kuba2419 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Houston Rockets zakończyli już niestety sezon i czas na przygotowania do nowego. Wiec dostępni do wymian są: Kemba Walker -PG/SG Greg Odden - C Joel Freeland - PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Wysłucham ofert: za Wszystkich łącznie z pickami Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 w cavs watson, young + picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Nets oddadza picki 1 rundowe które mają powyżej 10. 10 pick mogę oddać jak ktoś chce iść w dół możemy pogadać z chęcią pójdę w górę. Dostępni są także gracze wszyscy włącznie z Gobertem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Do oddania: Ersan Ilyasowa -0 spadający kontrakt 1 rok 14,8 mln oraz młodzi gniewni, utalentowani na kontraktach 2 letnich Meyers Leonard Mo Harkless Austin Rivers Kendall Marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Rozważę oferty za 7 pick Rozważę oferty za 7 pick Szukam zawodników na PG i SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Szukam ofert w których pozbędę się kontraktu Ersana Ilyasowy, spadajcy 14.875 mln, co mnie interesuje: - cap space i dokładam assety do wyboru, Harckless, Rivers, Marshall, któryś z moich pickow w 1 rundzie w kolejnych latach, - moge przejąć wyższy i dłuższy kontrakt, jeśli masz fajnego PG/SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jak ktoś planuje przebudowę/tank w przyszłym sezonie, to Sacramento Kings mogę przyjąć jakiś kontrakt +10M, max 2 letni. Z tym że zawodnik musi być solidny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Korver i 29 pick za cap space oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Nets oddadzą: Pick: 22,24,27,28 Mogę oddać kilka picków za - pick WYŻEJ. Bądź inne popozycję jakie macie. Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) Gdyby ktoś poszukiwał wolnej kasy na FA mogę zaoferować do 10 mld które teraz mam poniżej salary. Również rozważę ciekawe oferty za Bosha (picki lub zawodnicy którzy nie są partaczami ) Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez profésora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 26 i 27 pick Tegorocznego Dratu mogę oddać za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 TimberWolves: Szukam wzmocnień. Mam 16 baniek wolnej kasy (do końca draftu) i solidnych graczy na promocyjnych kontraktach. Jeśli szukasz oszczędności podbijaj do najoszczędniejszego GMa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Cleveland: Sprzedam: szeroko pojęty backcourt Kupie: szeroko pojęty frontcourt earl watson, pat beverley, jordan clarkson, tadek young, nawet rondo, przechandluje za SF/PF/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 9 godzin temu, eMeS napisał: Cleveland: Sprzedam: szeroko pojęty backcourt Kupie: szeroko pojęty frontcourt earl watson, pat beverley, jordan clarkson, tadek young, nawet rondo, przechandluje za SF/PF/C wyczyść skrzynkę @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Phoenix Suns: Mam ~4.6mln cap space (ewentualnie można jeszcze podpiąć Szczerbiaka, co daje kolejne 4.5mln). Jak ktoś szuka kasy to możemy się dogadać, ale nie szukam szrotu, tylko kogoś kto nadaje się do gry i coś mi da, ewentualnie solidny materiał do rozwoju. Najlepiej jakiś PF. W sumie rozważę też jakieś SnT. Jak ktoś ma kogoś konkretnego upatrzonego na FA to możemy się dogadać. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Takie badanie rynku na razie, ale przy dobrej ofercie, Sacramento Kings jest w stanie oddać Marca Gasola. Przy dobrej ofercie jestem w stanie nawet dołożyć Dennisa Schroedera albo jakiś pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) szukam picków 1 rundowych i spadających: do oddania: Z. Randolph, Amare, Marion, R,Allenn, D, Wade Gm Lakers Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Iggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Bojan dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi