dobra obrona, dobra zbiórka. Bez słabych punktów. Pick 1st Orl 41 (top7 protected). Szukam wzmocnień na teraz, oferty można łączyć, odpiszę na każdą propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Heat Yao Ming rzeźnik ostatnio 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Indiana Pacers do oddania: Courtney Lee, spoko 3&d na niezgorszej umowie Joel Freelanda, dobry rols pod kosz, zbiorka i blok na topp poziomie Danny Green, elitarny rols, przynajmniej według tworcy "potegi" Magic Danny ma niedługą umowę, no i caly czas duzy potencjał. Za dwóch pierwszych chcialbym dostać jakichs grywalnych zawodnikow na spadajacych kontraktach. Za Danego moze byc spad, może być jakiś kontrakt niższy na nastepny sezon, moze byc umowa overall wyższa ale rozciągnięta bardziej w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Mam w Timberwolves do oddania game changerów. Jeśli szukasz brakującego ogniwa, by na przykład w trudnej wschodniej konferencji zająć miejsce premiowane awansem uderzaj śmiało. Danny Granger: 22 ppg na świetnych procentach, 6+zbiórki. Jeśli dać mu większą rolę spokojnie ją udźwignie. Kontrakt przy tym co wnosi jest śmiesznie niski- 4,5 bańki przez trzy lata. Larry Huhghes,: 21 ppg, 6,5 zbiórki, 2,3 przechwytu. Minimalny roczny kontrakt jednak łatwy do przedłużenia ze względu na 97 lojalności, 14 greed i 7 play for winner. Szukam niezmiennie klocka pod kosz. Misio na ~12 zbiórek i koło 3 bloków. Edytowane 21 Czerwca 2022 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Boston poszukuje kogoś pod kosz mogę przyjąć dłuższy kontrakt za spadającego Westa którego Julek mi kontuzjował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Oddam podkoszowego Joel Freeland za dwóch graczy na niższych kontraktach, najlepiej aby jeden był spadający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 u mnie wszystko do handlu oprócz roya, greena , biyombo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 U mnie identycznie. Wszystko do handlu oprócz Roya Greena i Biyombo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 U mnie wszystko do handlu oprócz Dragicia Lopeza McGradyego JRicha Bynuma Flynna Beasleya Watsona Causwella Granta Haslema Crawforda Hansbrough Zellera i McGrudera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 oddam za darmo Terrenca Jonesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi