Pablo81 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Sprzedam: RONDO i FRANCIS za PROSPEKTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 3 godziny temu, Pablo81 napisał: Sprzedam: RONDO i FRANCIS za PROSPEKTY. Czyżbyś doszedł do tego samego wniosku co @Qcin_69 że to Rondo jest cancerem i odpowiada za słabe wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Kings caly czas poszukaja rozgrywajacego, do pierwszej 5, za kogos konkretnego Durant + 1st rd pick najblizszy (jak tak bedzie szlo jak teraz to bedzie w loterii), za mlodego z potencjalem oddam Middletona (plus ew, tez pick jak bedzie ktos ciekawy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 ford, sar, deng, kittles - oddam za mlodych i picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Sprzedam Terrence Jonesa i mój tegoroczny first pick. Interesują mnie jakiekolwiek assety na przyszłe lata. Ewentualnie swój tegoroczny first pick mogę wymienić na dwa solidne 2nd roundery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Pakiet Kwame i Tinsley za kozaka na pg. Call me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Wymienie Luisa Scolę (ew. Antoine Walkera) za jakiegoś backup PG OFERUJĘ DARMOWY PICK DRUGIEJ RUNDY ZA PRZYJACIELSKĄ PRZYSŁUGĘ KTÓRA NIC NIE BĘDZIE KOSZTOWAĆ! CZEKAM NA CHĘTNYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Ricky Davis, duma Blazers dostępna w wymianach za picki 42-43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 przypominam! darmowy 2nd rounder (albo i dwa) za nic nie kosztującą przysługę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Przypominam o szansie na dobry gambling w wciąż trwającym sezonie. Dwa 2nd roundery za mój tegoroczny first pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Oddam Nasha, Powe, CJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Rip za odpowiedni spadający kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Kings cały czas szukają rozgrywającego do pierwszej piątki. W zależności od kalibru możliwe są rożne opcje: Za kozaka daje Kevina Duranta, jeśli oferowany gracz jest trochę lepszy, to dorzucam swój najbliższy 1st rd pick (gram w kratkę, więc jest szansa 50/50, że będzie loteryjny) Za młodego i perspektywicznego (z dużą ilością potencjału jeszcze) daje ostatni nr 5 draftu SG/SF Khrisa Middletona, jeśli oferowany gracz jest trochę lepszy także dorzucam swój pick Mam także kilku innych, solidnych np: Nocioniego, Boozera, Jamisona, Pachulię, Humphriesa. Inne opcje również wchodzą w grę, z tym że interesuje mnie gracz do gry już na teraz, nie za kilka sezonów..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Oddam Yao Minga za bardziej defensywnego PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 wymienię Andersena na PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Watson i Harris na TB. Za kogoś pod kosz, na SF, bądź ofensywnego SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Mogę oddać picki za SFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Rockets na świeżo po odpadnięciu wysłucha ofert za swoich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Sacramento Kings To co zawsze, czyli szukam konkretnego rozgrywajacego. Do oddania, w zaleznosci od klasy oferowanego gracza sa: Kevin Durant, Kris Middleton, Carlos Boozer, Zaza Pachulia, Kris Humphries oraz 11 pick nadchodzacego draftu oraz przyszle pierwszorundowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Mam 4 SFów, Battiera oddam za darmo, reszta też do ruszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi