Koelner Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Oddam JRicha i Marburyego - zostało mało dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Jestem w stanie wysłać gdzieś CWebba W kosmos na przykład da kolega radę? Godzinę temu, Koelner napisał: Oddam JRicha i Marburyego - zostało mało dni Bosze Koelner co się stało, jaka jest diagnoza, ile dokladnie dni ci zostało Ps Memo, ciagle jeszcze spoko grajek z birdami, jakby ktos wg koncepcji o ktorej pisalem wczesniej, i co @Koelner zatkło kakło Edytowane 18 Października 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 7 minut temu, elwariato napisał: W kosmos na przykład da kolega radę? Bosze Koelner co się stało, jaka jest diagnoza, ile dokladnie dni ci zostało Tutaj się nie komentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Houston ma kilka spadających kontraktów po sezonie. lance Stephanson 2 293 208, OJ Mayo 2 650 946, Landy Fields 2 158 349. W zamian jestem w stanie przyjąć jakiś dwuletni kontrakt max 4,1mln-4,5mln na przyszły sezon Do tego przypominam że jestem w stanie rozważyć oferty za Chrisa Webbera i Eda Davisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Bulls wysłuchają ofert za: Antwan Jamison James Johnson Jason Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Jazz rozwiążą oddanie będącego w życiowej formie LaMarcusa Aldridge'a. Interesuje mnie mniejszy kontrakt na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Marbury za 12 mln spadający do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Ostatni moment na pozyskanie Antwana Jamisona. Sprzedam tanio. Edytowane 22 Października 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Sprzedam swoich zawodnikow na dokładnie takich samych, ale z forma z pierwszej polowy sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Ostatnia okazja w tym sezonie na pozyskanie z Sacramento Kings Kevina Duranta i Krisa Humphriesa. Za Duranta samego chce JEDNEGO podobnego wiekowo, kontraktowo i umiejętnościami zawodnika obwodowego (pozycje 1-3), podkoszowe, defensywne kloce mnie nie interesują. Tak samo nie chce kilku zawodników i stosu nic nie wartych pickow...Za lepszego trochę zawodnika niż Durant dorzucę Humphriesa. Samego Humphriesa raczej nie oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Jako że PO oddalają się nieubłaganie, to rozważę każdą ofertę za każdego, ale najchętnie sprzedam: Hedo Turkoglu, Reggie Evansa, Carlosa Boozera, Kirka Hinricha. Wszyscy na przyjaznych kontraktach z birdami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Jako że jutro TD a nie się budzi na chorobowym to jestem w jeżeli ktoś zainteresowany Kevinem Love to wysłucham ofert. Tylko jakiś poważnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Ostatnia szansa na pozyskanie game changerów na PO, w dodatku na spadających kontraktach (Booz, Mo Williams, Kirk, Evans) lub na friendly dwuletnich (Hedo). Przy bardzo dobrej ofercie mogę się pożegnać z Nocem i Kwame, ale głównie za Kwame zwrot musi być podobnej jakości i fajnie by było gdyby to był gracz na obwód. Nie biorę na siebie kontraktów na kolejne lata (tylko za Kwame mogę wziąć coś na dłuższym kontrakcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Miami Heat odda młodych i picki aby poszerzyć rotacje. Tylko zobaczcie ze jestem pare groszy pod kreska wiec kreatywny księgowy musi najpierw sprawdzić ofertę. Co gorsza mam tylko 12 graczy wiec nie dam rady brać za 2 1 gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Spurs rozważą oferty za: Hawooda Camby'ego Nowitzkiego Prigioniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Bulls wysłuchają ofert za: Antwan Jamison James Johnson Jason Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Zaczęły się PO dopiero, a ja już dwie oferty dostałem, więc w razie gdyby ktoś szybkie transfery planował: W Cavs będą dostępni Brandon Jennings, Tobias Harris i 17 pick. Derona mógłbym też oddać, ale za jakiegoś topowego PG w obronie. Pick 10 przed loteria raczej zatrzymam, chyba ze jakies mega oferty by poszly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Jeżeli ktoś by chciał coś pokombinować to mogę oddać dwa spadające kontrakty Camby i Boykins za coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Jakby ktoś był chętny, Joe Smith (najlepszy 6th man ostatniego sezonu, dalej niezły two-way impakt, spadający kontrakt 10 baniek) i Wally Szczerbiak (bardzo fajny scorer, jako 3 opcja ~20ppg na bdb skuteczności w mocnym teamie) być może dostępni. Co w zamian? Może jakieś nieco większe nazwisko, może trochę słabsi gracze, ale młodsi, z większym potencjałem. Głównie pozycje 3-5, ale na nic się nie zamykam. Edytowane 21 Listopada 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Gdyby ktoś potrzebował fajnego mięsa pod kosz to przypominam że Camby jest do wyjęcia z kontraktem kończącym się w przyszłym sezonie(6mln) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi